xyz Δημοσιεύτηκε April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2008 Παιδιά το usb stick που χρησιμοποιώ υποστηρίζει οριόθετηση μιας περιοχής από το συνολικό χώρο και εισαγωγή password για προστασία.Είχα βάλει password και δεν το θυμάμαι με τίποτα!!:(.Πώς μπορώ να το "σπάσω";Υπάρχει κάποιο password recovery για usb sticks??Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Παιδιά το usb stick που χρησιμοποιώ υποστηρίζει οριόθετηση μιας περιοχής από το συνολικό χώρο και εισαγωγή password για προστασία.Είχα βάλει password και δεν το θυμάμαι με τίποτα!!:(.Πώς μπορώ να το "σπάσω";Υπάρχει κάποιο password recovery για usb sticks??Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! Δοκίμασε το killdisk το οποίο θα γεμίσει το φλασάκι σου με μηδενικά (secure erase). Έτσι είχα φτιάξει το δικό μου που είχε προστασία εγγραφής από s/w...! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. April 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Δοκίμασε το killdisk το οποίο θα γεμίσει το φλασάκι σου με μηδενικά (secure erase). Έτσι είχα φτιάξει το δικό μου που είχε προστασία εγγραφής από s/w...!Εγώ θέλω να μου αποκαλύψει τον κωδικό που είχα βάλει για να σώσω τα αρχεία και όχι να τα σβήσω..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Εγώ θέλω να μου αποκαλύψει τον κωδικό που είχα βάλει για να σώσω τα αρχεία και όχι να τα σβήσω..:( Δεν νομίζω ότι παίζει να τα καταφέρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις με το active file recovery μήπως και καταφέρεις κάτι αλλά το βλέπω δύσκολο να περάσει την προστασία (ποτέ δεν ξέρεις όμως) ή να περάσεις το φλασάκι σε λίνουξ μήπως καταφέρει και δει την προστευμένη περιοχή :p. Αυτά. Διαφορετικά η κάθεσαι να δοκιμάσεις κάθε πιθανό κωδικό ή το σβήνεις... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts