pppanagioths Δημοσιεύτηκε March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2008 Παιδιά γειά σε όλους :):)ειμαι νεος στα navi παρακαλω και εγω για βοήθεια με το καινουργιο μου rye 4306 τι παίζει με dest7 πως φορτώνει κ.τ.λ στείλτε σε pm ευχαριστω εκ των προτέρω για την ανταπόκρηση;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλημέρα θέλω και εγώ να το αγοράσω, RYE 4306 , μπορώ να του περάσω το Destinator 7 ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pppanagioths Δημ. April 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καλημέρα θέλω και εγώ να το αγοράσω, RYE 4306 , μπορώ να του περάσω το Destinator 7 ;;;; φίλε φορτώνεις κανονικά το λειτουργικό στην κάρτα sd και όλα ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAPACO Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καλησπέρα, Είναι η ίδια διαδικασία οπως και με το 3503? Ξέρει κανείς αν μπορούν να μπούν χάρτες της Αναβασης σε αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAPACO Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Μετα την αγορά του 3503 χθές πήρα το 4306. Το destinator πέρασε εξίσου ευκολά. Πολύ καλά απλά το μόνο περίεργο είναι λίγο το ηχείο του που μέσω bluetooth ακούς περίεργα. Λίγο το κακό αφού για αλλο λόγο αγοράστηκε. Γενικά ικανοποιημένος. Τώρα στα σημαντικά. Μέχρι πόσους χάρτες μπορεί να παίξει. Εχω μέσα αυτόν της Ελλάδας αλλά έχω και για Destinator ολης της Ευρώπης. Μέσα στην SD κάνω copy paste τον φάκελο που θέλω? Σβήνω αυτόν της Ελλάδας? Αν το κάνω πως μετά επιλέγω τον νέο χάρτη? Επιλέγω απλά Destinator.exe και τρέχει τον νέο χάρτη? Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Δε σβήνεις κάτι απλά θα βάλεις το φάκελο του χάρτη εκεί που είναι ο φάκελος GreeceU (o φάκελος του χάρτη πχ. Italy θα έχει ένα επίπεδο μόνο). Θα πας μέσα στο destinator εκεί που λέει διαχείρηση χαρτών για να διαλέξεις χάρτη... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAPACO Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 θα το δοκιμασω. Το πετάω δηλαδή χύμα εκει που είναι και ο φακελος με τον χάρτη της Ελλάδος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Πήρα το RYE 4306 πέρασα Destinator 7 και IGO 8 η εγκατάσταση πολύ εύκολη σε SD και παίζει υπέροχα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panodimo Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Παιδιά γειά σε όλους ειμαι νεος στα navi παρακαλω και εγω για βοήθεια με το καινουργιο μου rye 4306 τι παίζει με dest7 που το βρίσκεις ,πως φορτώνει, χρειάζεται SD κ.τ.λ στείλτε σε pm ευχαριστω εκ των προτέρω για την ανταπόκρηση. πάνος Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Μια ερώτηση για το 4306. Υποδοχή AV για σήμα τηλεόρασης οπως το 4302, υπάρχει στο 4306; Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pppanagioths Δημ. April 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Μια ερώτηση για το 4306. Υποδοχή AV για σήμα τηλεόρασης οπως το 4302, υπάρχει στο 4306; Ναι έχει AV in Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Έχει καταφέρει κάποιος να συνδέσει το Rye με εξωτερική πηγή σήματος μέσο της θύρας AV IN; Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanhs76 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Φιλε sapaco το destinator τρεχει ακριβως το ιδιο γρηγορα στο 3503 και στο 4306? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panodimo Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 παιδια βοηθεια Σ.Ο.Σ βρικα το destinator 6 ακολουθοντας της οδηγιες απο τα read me τα περναει στην καρτα και μετα τιποτα..... τρεχω το exe αρχειο που εχει και μου λεει οτι δεν χωραει στην μνημη να το βαλω σε αλλο φακελο και τετοια.... εχω την εντυπωση οτι κατι κανω λαθος. αν θελει και μπορει καποιος ας βοηθησει θα του ημουν ευγνομων. ευχαριστω. πανος Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis6667 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 ρε παιδια ας βοηθησει καποιος.Εβαλα το destinator 7 στην καρτα SD ενος RYE 4305,μου βλεπει τα αρχεια,αλλα οταν παω να το τρεξω βγαζει μονο την κλεψυδρα για λιγο και τιποτα...Απελπισια...Οι χαρτες του sygic δεν ειναι κ οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanhs76 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Μετα την αγορά του 3503 χθές πήρα το 4306. Το destinator πέρασε εξίσου ευκολά. Πολύ καλά απλά το μόνο περίεργο είναι λίγο το ηχείο του που μέσω bluetooth ακούς περίεργα. Λίγο το κακό αφού για αλλο λόγο αγοράστηκε. Γενικά ικανοποιημένος. Τώρα στα σημαντικά. Μέχρι πόσους χάρτες μπορεί να παίξει. Εχω μέσα αυτόν της Ελλάδας αλλά έχω και για Destinator ολης της Ευρώπης. Μέσα στην SD κάνω copy paste τον φάκελο που θέλω? Σβήνω αυτόν της Ελλάδας? Αν το κάνω πως μετά επιλέγω τον νέο χάρτη? Επιλέγω απλά Destinator.exe και τρέχει τον νέο χάρτη? Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ, Οταν λες ακους περιεργα μεσω bluetooth τι εννοεις?καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος η δυσκολευεσαι?επισης το 4306 εχει καλο μικροφωνο? σε ακουει καθαρα ο αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAPACO Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Αρχικό μήνυμα από SAPACO Εμφάνιση Μηνύματος Μετα την αγορά του 3503 χθές πήρα το 4306. Το destinator πέρασε εξίσου ευκολά. Πολύ καλά απλά το μόνο περίεργο είναι λίγο το ηχείο του που μέσω bluetooth ακούς περίεργα. Λίγο το κακό αφού για αλλο λόγο αγοράστηκε. Γενικά ικανοποιημένος. Τώρα στα σημαντικά. Μέχρι πόσους χάρτες μπορεί να παίξει. Εχω μέσα αυτόν της Ελλάδας αλλά έχω και για Destinator ολης της Ευρώπης. Μέσα στην SD κάνω copy paste τον φάκελο που θέλω? Σβήνω αυτόν της Ελλάδας? Αν το κάνω πως μετά επιλέγω τον νέο χάρτη? Επιλέγω απλά Destinator.exe και τρέχει τον νέο χάρτη? Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ, Οταν λες ακους περιεργα μεσω bluetooth τι εννοεις?καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος η δυσκολευεσαι?επισης το 4306 εχει καλο μικροφωνο? σε ακουει καθαρα ο αλλος? Κοιτα δεν έχω εμπειρια με αλλα PNA 's αλλα στην αρχη μου φάνηκε περίργο γιατί δεν ακουγα και πολυ καλά. Τώρα όμως το συνήθισα και μου φαίνεται οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheset Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδια εχω μια εκδοση του Destinator7 για το RYE4306 και δουλευει αψογα... Παράθεση Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisRYE Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Εγω θα αρχίσω με μια "ανασκόπηση" του 4306. Κατ'αρχήν το θέλω για 90% χρήση με μηχανή και 10% για αυτοκίνητο, οπότε ψάχνοντας για μια λύση να γίνει αδιάβροχο και ταυτόχρονα να σταθεί με σχετική ασφάλεια επάνω στην μηχανή βρήκα αυτό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=147147 μένει να σιγουρευτώ οτι χωράει.. Αυτά που έψαχνα σε ενα gps, ήταν η μεγάλη οθόνη, για να μην δυσκολεύομαι να "διαβάσω" την οθόνη, μεγάλης διάρκειας μπαταρία (8 ώρες λέει ο κατασκευαστής, 2-3 ώρες το πολύ λέω εγω με ανοικτό το φωτισμό) και την δυνατότητα να βάλω Destinator ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Σε αυτό το τελευταίο θέλω και μια βοήθεια, καθώς είμαι εντελώς άσχετος.. δέχομαι ευχαρίστως πμ..! Υ.Γ. παρατήρησα οτι μερικές φορές το βύσμα του φορτιστή, δεν κάνει καλή επαφή, οπότε αν δεν εχεις μπαταρία μέσα, σβήνει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouz67 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Λοιπόν, δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αλλά επικοινώνησα με την NGI (destinator) και μου είπαν ότι σε αυτή τη συσκευή δεν μπαίνει το destinator. Μόνο προεγκατεστηένο θα παίξει !!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheset Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Λοιπόν, δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αλλά επικοινώνησα με την NGI (destinator) και μου είπαν ότι σε αυτή τη συσκευή δεν μπαίνει το destinator. Μόνο προεγκατεστηένο θα παίξει !!! :O Δεν θελω να ακου χαζα....το τρεχω συνεχεια... Παράθεση Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Μια χαρά μπαίνει - στο λένε γιατί θέλουν να πουλάνε τις δικές τους συσκευές με το destinator πάνω, που μέχρι να έρθουν τα Vector Master και τα RYE τις είχανε και σε απαράδεκτα υψηλές τιμές... Δες το thread του 3503 και ζήτα εκεί βοήθεια πώς θα περάσεις το Destinator έκδοση για PNA... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 καλησπερα παιδια. ειμαι νεος κατοχος της συσκευης και θα ηθελα βοηθεια σχετικα με το destinator7 που το βρισκω και πως το φορτωνω. ευχαριστω... edit: ολα οκ παιδια... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saked Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εδώ και 10 μέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος RYE 4306 από Κωτσόβολο. Με Destinator 7 παίζει άψογα και πολύ γρήγορα. Bluetooth, Εξωτερικά ηχεία ok (δεν δοκίμασα το AV) και all in all ... συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos1674 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Καλησπερα, Θα μπορουσα να έχω τις οδηγιες για το πως μπορώ να περάσω αλλους χαρτες στο PNA RYE 4306 π.χ destinator 7, Igo, miomap. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts