msan Δημοσιεύτηκε March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2008 Παιδιά Καλησπέρα από Σάμο!! Στον υπολογιστή μου έχω τα win xp pro ελληνικά και αντιμετωπίζω τώρα τελευταία το εξής πρόβλημα Ενώ επιλέγω και παιρνώ κανονικά τις ρυθμίσεις του TCP/IP, για χρήση σταθερής διεύθυνσης IP μετά το κλείσιμο των σχετικών καταχωρήσεων η κατάσταση του TCP/IP έχει μεταβεί στην αυτόματη, χάνοντας τις προηγούμενες καταχωρήσεις μου.. Τόσα χρόνια ασχολούμε και πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα... Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ Μανώλης ΣΑΜΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ο υπολογιστής είναι δικός σου? Μήπως έχουν εφαρμόσει κάποιο policy στην ασφάλεια των windows για να μην αλλάζουν οι ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msan Δημ. March 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ναι ο υπολογστής είναι προσωπικός. Σας καταθέτω και άλλη μια πληροφορία μήπως μπορεί να έχει κάποια συνάφεια... Πριν αρχίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αναγκάστηκα και έκανα repair στην εγκατάστασή μου και προέκυψε τότε το πρόβλημα της μη ενεργοποίησης των updates των win. Επικοινώνησα τότε με την microsoft hellas και μου έλυσε το πρόβλημα.. Δεν ξέρω αν συνδεέται το πιο πάνω πρόβλημα με την repair που έκανα στην εγκατάσταση. Εάν ναι να επικοινωνήσω εκ νέου με την microsoft... Και πάλι ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Διάβασε αυτό: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;299357&FR=1&PA=1&SD=HSCH μπορεί να είναι σχετικό, δεν έχω άλλες ιδέες τώρα, μπορεί κάποιος άλλος να σε βοηθήσει περισσότερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msan Δημ. March 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φίλε Πυθαγόρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Εχεις ρουτερ? Κλεισε το DCHP και βαλε χειροκινητα τις IP Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Όταν ανοίγεις νέα topics θα πρέπει να επιλέγεις πιο προσεκτικά τίτλο. Τα "βοήθεια", "help" κλπ. δεν βοηθούν. Το αν είναι ενεργοποιημένο το DHCP στον router δεν επηρεάζει τις ρυθμίσεις TCP/IP ενός μηχανήματος που υπάρχει στο ίδιο δίκτυο. Μπορεί να προκαλέσει conflicts ίσως, αλλά όχι να αλλάξει το manual/automatic. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts