fantomas_ktm Δημοσιεύτηκε March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2008 Θα ηθελα να μαθω ποια εργαλεια χρησιμοποιειτε για να συντηρειτε τον υπολογιστή σας και να τον διατηρείτε σε.. top form!! ;) Εγω προσωπικα κάνω τακτικα defrag και τρεχω που κ που το registry mechanic. Ειχα και το system mechanic αλλα ηταν απογοητευση..Εσεις?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Θα ηθελα να μαθω ποια εργαλεια χρησιμοποιειτε για να συντηρειτε τον υπολογιστή σας και να τον διατηρείτε σε.. top form!! ;) Εγω προσωπικα κάνω τακτικα defrag και τρεχω που κ που το registry mechanic. Ειχα και το system mechanic αλλα ηταν απογοητευση..Εσεις?? Το κρατάω αγνό και παρθένο με deep freeze. Ούτε defrag, ούτε registry mechanic, Ούτε τίποτα. Έχει βέβαια τα μειονεκτήματά του σαν τακτική αλλά εμένα με καλύπτει απόλυτα!:happy: Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Θα ηθελα να μαθω ποια εργαλεια χρησιμοποιειτε για να συντηρειτε τον υπολογιστή σας και να τον διατηρείτε σε.. top form!! ;) Εγω προσωπικα κάνω τακτικα defrag και τρεχω που κ που το registry mechanic. Ειχα και το system mechanic αλλα ηταν απογοητευση..Εσεις??Nα μην βάζετε ότι software βρείτε μπροστά σας. Αν θέλετε να κάνετε πειράματα, κάντε το σε άλλο λειτουργικό ή σε ένα virtual machine και όχι στο βασικό σας. Είναι τόσο απλό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 αμα βαζεις συχνα πολλα προγραμματα τοτε αναποφευκτα η μονη λυση για να εχει υψηλες επιδοσεις ειναι το συχνο format διοτι η registry γεμιζει με πολλες αχρηστες πληροφοριες και εχει αρνητικη επιπτωση στις επιδοσεις Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μα αναποφευκτα ολο κ καποιο παιχνιδακι θα θες να περασεις (με καποιο χαλια κ***), καποιο προγραμμα, βαλε-βγαλε drivers, το internet.. Και δεν καθονται ολοι να στησουν virtual pcs. Oλα αυτα εχουν επιπτωσεις που θελω να δω κ εσεις πως τις αντιμετωπιζετε.. Παντως συμφωνω πως - ιδιαιτερα - στα progs να προσεχουμε και να ελεγχουμε στο νετ την αξιοπιστια τους και τα σχολια απο αλλους Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Nα μην βάζετε ότι software βρείτε μπροστά σας. Αν θέλετε να κάνετε πειράματα, κάντε το σε άλλο λειτουργικό ή σε ένα virtual machine και όχι στο βασικό σας. Είναι τόσο απλό. ακριβώς τα περισσότερα είναι crapware. ειδικά κάποια που κάνουν defrag τον hdd σε 1'... ένα τέτοιο μου χάλασε έναν δίσκο. μακρυά! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts