Jump to content

[Off-topic] Θέματα Ασφαλείας Windows - Alerts/Fixes/SPs

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς θα έχει απαντηθει αλλά αν μπορεί κάποιος .... βγάζει συνέχεια τις αυτόματες ενημερώσεις των windows αλλά μου ζητάει και "επικυρωση" των αυθεντικών windows...τι μπορω να κανω ώστε να το ξεγελάσω ή τελος παντων να μην μου ξαναβγαίνει συνέχεια!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Προφανώς θα έχει απαντηθει αλλά αν μπορεί κάποιος .... βγάζει συνέχεια τις αυτόματες ενημερώσεις των windows αλλά μου ζητάει και "επικυρωση" των αυθεντικών windows...τι μπορω να κανω ώστε να το ξεγελάσω ή τελος παντων να μην μου ξαναβγαίνει συνέχεια!

Εννοείς το update Windows Genuine Advantage (WGA)? Επιλέγεις να κατεβάσεις όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό και όταν θα σου ρωτήσει να το εγκαταστήσεις άλλη φορά επιλέγεις κάτι σαν "don't notify me again for these updates" ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι ακριβώς). Δεν είναι κάτι σοβαρό, άλλη μια βλακεία της Microsoft! Απλά δεν εγκαθιστάς το update και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

ΕΠΙΣΗΣ μπορεις να κατεβασεις κατι αρχεια απο το νετ με τα οποια ξεγελας τα windows και τα κανεις να φαινονται σαν αυθεντικα οποτε μπορεις να εγκαταστησεις κανονικα το wm player 11, τον IE7 και αλλα τετοια που χρειαζονται επικυρωση;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ΕΠΙΣΗΣ μπορεις να κατεβασεις κατι αρχεια απο το νετ με τα οποια ξεγελας τα windows και τα κανεις να φαινονται σαν αυθεντικα οποτε μπορεις να εγκαταστησεις κανονικα το wm player 11, τον IE7 και αλλα τετοια που χρειαζονται επικυρωση;)

Και τι αρχεια ειναι αυτα που μπορω να τα βρωψ καμια διευθυνση;:rolleyes:

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...