Osiris2000 Δημοσιεύτηκε March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2008 Καλησπερα σε ολους. Πριν ενα μηνα ο υπολογιστης μου αρχισε να κανει παγωματα κατα την λειτουργεια του. Εμενε στην οθονη που ηταν και τιποτε δεν λειτουργουσε. Με επανεκκινηση εφτιαχνε. Το προβλημα εμφανιζοταν ολο και πιο συχνα μεχρι που εφτασε να μην ανοιγει οποτε και το πηγα στο σερβις. Μετα απο ελεγχο των επιμερους (καρτες, μνημες κλπ) μου ειπαν οτι θα μου αλλαξουν μητρικη. Τον παρελαβα και λειτουργησε μια χαρα για μια εβδομαδα μεχρι την Πεμπτη το βραδυ. Παρασκευη παω να τον ανοιξω και διαπιστωνω το εξης. Ρευμα περναει κανονικα, ανεμιστηρες δουλευουν, η μητρικη ζεσταινεται αλλα μεχρι εκει. Καμια διαδικασια εκκινησης, κανενα beep απο την μητρικη. Δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο αλλα την Πεμπτη οταν τον εκλεισα εκανε και εγκατασταση updates. Καμια ιδεα? Εχω τρελαθει... Λενε οτι τα ελεγξαν ολα. Αρχιζω να αμφιβαλλω και για το αν αλλαξαν οντως την μητρικη. Το εχετε ξανασυναντησει ως προβλημα? Καθε γνωμη ευπροσδεκτη! Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefkal7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 και εμενα μια απο τα ιδια και νομίζω πως φταίει η ΔΕΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Πρωτα απο ολα εισαι απαραδεκτος επειδη δεν ξερεις "αν οντως" σου αλλαξαν την μητρικη. Δεν ζητησες να δεις το κουτι της νεας? αποδειξη? κατι? Δευτερον, βαλε καποια πληροφορια παραπανω για το συστημα σου. Εχεις AMD, Intel, Νvidia, Ati?? Τι ακριβως? Ελεγξε την καρτα γραφικων σου αν υπερθερμαινεται και αν εχεις Nvidia κατεβασε τον τελευταιο και σταθερο detonator για να περασεις στο μηχανημα σου. Ενημερωσε μας ομως για το θεμα της μητρικης. Κατι τετοια δεν πρεπει να περνουν στα ψιλα (ελπιζω οντως να σου την αλλαξαν). :X Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. March 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Την μητρικη οντως τελικα την αλλαξαν, το οποιο σημαινει οτι μεσα σε μια εβδομαδα ξαναχαλασε και με καινουρια. Το pc ειναι με AMD 3800+ και καρτα γραφικων Nvidia 7300 gt. Εχω κανει σε ολα τα drivers update και η μαξιμουμ θερμοκρασια που εχει αγγιξει ποτε η καρτα γραφικων ειναι 57-58 βαθμοι. Γενικα ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα απο θερμοκρασιες. Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Την μητρικη οντως τελικα την αλλαξαν, το οποιο σημαινει οτι μεσα σε μια εβδομαδα ξαναχαλασε και με καινουρια. Το pc ειναι με AMD 3800+ και καρτα γραφικων Nvidia 7300 gt. Εχω κανει σε ολα τα drivers update και η μαξιμουμ θερμοκρασια που εχει αγγιξει ποτε η καρτα γραφικων ειναι 57-58 βαθμοι. Γενικα ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα απο θερμοκρασιες. συνηθως αυτα τα προβληματα (κολληματα και μη μπουταρισμα) ειναι προβληματα ή του τροφοδοτικου ή του δισκου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. March 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 "Υποτιθεται" πως δισκος και τροφοδοτικο και σκληρος εχουν ελεγχθει οπως μου ειπαν. Ρευμα περναει στα παντα, απλα δεν ξεκιναει. Δηλαδη το τροφοδικο λειτουργει. Να υποθεσω πως εννοεις οτι ναι μεν μπορει να δινει ρευμα αλλα να μην ειναι σωστη η τροφοδοσια και να μην ξεκιναει καθολου το συστημα? Γιατι ομως μια εβδομαδα να δουλευει κανονικα..... Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 "Υποτιθεται" πως δισκος και τροφοδοτικο και σκληρος εχουν ελεγχθει οπως μου ειπαν. Ρευμα περναει στα παντα, απλα δεν ξεκιναει. Δηλαδη το τροφοδικο λειτουργει. Να υποθεσω πως εννοεις οτι ναι μεν μπορει να δινει ρευμα αλλα να μην ειναι σωστη η τροφοδοσια και να μην ξεκιναει καθολου το συστημα? Γιατι ομως μια εβδομαδα να δουλευει κανονικα..... Βασικά τσέκαρε λίγο τις RAM σου. Βρες ένα προγραμματάκι που κυκλοφορεί δωρεάν (memtest) σε Bootable iso έκδοση και τρέξε τεστάκια στις μνήμες σου όσο μπορείς περισσότερο. Μπορεί εκεί να είναι το κουμπί στο πρόβλημα σου. Τρέξε μόνο με τη μία μνήμη να δεις αν γίνεται τίποτα, μετά μόνο με την άλλη, και μετά και τις δύο μαζί, πέρασέ τες από memtest. Ο λόγος που μπορεί να βγαίνει το πρόβλημα μετά από μία βδομάδα είναι γιατί ο υπολογιστής κάθε φορά πάει και βάζει δεδομένα σε άσχετα μέρη στη μνήμη, οπότε και να επιχειρεί να τα περάσει στο μέρος που έχει πρόβλημα μία φορά από τις 10 που θα γράψει κάτι οπότε και σκάει το πρόβλημα... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Ανοιξε τον και βγαλε τα πάντα απο τη μητρική ασε μόνο τροφοδοτικό ενα ντιμακι μνημης και τον επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αν οχι onboard. Δες αν ξεκινήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. April 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Η καρτα δεν ειναι on board. Μετα και απο την δευτερη αλλαγη motherboard ολα δουλευουν κανονικα. Κανεις δεν ειχε να μου δωσει σαφη απαντηση οταν τους ρωτουσα. Θα υποθεσω οτι μαλλον επεσα σε ελλατωματικη παρτιδα, μιας και με την τελευταια μητρικη βελτιωθηκε και η αποδοση της εικονας και των χρωματων. Προς το παρον ειναι ολα καλα, θε δειξει αν πετυχα τελικα την καλη. Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts