Jump to content

Πρόγραμμα πλοήγησης για laptop

ecep
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χαιρετώ,

Ψάχνω ένα πρόγραμμα πλοήγησης επί το πλείστον για Αθήνα για laptop που να δουλεύει σε συνδυασμό με usb gps.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Να σημειώσω πως παλαιότερα κάποιος από το forum μου είχε προτείνει κάποιο link όπου και είχα κατεβάσει κάποιο destinator που δούλευε μια χαρά, αλλά πήρα τον σκληρό στο χέρι και τα έχασα όλα!

Παιδιά χαιρετώ,

Ψάχνω ένα πρόγραμμα πλοήγησης επί το πλείστον για Αθήνα για laptop που να δουλεύει σε συνδυασμό με usb gps.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Να σημειώσω πως παλαιότερα κάποιος από το forum μου είχε προτείνει κάποιο link όπου και είχα κατεβάσει κάποιο destinator που δούλευε μια χαρά, αλλά πήρα τον σκληρό στο χέρι και τα έχασα όλα!

Εγώ έχω το Autoroute της microsoft, το είχα πάρει με δώρο το gps, με κάλυψε για λίγο μα μετά το παράτησα καθώς είχε αρκετές ελλείψεις στην Αθήνα και απο επαρχία είχε μόνο εθνικές... Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στις τελευταίες εκδόσεις του...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Johnny_Nik σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα ήθελα όμως αν κάποιος γνωρίζει να μου στείλει λινκ να κατεβάσω πάλι το destinator που είναι freeware.

Ευχαριστώ.

Johnny_Nik σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα ήθελα όμως αν κάποιος γνωρίζει να μου στείλει λινκ να κατεβάσω πάλι το destinator που είναι freeware.

Ευχαριστώ.

Ποιος σου ειπε οτι ειναι freeware ?

Το forum δεν είναι τόπος ανταλλαγής παράνομου software. Το destinator, όπως και το autoroute είναι εμπορικά προϊόντα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...