giothesuper Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εγώ ξέρω ότι οι εφαρμογές αυτού του είδους είναι γεμάτες malware. καποιες ναι αλλα οχι και ολες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Γελάει ο κόσμος με αυτές τις εφαρμογές.Δεν είναι αξιόπιστες και μη τις χρησιμοποιείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Γελάει ο κόσμος με αυτές τις εφαρμογές.Δεν είναι αξιόπιστες και μη τις χρησιμοποιείτε. +10000 !!!!!!!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 παιδια 2 ερωτησεις...οταν συνδεομαι δεν μου λεει στο url την λεξη home και μπαινει facebook.com σκετο...επισης το πιο σημαντικο σημερα εβαζα σωστα τον κοδικο μου και μου ελεγε οτι τον εβαζα λαθος...και εκανα επαναφορα λογαριασμου...εβαλα παλι τον ιδιο κοδικο..τι φταει σε αυτο?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 παιδια 2 ερωτησεις...οταν συνδεομαι δεν μου λεει στο url την λεξη home και μπαινει facebook.com σκετο...επισης το πιο σημαντικο σημερα εβαζα σωστα τον κοδικο μου και μου ελεγε οτι τον εβαζα λαθος...και εκανα επαναφορα λογαριασμου...εβαλα παλι τον ιδιο κοδικο..τι φταει σε αυτο?? Στην 1η ερώτηση: και εμένα μου το βγάζει ως facebook.com & στην 2η ερώτηση: κάνε μια διαγραφή ιστορικού ,θεωρώ ότι θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Στην 1η ερώτηση: και εμένα μου το βγάζει ως facebook.com & στην 2η ερώτηση: κάνε μια διαγραφή ιστορικού ,θεωρώ ότι θα φτιάξει. εβαλα τον ιδιο κωδικο...δεν μου το ξαναεβγαλε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εβαλα τον ιδιο κωδικο...δεν μου το ξαναεβγαλε Οπότε όλα εντάξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλημερα παιδια.γυρισα στο παλιο το τσατ και εχω παρατηρησει οτι ενω ειμαι εκτος τελειος με δειχνει οτι ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος κ μου ερχονται τα μυνηματα στα εισερχομαι!γιατι γινετε αφτο? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλημερα παιδια.γυρισα στο παλιο το τσατ και εχω παρατηρησει οτι ενω ειμαι εκτος τελειος με δειχνει οτι ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος κ μου ερχονται τα μυνηματα στα εισερχομαι!γιατι γινετε αφτο? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ειναι τα καινουρια μυνηματα πως γυρισες στο παλιο τσατ??με το σκριπτακι?? Οπότε όλα εντάξει ? ναιι:D επισης παρατηρισα και αλλες αλλαγες στην αρχικη...προστεθηκαν αριστερα οι σελιδες και αγαπημενα...κατι τετοιο...αυτο μου αρεσε...γιατι μπορω να βλεπω ειδοποιησεις τις σελιδας μου...επιτελους κατι καλο... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ειναι τα καινουρια μυνηματα πως γυρισες στο παλιο τσατ??με το σκριπτακι?? ναιι:D επισης παρατηρισα και αλλες αλλαγες στην αρχικη...προστεθηκαν αριστερα οι σελιδες και αγαπημενα...κατι τετοιο...αυτο μου αρεσε...γιατι μπορω να βλεπω ειδοποιησεις τις σελιδας μου...επιτελους κατι καλο... Γυρισα με ενα Add-on που εβαλα στον firefox...μπορω να κανω κατι για να μην γινετε αυτο και να μην με δειχνει συνεχεια να ειμαι μεσα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Γυρισα με ενα Add-on που εβαλα στον firefox...μπορω να κανω κατι για να μην γινετε αυτο και να μην με δειχνει συνεχεια να ειμαι μεσα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk τα καινουρια μυνηματα δεν εχει βρει κανενας πως μπορουν να αλλαχτουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδια οταν παταω προφιλ δεν βγαινει ο τοιχοσ αλλα οι πληροφοριεσ...ξερει κανενα γιαιτ και πωσ αλλαζει?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Γυρισα με ενα Add-on που εβαλα στον firefox...μπορω να κανω κατι για να μην γινετε αυτο και να μην με δειχνει συνεχεια να ειμαι μεσα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αποσύνδεση μήπως? Τώρα αν θες να περιηγείσαι αόρατα μπορείς να πατήσεις gο οffline.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδια οταν παταω προφιλ δεν βγαινει ο τοιχοσ αλλα οι πληροφοριεσ...ξερει κανενα γιαιτ και πωσ αλλαζει?? αυτο ειναι στα καινουρια προφιλ φιλε..;) επισης ρε παιδια σημερα δεν μου εβγαζε τα σχολια και κολλουσε..τι κανουν παλι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Καλά το ότι δεν μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις με τα σχόλια είναι γνωστό σε όλους.. το να μην μου έρχονται όμως ούτε τα mail πως το εξηγούμε..? Τα μίσα mail μου έρχονται... Το παρατήρησα αυτό σε δύο συγκεκριμένους φίλους μου.. καμία λύση..? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Νέες λειτουργίες στο facebook.Ευχάριστες φαίνονται, προς τη σωστή κατεύθυνση. https://blog.facebook.com/blog.php?post=10150251867797131 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Νέες λειτουργίες στο facebook.Ευχάριστες φαίνονται, προς τη σωστή κατεύθυνση. https://blog.facebook.com/blog.php?post=10150251867797131 οντως ειναι πολυ καλες..και θα μας πουν και πως δουλευει http://www.digitallife.gr/facebook-changes-privacy-settings-at-last/ στα ελληνικα το αρθρο:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ??? δείτε αυτό --> http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ??? δείτε αυτό --> http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2 δεν καταλαβα κατι το παραξενο..:wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 δεν καταλαβα κατι το παραξενο..:wacko: *Ανεβάστε μια εικόνα της αστυνομικής σας ταυτότητας: δες καλύτερα .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Δεν μου ερχεται εμαιλ ενω το εχω επιλεγξει οταν μου στελνουν προσωπικο μηνυμα....Οι αλλες ειδοποιησεις λειτουργουν κανονικα. Εχει καποιος ιδιο προβλημα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) *Ανεβάστε μια εικόνα της αστυνομικής σας ταυτότητας: δες καλύτερα .. :) οχχ...τι ειναι αυτο παλι???αμα δεν ανεβασεις τι γινεται??τωρα με το ζορι για να αλλαξουμε ονομα πρεπει να πουμε οτι ειμαστε εμεις...οσο παει και χειροτερευει το πραγμα...τουλαχιστον θα κανουν και κατι καλες αλλαγες που αναφερθηκαν πιο πανω Δεν μου ερχεται εμαιλ ενω το εχω επιλεγξει οταν μου στελνουν προσωπικο μηνυμα....Οι αλλες ειδοποιησεις λειτουργουν κανονικα. Εχει καποιος ιδιο προβλημα ? ουτε σε μενα το βγαζει:( Edited August 28, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 οχχ...τι ειναι αυτο παλι???αμα δεν ανεβασεις τι γινεται?? Please upload one of the following files: a government-issued ID, marriage certificate or a legal name change document. Your account may be disabled if you do not upload an image of a document that matches your name request. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Please upload one of the following files: a government-issued ID, marriage certificate or a legal name change document. Your account may be disabled if you do not upload an image of a document that matches your name request. ποοοοοοοοοοοοοοοοοοο:mad: ελεος δηλαδη και σε ποιον αρεσε αυτη η αλλαγη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ??? δείτε αυτό --> http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2 Η αλλαγή ονόματος λειτουργεί κανονικά σε μένα, από account settings και δεν μου ζητάει ταυτότητα. Αυτό το λινκ που το βρήκες; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts