Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

X+Y=Z Κοίτα τις ρυθμίσεις απορρήτου σου.
..:)Mα αυτό είναι το περίεργο!Όλα τα άτομα από τους φίλους μου που δεν μπορούν να κάνουν like δεν είναι αποκλεισμένα από πουθενά!Ούτε σε ομάδες αλλά ούτε κι εγώ "θέσπισα" οι φίλοι να μην μπορούν να κάνουν like!:worry::mad:

..:)Mα αυτό είναι το περίεργο!Όλα τα άτομα από τους φίλους μου που δεν μπορούν να κάνουν like δεν είναι αποκλεισμένα από πουθενά!Ούτε σε ομάδες αλλά ούτε κι εγώ "θέσπισα" οι φίλοι να μην μπορούν να κάνουν like!:worry::mad:
...Γίνεται οι άλλοι (όσοι φίλοι θέλουν) να ορίζουν αυτοί αν θα εμφανίζεται στο προφίλ μου όταν το επισκέπτονται τα like ή το comment από τα links μου??Επειδή έλεγξα τις ρυθμίσεις μου πολλές φορές δεν βλέπω να έχω κάνει κάτι εγώ και λέω ΜΗΠΩΣ ΙΣΩΣ υπάρχει δυνατότητα οι άλλοι να σε έχουν εντάξει ανθέλουν σε κάποια ομάδα φίλων που να μην σχολιάζουν τα links σου???Τι να πω??Αν και καταλαβαίνω ότι αυτό και να υπήρχε ως δυνατότητα δεν θα είχε νόημα..Εικάζω δεν ξέρω...Κάποιος που να ξέρει;:worry:

Μια άλλη πατάτα που πρόσεξα τώρα στο fb είναι ότι πλέον όταν γράφεις από το κινητό δεν λέει εστάλη από το fb μέσω android η iPhone κ λέει μέσω facebook mobile.. καλά τι τους πείραζε ΚΑΙ αυτό...? Ένιωθα υπερήφανος όταν ανέβαζα κάτι από το κινητό κ έλεγε android από κάτω...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Μια άλλη πατάτα που πρόσεξα τώρα στο fb είναι ότι πλέον όταν γράφεις από το κινητό δεν λέει εστάλη από το fb μέσω android η iPhone κ λέει μέσω facebook mobile.. καλά τι τους πείραζε ΚΑΙ αυτό...? Ένιωθα υπερήφανος όταν ανέβαζα κάτι από το κινητό κ έλεγε android από κάτω...

..E τώρα θα έχουν αυτοί την περηφάνια!! :)

Στο δικο μου ετσι γραφει.Σε ενος φιλου δεν γραφει καν οτι ειναι απο κινητο η απαντηση.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στο δικο μου ετσι γραφει.Σε ενος φιλου δεν γραφει καν οτι ειναι απο κινητο η απαντηση.

εμενα που απανταω απο το κινητο μου ενα νοκια σχετικα παλιο δεν γραφει οτι ειναι μεσω κινητου τηλεφωνου. οσο για το android δεν ξερω αλλα απο φιλους μου που εχω παρατηρεσει να γραφει για iphone εχω καρο να δω για android .

Εεε το κατάργησάν κ αυτό... Κ με την συνομιλία που πάει στα μηνύματα δεν μπορείς να πεις ούτε μια μα l a κια με τους φίλους... Θα μπαίνει η δικιά μου στο προφίλ μου κ θα βλέπει κατά λέξη τι εχω πει.. μήπως να το γυρίσουμε στο Google plus....?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εεε το κατάργησάν κ αυτό... Κ με την συνομιλία που πάει στα μηνύματα δεν μπορείς να πεις ούτε μια μα l a κια με τους φίλους... Θα μπαίνει η δικιά μου στο προφίλ μου κ θα βλέπει κατά λέξη τι εχω πει.. μήπως να το γυρίσουμε στο Google plus....?

εγω πριν βγω απο το facebook κανω αποσυνδεση και μετα σβηνω τον διαλογο απο τα εισερχομενα.

Οταν μου στελνουν φωτο σε προσωπικο μηνημα δεν μπορω να την ανοιξω...Με παει στην γνωστη σελιδα ...

Δεν είναι δυνατή η εύρεση αυτής της ιστοσελίδας

:(:(:(

Απο σημερα μου αλλαξαν ρυθμισεις και μπορω να δω φωτογραφιες σε προσωπικο μηνυμα αλλα η αποστολη τους οταν θελω να στειλω γινεται σαν συνημμενο αρχειο και οχι σαν αρχειο οπως ανεβαζουμε μια εικονα στον τοιχο μας.Γκρρ..

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Απο σημερα μου αλλαξαν ρυθμισεις και μπορω να δω φωτογραφιες σε προσωπικο μηνυμα αλλα η αποστολη τους οταν θελω να στειλω γινεται σαν συνημμενο αρχειο και οχι σαν αρχειο οπως ανεβαζουμε μια εικονα στον τοιχο μας.Γκρρ..

μολις σου μπηκαν και εσενα τα νεα μυνηματα...;)

καλο κουραγιο με το τσατ στα μυνηματα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πολυ ασχημες οι αλλαγες του φβ που αναφερετε παιδια.. Με χειροτερη την μεταφορα της συνομιλιας στο inbox :ninja: :!:

Πολυ ασχημες οι αλλαγες του φβ που αναφερετε παιδια.. Με χειροτερη την μεταφορα της συνομιλιας στο inbox :ninja: :!:

Για μένα είναι ανεπίτρεπτο να αποθηκεύονται τα πάντα εκεί.. που είναι το απόρρητο...? Κ ειλικρινά δεν με νοιάζει αν μου χακαρουν τον λογαριασμό κ τα δει ένας ξένος.. πιο πολύ με νοιάζει μην τα δει κανένας φίλος (κοινώς γκόμενα)..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εγώ βρήκα μηνύματα χρόνων...τα οποία τα είχα διαγράψει...ΕΛΕΟΣ...

εγω ειχα εισερχομενα 300 κατι...αλλα τωρα ειναι στα 5 λογο της συγχωνευσης...δεν ξερω πως να το κουμανταρω τωρα

Φιλικά Γιώργος

Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι ,ότι ενώ σβήνω μηνύματα , όταν πχ μιλάω με κάποιον/ια μου ξαναεμφανίζονται αυτά που ήδη έχω σβήσει.

Πότε θα φτιαχτεί αυτό το θέμα ,γκρρρρρρρ τα νεύρα μου :mad:

θελω να ενεργοποιησω τον τοιχο μου αλλα δεν θελω να ειναι ενεργο στα υπολοιπα ατομα μπορω να το κανω;. απλα για να μου δημοσιευουνε διαφορα για το farmvile υπαρχει τροπος ;.

θελω να ενεργοποιησω τον τοιχο μου αλλα δεν θελω να ειναι ενεργο στα υπολοιπα ατομα μπορω να το κανω;. απλα για να μου δημοσιευουνε διαφορα για το farmvile υπαρχει τροπος ;.

μπορεις απλα να αποκλεισεις την εφαρμογη :)

Φιλικά Γιώργος

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις απορρήτου να μη μπορούν οι φίλοι σου να δημοσιεύουν στον τοίχο σου.

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις απορρήτου να μη μπορούν οι φίλοι σου να δημοσιεύουν στον τοίχο σου.

ναι το ξερω. αλλα εγω θελω να επιλεγω ποιοι θα δημοσιευουνε και ποιο οχι. αστω τελικα το βρηκα ενεργοποιησα τον τοιχο μου και στην κατω επιλογη που ελεγε ποιοι θελουνε να βλεπουνε δημοσιευσεις στον τοιχο μου εκει εβαλα καποια συγκεκριμενα ατομα . και μετα εκανα προεπισκοπηση σε αλλα ατομα για να δω εαν εμφανιζεται και τελικα δεν εμφανιζεται η δυνατοτητα δημοσιευσης στα υπολοιπα ατομα εκτος απο τα συγκεκριμενα που ειχα βαλει και επισης ουτε και οι δημοσιευσεις δεν φαινονται σε αλλα ατομα εκτος απο αυτα. παλι καλα το σπαστικο ειναι οτι δεν υπαρχει επιλογη να ανοιγεις τον τοιχο σου μονο για δημοσιευσεις παιχνιδιων και οχι για τιποτα αλλο . Εαν υπηρχε αυτο θα με βολευε.

παιδια χτες ειδα κατι κουφο στον λογαριασμο μου...

πηγα να μπω μετα απο ενα logout και μου εβγαλε οτι ο λογαριασμος μου κλειδωθηκε προσωρινα

εχω ασφαλες περιηγηση και κατι πατησα στον explorer (σε pc ιντερνετ καφε ημουν) να μην προβαλει τα ασφαλη δεδομενα...αυτο φταει??

ευτιχως ηξερα τους φιλους μου και με τα tag που ειχαν ξεκλειδωσα τον λογαριασμο

Φιλικά Γιώργος

παιδια χτες ειδα κατι κουφο στον λογαριασμο μου...

πηγα να μπω μετα απο ενα logout και μου εβγαλε οτι ο λογαριασμος μου κλειδωθηκε προσωρινα

εχω ασφαλες περιηγηση και κατι πατησα στον explorer (σε pc ιντερνετ καφε ημουν) να μην προβαλει τα ασφαλη δεδομενα...αυτο φταει??

ευτιχως ηξερα τους φιλους μου και με τα tag που ειχαν ξεκλειδωσα τον λογαριασμο

αυτο μου εχει τυχει μονο οταν θελω να μπω και εχω ξεχασει τον κωδικο μου και μου ερχεται ενας κωδικος στο μαιλ μου και βαζω τον καινουργιο κωδικο πατωντας στο λινκ του μαιλ αλλα μολις κανω εισοδο στο προφιλ μου πρεπει να πεις ποιος ειναι στην φωτογραφια οπως το εκανε και σε εσενα .

αυτο μου εχει τυχει μονο οταν θελω να μπω και εχω ξεχασει τον κωδικο μου και μου ερχεται ενας κωδικος στο μαιλ μου και βαζω τον καινουργιο κωδικο πατωντας στο λινκ του μαιλ αλλα μολις κανω εισοδο στο προφιλ μου πρεπει να πεις ποιος ειναι στην φωτογραφια οπως το εκανε και σε εσενα .

ειχα 2 λυσεις

φωτογραφια απο tag και ερωτηση ασφαλειας...και επελεξα τις φωτογραφιες

μαλλον εφταιγε αυτο που πατησα...και εμενα οταν πηγα να κανω την εισοδο μου το εβγαλε..

Φιλικά Γιώργος

Έχεις κανείς πρόβλημα στην εφαρμογή από το κινητό..? Παω να δω τα πιο πρόσφατα κ γενικά να μπω στην "αρχική σελίδα" κ μου βγάζει σφάλμα.. ενώ στο προφίλ μου κ τις ειδοποιήσεις τα βλέπω κανονικά.. α! Ούτε τους φίλους μου μπορώ να δω που είναι online.. έκανα ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά τίποτα..

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Έχεις κανείς πρόβλημα στην εφαρμογή από το κινητό..? Παω να δω τα πιο πρόσφατα κ γενικά να μπω στην "αρχική σελίδα" κ μου βγάζει σφάλμα.. ενώ στο προφίλ μου κ τις ειδοποιήσεις τα βλέπω κανονικά.. α! Ούτε τους φίλους μου μπορώ να δω που είναι online.. έκανα ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά τίποτα..

είχα εγώ σήμερα το μεσημέρι αλλά από windows phone 7 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή! ενώ το κινητό είχε κανονικά ίντερνετ φυσικά

είχα εγώ σήμερα το μεσημέρι αλλά από windows phone 7 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή! ενώ το κινητό είχε κανονικά ίντερνετ φυσικά

Εμένα ακόμα δεν έφτιαξε... Λύση κανείς...?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off