Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο σε ενα group μου τις εμφανισε ετσι(με μαυρο φοντο), την πρωτη φορα που μπηκα. μετα κανονικα, οπως παλια.

ο ηχος που ακουγεται στο τσατ, εκεινο το μπλινκ, ακουγεται σε καθε μνμ που μας ερχεται? εχω την εντυπωση οτι δε τον ακουω καθε φορα:cry:

μονο σε ενα group μου τις εμφανισε ετσι(με μαυρο φοντο), την πρωτη φορα που μπηκα. μετα κανονικα, οπως παλια.

ο ηχος που ακουγεται στο τσατ, εκεινο το μπλινκ, ακουγεται σε καθε μνμ που μας ερχεται? εχω την εντυπωση οτι δε τον ακουω καθε φορα:cry:

εμενα το κανει ξαφνικα χωρις να εχω καποιο μυνημα..αμαν αυτο το facebook:p

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

To θέμα του ήχου στην συνομιλία, πρέπει να είναι γενικό bug. Εγώ εδώ και έναν μήνα όταν είμαι στο chat του fb, δεν ακούγεται ποτέ ο γνωστό ήχος, το μπλινκ. Επίσης και το status κάνει ανανέωση καθυστερημένα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

επισης μου σβηνει σχολια αλλο και αυτο αργει να τα βγαλει μετα απο ειδοποιησεις

Φιλικά Γιώργος

Μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί. Σε εμένα βέβαια, πριν λίγο καιρο, άρχισε να μου δείχνει μέρη. Αλλα δε μ αφήνει να κάνω add. Μόνο check in σε όσα έχει. Εγω το αποδίδω στο ότι στο εξωτερικό το έχω χρησιμοποιήσει, και ίσως να κρατά κάποια ρύθμιση το κινητο. Αλλα μέρη ακόμα δεν έχει. Σύντομα Ελπίζω να το ανοίξουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk!

Ναι ξερω στο εξωτερικο και γω επειδη ταξιδευω συχνα δουλευει μια χαρα .. σχεδον παντου Γερμανια Ιταλια Ελβετια Αυστρια Σερβια δουλευε μια χαρα... εδω τιποτα.. οχι οτι με ενθουσιασε αμαν και ντε ... απλα λεμε τωρα ..

Ναι ξερω στο εξωτερικο και γω επειδη ταξιδευω συχνα δουλευει μια χαρα .. σχεδον παντου Γερμανια Ιταλια Ελβετια Αυστρια Σερβια δουλευε μια χαρα... εδω τιποτα.. οχι οτι με ενθουσιασε αμαν και ντε ... απλα λεμε τωρα ..

Προτιμω το foursquare να σου πω την αληθεια. Που ειναι και σε στυλ παιχνιδιου... Να κερδιζεις badges κλπ...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Είναι γεγονός, υπάρχει πληκτρολόγιο αποκλειστικά για το facebook.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι πραγματικά ξεφτίλα αυτό το πληκτρολόγιο. Είναι τρομερό πόσο πολύ έχει εισβάλει το facebook στη ζωή μας.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Προτιμω το foursquare να σου πω την αληθεια. Που ειναι και σε στυλ παιχνιδιου... Να κερδιζεις badges κλπ...

εγω παλι χρησιμοποιω το My location ..σιγουρα το ξερεις.. αυτο που λες δεν το εχω δοκιμασει ουτε το εχω δει ποτε σαν app ...θα το ψαξω..

πολυ καλο μπραβο στην εταιρεια που το εκανε...μπαινει κατευθειαν facebook με κουμπι?

Φιλικά Γιώργος

εγω παλι χρησιμοποιω το My location ..σιγουρα το ξερεις.. αυτο που λες δεν το εχω δοκιμασει ουτε το εχω δει ποτε σαν app ...θα το ψαξω..

Δεν ειχε τυχει ποτε να το ακουσω. Το foursquare εχω δει να προτιμουν πολυ σε facebook στην ελλαδα κυριως που δεν εχουμε ακομα το places.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Νοικιάστε με 3 ευρώ ταινίες από το facebook!

Δεν πιστεύω να έχει τρομερή επιτυχία η συγκεκριμένη δυνατότητα, αλλά οκ.

http://thenextweb.com/facebook/2011/03/08/warner-bros-brings-movie-rentals-on-facebook/

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Yπαρχει καποιο προβλημα με τις αποστολες προσκλησεων για ομαδες?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ε οχι και να νοικιασω ταινια στο fb.

παρολαυτα πιστευω θα εχει μια καποια επιτυχια αυτο το feature.

FREAK, υπαρχουν πολλα προβληματα. ειτε δεν αποστελονται οι προσκλησεις, ειτε αποστελονται αλλκα εμφανιζονται μετα απον Χ διαστημα, ειτε..., ειτε..., ειτε...

Δεν πιστεύω να έχει τρομερή επιτυχία η συγκεκριμένη δυνατότητα, αλλά οκ.

http://thenextweb.com/facebook/2011/03/08/warner-bros-brings-movie-rentals-on-facebook/

δεν θα πετυχει γιατι ολοι τις κατεβαζουν απο το ιντερνετ

Φιλικά Γιώργος

Και να θέλω να το κάνω, δίνω 12€ και νοικιάζω όσες ταινίες θέλω σε ένα μήνα από τα Video Seven. ;)

Παιδιά έχω την εξής απορία εδώ και καιρό: Υποάρχει ρύθμιση έτσι ώστε να απαγορεύω σε συγκεκριμένους χρήστες οι οποίοι είναι φίλοι μου να βλέπουν το προφίλ μου; Δηλ. γίνεται π.χ. να μην επιτρέπω στον τάδε να δει τα ενδιαφέροντά μου, στον άλλον να μη δει την ηλικία μου, στον άλλον την μουσική που ακούω κλπ ... ;
:dance:

ξερω πως μπορεις να κανεις μια ομαδα,να βαλεις μεσα τους ανεπιθυμητους και να μην μπορουν να δουν αναρτησεις στον τοιχο σου,φωτο που ανεβαζεις κτλ..

τα στοιχεια σου(ηλικια,φυλο κτλ) νομιζω πως μπορουν να τα δουν

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ξερω πως μπορεις να κανεις μια ομαδα,να βαλεις μεσα τους ανεπιθυμητους και να μην μπορουν να δουν αναρτησεις στον τοιχο σου,φωτο που ανεβαζεις κτλ..

τα στοιχεια σου(ηλικια,φυλο κτλ) νομιζω πως μπορουν να τα δουν

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή δε μπορώ να "απαγορεύσ" σε μερικούς να βλέπουν τα ενδιαφέροντά μου;

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή δε μπορώ να "απαγορεύσ" σε μερικούς να βλέπουν τα ενδιαφέροντά μου;

φτιαχνεις μια λιστα και στις ρυθμισεις ρυθμιζεις τι μπορουν να βλεπουν

Φιλικά Γιώργος

Θα πας στις ρυθμισεις απορρητου, και εκει καπου κατω λεει "προσαρμογη ρυθμισεων". Πατα εκει, και μετα σε καθε κατηγορια που σου εχει, αν πατησεις το βελακι, επιλεγεις "μορφοποιηση" και βαζεις οποιο ονομα θες απο αυτα που δε θες να βλεπουν στο πεδιο που λεει για απαγορευση.

Εγω θελω να μαθω αν πλεον υπαρχει καποιος τροπος να μην μπορουν να σου κανουν friend request, οπως ηταν πιο παλια...

φτιαχνεις μια λιστα και στις ρυθμισεις ρυθμιζεις τι μπορουν να βλεπουν

Μπορείς να δώσεις πιο σαφείς οδηγίες; Ευχαριτώ

Θα πας στις ρυθμισεις απορρητου, και εκει καπου κατω λεει "προσαρμογη ρυθμισεων". Πατα εκει, και μετα σε καθε κατηγορια που σου εχει, αν πατησεις το βελακι, επιλεγεις "μορφοποιηση" και βαζεις οποιο ονομα θες απο αυτα που δε θες να βλεπουν στο πεδιο που λεει για απαγορευση.

Εγω θελω να μαθω αν πλεον υπαρχει καποιος τροπος να μην μπορουν να σου κανουν friend request, οπως ηταν πιο παλια...

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ

Φίλε Αρειανε το δοκίμασα αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνα. Εγώ ζητάω αν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δει τις σελίδες που κάνω "like" και μετά τις εμφανίζει στα ενδιαφέροντα...

Edited by mouse

Μπορείς να δώσεις πιο σαφείς οδηγίες; Ευχαριτώ

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ

Φίλε Αρειανε το δοκίμασα αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνα. Εγώ ζητάω αν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δει τις σελίδες που κάνω "like" και μετά τις εμφανίζει στα ενδιαφέροντα...

τελικα σου βρηκα αλλον τροπο μπες στο παρακατω λινκ πατα προσαρμογη ρυθμισεων και πατα στο βελακι μορφοποιηση εκει μπορεις να βαλεις τα ατομα που δεν θελεις να βλεπουν κατι συγκεκριμενο

http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb

Φιλικά Γιώργος