mol Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 μονο σε ενα group μου τις εμφανισε ετσι(με μαυρο φοντο), την πρωτη φορα που μπηκα. μετα κανονικα, οπως παλια. ο ηχος που ακουγεται στο τσατ, εκεινο το μπλινκ, ακουγεται σε καθε μνμ που μας ερχεται? εχω την εντυπωση οτι δε τον ακουω καθε φορα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 και σε μενα το κανει αυτο στο chat,οποτε θελει χτυπαει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 μονο σε ενα group μου τις εμφανισε ετσι(με μαυρο φοντο), την πρωτη φορα που μπηκα. μετα κανονικα, οπως παλια. ο ηχος που ακουγεται στο τσατ, εκεινο το μπλινκ, ακουγεται σε καθε μνμ που μας ερχεται? εχω την εντυπωση οτι δε τον ακουω καθε φορα:cry: εμενα το κανει ξαφνικα χωρις να εχω καποιο μυνημα..αμαν αυτο το facebook:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Αυτό το facebook είναι γεμάτο bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 To θέμα του ήχου στην συνομιλία, πρέπει να είναι γενικό bug. Εγώ εδώ και έναν μήνα όταν είμαι στο chat του fb, δεν ακούγεται ποτέ ο γνωστό ήχος, το μπλινκ. Επίσης και το status κάνει ανανέωση καθυστερημένα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 επισης μου σβηνει σχολια αλλο και αυτο αργει να τα βγαλει μετα απο ειδοποιησεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί. Σε εμένα βέβαια, πριν λίγο καιρο, άρχισε να μου δείχνει μέρη. Αλλα δε μ αφήνει να κάνω add. Μόνο check in σε όσα έχει. Εγω το αποδίδω στο ότι στο εξωτερικό το έχω χρησιμοποιήσει, και ίσως να κρατά κάποια ρύθμιση το κινητο. Αλλα μέρη ακόμα δεν έχει. Σύντομα Ελπίζω να το ανοίξουν. Sent from my iPhone using Tapatalk! Ναι ξερω στο εξωτερικο και γω επειδη ταξιδευω συχνα δουλευει μια χαρα .. σχεδον παντου Γερμανια Ιταλια Ελβετια Αυστρια Σερβια δουλευε μια χαρα... εδω τιποτα.. οχι οτι με ενθουσιασε αμαν και ντε ... απλα λεμε τωρα .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ναι ξερω στο εξωτερικο και γω επειδη ταξιδευω συχνα δουλευει μια χαρα .. σχεδον παντου Γερμανια Ιταλια Ελβετια Αυστρια Σερβια δουλευε μια χαρα... εδω τιποτα.. οχι οτι με ενθουσιασε αμαν και ντε ... απλα λεμε τωρα .. Προτιμω το foursquare να σου πω την αληθεια. Που ειναι και σε στυλ παιχνιδιου... Να κερδιζεις badges κλπ... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Είναι γεγονός, υπάρχει πληκτρολόγιο αποκλειστικά για το facebook. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Είναι γεγονός, υπάρχει πληκτρολόγιο αποκλειστικά για το facebook. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι πραγματικά ξεφτίλα αυτό το πληκτρολόγιο. Είναι τρομερό πόσο πολύ έχει εισβάλει το facebook στη ζωή μας. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Προτιμω το foursquare να σου πω την αληθεια. Που ειναι και σε στυλ παιχνιδιου... Να κερδιζεις badges κλπ... εγω παλι χρησιμοποιω το My location ..σιγουρα το ξερεις.. αυτο που λες δεν το εχω δοκιμασει ουτε το εχω δει ποτε σαν app ...θα το ψαξω.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Είναι γεγονός, υπάρχει πληκτρολόγιο αποκλειστικά για το facebook. πολυ καλο μπραβο στην εταιρεια που το εκανε...μπαινει κατευθειαν facebook με κουμπι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 εγω παλι χρησιμοποιω το My location ..σιγουρα το ξερεις.. αυτο που λες δεν το εχω δοκιμασει ουτε το εχω δει ποτε σαν app ...θα το ψαξω.. Δεν ειχε τυχει ποτε να το ακουσω. Το foursquare εχω δει να προτιμουν πολυ σε facebook στην ελλαδα κυριως που δεν εχουμε ακομα το places. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Νοικιάστε με 3 ευρώ ταινίες από το facebook! Δεν πιστεύω να έχει τρομερή επιτυχία η συγκεκριμένη δυνατότητα, αλλά οκ. http://thenextweb.com/facebook/2011/03/08/warner-bros-brings-movie-rentals-on-facebook/ Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Yπαρχει καποιο προβλημα με τις αποστολες προσκλησεων για ομαδες? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ε οχι και να νοικιασω ταινια στο fb. παρολαυτα πιστευω θα εχει μια καποια επιτυχια αυτο το feature. FREAK, υπαρχουν πολλα προβληματα. ειτε δεν αποστελονται οι προσκλησεις, ειτε αποστελονται αλλκα εμφανιζονται μετα απον Χ διαστημα, ειτε..., ειτε..., ειτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Νοικιάστε με 3 ευρώ ταινίες από το facebook! Δεν πιστεύω να έχει τρομερή επιτυχία η συγκεκριμένη δυνατότητα, αλλά οκ. http://thenextweb.com/facebook/2011/03/08/warner-bros-brings-movie-rentals-on-facebook/ δεν θα πετυχει γιατι ολοι τις κατεβαζουν απο το ιντερνετ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Νοικιάστε με 3 ευρώ ταινίες από το facebook! Και να θέλω να το κάνω, δίνω 12€ και νοικιάζω όσες ταινίες θέλω σε ένα μήνα από τα Video Seven. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδιά έχω την εξής απορία εδώ και καιρό: Υποάρχει ρύθμιση έτσι ώστε να απαγορεύω σε συγκεκριμένους χρήστες οι οποίοι είναι φίλοι μου να βλέπουν το προφίλ μου; Δηλ. γίνεται π.χ. να μην επιτρέπω στον τάδε να δει τα ενδιαφέροντά μου, στον άλλον να μη δει την ηλικία μου, στον άλλον την μουσική που ακούω κλπ ... ; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ξερω πως μπορεις να κανεις μια ομαδα,να βαλεις μεσα τους ανεπιθυμητους και να μην μπορουν να δουν αναρτησεις στον τοιχο σου,φωτο που ανεβαζεις κτλ.. τα στοιχεια σου(ηλικια,φυλο κτλ) νομιζω πως μπορουν να τα δουν Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ξερω πως μπορεις να κανεις μια ομαδα,να βαλεις μεσα τους ανεπιθυμητους και να μην μπορουν να δουν αναρτησεις στον τοιχο σου,φωτο που ανεβαζεις κτλ.. τα στοιχεια σου(ηλικια,φυλο κτλ) νομιζω πως μπορουν να τα δουν Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή δε μπορώ να "απαγορεύσ" σε μερικούς να βλέπουν τα ενδιαφέροντά μου; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή δε μπορώ να "απαγορεύσ" σε μερικούς να βλέπουν τα ενδιαφέροντά μου; φτιαχνεις μια λιστα και στις ρυθμισεις ρυθμιζεις τι μπορουν να βλεπουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή δε μπορώ να "απαγορεύσ" σε μερικούς να βλέπουν τα ενδιαφέροντά μου; Θα πας στις ρυθμισεις απορρητου, και εκει καπου κατω λεει "προσαρμογη ρυθμισεων". Πατα εκει, και μετα σε καθε κατηγορια που σου εχει, αν πατησεις το βελακι, επιλεγεις "μορφοποιηση" και βαζεις οποιο ονομα θες απο αυτα που δε θες να βλεπουν στο πεδιο που λεει για απαγορευση. Εγω θελω να μαθω αν πλεον υπαρχει καποιος τροπος να μην μπορουν να σου κανουν friend request, οπως ηταν πιο παλια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) φτιαχνεις μια λιστα και στις ρυθμισεις ρυθμιζεις τι μπορουν να βλεπουν Μπορείς να δώσεις πιο σαφείς οδηγίες; Ευχαριτώ Θα πας στις ρυθμισεις απορρητου, και εκει καπου κατω λεει "προσαρμογη ρυθμισεων". Πατα εκει, και μετα σε καθε κατηγορια που σου εχει, αν πατησεις το βελακι, επιλεγεις "μορφοποιηση" και βαζεις οποιο ονομα θες απο αυτα που δε θες να βλεπουν στο πεδιο που λεει για απαγορευση. Εγω θελω να μαθω αν πλεον υπαρχει καποιος τροπος να μην μπορουν να σου κανουν friend request, οπως ηταν πιο παλια... Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ Φίλε Αρειανε το δοκίμασα αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνα. Εγώ ζητάω αν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δει τις σελίδες που κάνω "like" και μετά τις εμφανίζει στα ενδιαφέροντα... Edited March 12, 2011 by mouse Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Μπορείς να δώσεις πιο σαφείς οδηγίες; Ευχαριτώ Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ Φίλε Αρειανε το δοκίμασα αλλά δεν είναι αυτό που έψαχνα. Εγώ ζητάω αν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δει τις σελίδες που κάνω "like" και μετά τις εμφανίζει στα ενδιαφέροντα... τελικα σου βρηκα αλλον τροπο μπες στο παρακατω λινκ πατα προσαρμογη ρυθμισεων και πατα στο βελακι μορφοποιηση εκει μπορεις να βαλεις τα ατομα που δεν θελεις να βλεπουν κατι συγκεκριμενο http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts