Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει ένας πολύ απλούστερος τρόπος, όταν πατάς πάνω σε μια φωτογραφία και εμφανίζεται το μαύρο φόντο με την προβολή της, ένα απλό F5 είναι αρκετό για να συνεχίσεις να βλέπεις τη φωτογραφία-album με τον παλιό τρόπο.

εγω ανοιγω την φωτογραφια σε νεα καρτελα..μια χαρα δουλευει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το εχεις δοκιμασει?

Ε ναι εννοειται το δοκιμασα .. Το εχει δοκιμασει καποιος το places σε καποια περιοχη που δουλευει?

υπαρχει ενας λιγο μπακαλικος τροπος-για τις φωτο τουλαχιστον-.

ανοιγεις μια φωτο και κανεις το λινκ της κοπι πειστ σε μια αλλη σελιδα...εντερ και τα βλεπεις με το παλιο προφιλ..

τυχαια το ανακαλυψα...

ok σε ευχαριστώ, αλλά όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μυνήματων των εισερχόμενων δεν υπάρχει τρόπος να παω στο προηγούμενο τρόπο;

Eνεργοποιήθηκε το facebook mail χθες βράδυ από ότι είδα....

Το δοκίμασε κανείς?

Άλλαξα τις ρυθμίσεις απορρήτου ώστε να παίρνω μηνύματα από όλους,αλλά δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα που στέλνω στο FB mail από άλλο mail.

ειχα εναν ψευτικο λογαριασμο στο facebook , ειχα κανει εναν γνωστο ελληνα και ειχα βαλει και φωτος κτλ, εκανα 5000 φιλους το χω βασικα 2 χρονια τωρα :)

και ξαφνικα σημερα παω να μπω και μου λεει

"Please confirm this is your real Profile.Someone on Facebook reported this profile as fake.

If this report is incorrect, please select 'This is my real profile' to verify your identity.

If this profile is fake, please select 'This is a fake profile' to disable it immediately to avoid further action."

ωραια ως εδω? παταω λοιπον και γω "this is my real profile" και συνεχιζω..

μετα λεει "Please note that creating a Profile impersonating another person is a violation of Facebook's terms. It may also be illegal.<BR><BR>Based on the IP address, we're recording your computer's location as: Plaka :p ασχετο εντελως εν το μεταξυ.

τι να κανω να το συνεχισω η οχι? τι μπορουν να κανουν περα απο το να μου το διαγραψουν? εχει νομικες κυρωσεις η οχι?

Don't give up! :!:

Sorry ρε συ Cavaradossi, αλλά δε σου φαίνεται και εσένα λίγο θλιβερό όλο αυτό;;

Δύο χρόνια κάνεις πως είσαι ένας άνθρωπος που δεν είσαι και τώρα σε ανακάλυψαν και πάλι δε φαίνεται να σε νοιάζει. Έπειτα επιλέγεις να συνεχίσεις όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν μπορείς να πάθεις κάτι από όλο αυτό...

Ναι, μπορούν να σε βρουν - χρειάζεται βέβαια ένταλμα από εισαγγελέα, αλλά δεν είναι αδύνατο να ανακαλύψουν ποιός είσαι από την IP σου.

ή μπορούν να σου την κλείσουν έτσι κι αλλιώς τη σελίδα αν ο πραγματικός διάσημος αποδείξει πως λες ψέματα.

Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος πως μπορεί να σου κάνει ένα σωρό μηνύσεις ο διάσημος - για πλαστοπροσωπία, για εκμετάλλευση του ονόματός του προς όφελός σου (άσχετα αν έχεις βγάλει λεφτά από αυτό), για προσβολή του προσώπου του, για βλάβη στη φήμη του... έχε υπόψιν σου πως ο κυβερνοσφετερισμός ανήκει στο ηλεκτρινό έγκλημα.

Κυρίως όμως...είναι απλά ανούσιο (γιατί να υποκρίνεσαι πως είσαι κάποιος άλλος) και άδικο (για αυτούς που διαβάζουν και νομίζουν πως ο διάσημος που συμπαθούν είσαι εσύ αλλά και για τον ίδιο το διάσημο που ουσιαστικά 2 χρόνια τώρα βάζεις στο στόμα του λόγια που δεν έχει πει κτλ)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

να σου πω την αληθεια το ανοιξα για πλακα, ο "διασημος" ειναι ο αντρεας ευαγγελοπουλος :p

αλλα στην πορεια ξεκινησα να παιζω φαρμα με το προφιλ του κ εφτασα πολυ ψηλα τοσο καιρο και στεναχωριεμαι να το χασω το παιχνιδι.

να σου πω την αληθεια το ανοιξα για πλακα, ο "διασημος" ειναι ο αντρεας ευαγγελοπουλος :p

αλλα στην πορεια ξεκινησα να παιζω φαρμα με το προφιλ του κ εφτασα πολυ ψηλα τοσο καιρο και στεναχωριεμαι να το χασω το παιχνιδι.

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο!

Ο συγκεκριμένος είναι και τρελός εκτός από όλα τα άλλα!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Βρηκες κι εσυ σοβαρο ανθρωπο να φτιαξεις προφιλ...Σβηστο,μην μπλεκεις μ'αυτον.

λογικα το ειδε ο διασημος και εκανε καμια αναφορα...κανε αυτο που σου ειπε ο mol...η σβησε το τελειως

Φιλικά Γιώργος

το θεμα ειναι τωρα για να μπορεσω να ξαναμπω μου ζηταει αριθμο κινητου, τον βαζω και με περνει ενας τηλεφωνιτης τι ειναι αυτο μου δινει εναν κωδικο τον οποιο βαζω αλλα δεν μου το προχωραει ****το. δεν ξερω τι να κανω

Εκει που σου ζηταει το τηλεφωνο,δοκιμασε απλα να πατησεις πανω αριστερα που λεει facebook,μπορει να σε βαλει.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

ξανααλλαξε η προβολη φωτογραφιων? τελος το μαυρο φοντο :worry:
nooope!!!:O
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ξανααλλαξε η προβολη φωτογραφιων? τελος το μαυρο φοντο :worry:

οχι..δεν νομιζω να το αλλαξουν ποτε

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα.. με το facebook places τι γινεται.. παιζει σε καποια περιοχη της Ελλαδας η οχι ακομα? παρολο που αναφερθηκε οτι ηρθε και στην Ελλαδα απο τον Δεκεμβριο η υπηρεσια.. εγω Σερρες μου βγαζει στο τηλεφωνο .. soon available.. .. και θεσσαλονικη τα ιδια..

τι ακριβως παιζει ?

Μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί. Σε εμένα βέβαια, πριν λίγο καιρο, άρχισε να μου δείχνει μέρη. Αλλα δε μ αφήνει να κάνω add. Μόνο check in σε όσα έχει. Εγω το αποδίδω στο ότι στο εξωτερικό το έχω χρησιμοποιήσει, και ίσως να κρατά κάποια ρύθμιση το κινητο. Αλλα μέρη ακόμα δεν έχει. Σύντομα Ελπίζω να το ανοίξουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk!

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

αφου θελεις να το κρατησεις,κανε οτι σου λεει

διεγραψε οτι φωτογραφια εχεις του"διασημου", σβησε οτι ψευτικο στοιχειο εχεις βαλει για δαυτον και αλλαξε λιγο το ονομα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι δώσε εσύ τον αριθμό του κινητού...

Τώρα που έχουν δηλωθεί (γιατί μην μας πεις πως χρησιμοποιείς και κινητά που δεν είναι δηλωμένα) θα κάνει και πιο εύκολη τη δουλειά του εισαγγελέα από το να ψάχνει IP

Εμένα το μαύρο φόντο στην προβολή φωτογραφιών, εξαφανίζεται μονάχα όταν πατάω το πλήκτρο F5.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

επιμενω οτι δεν εχω μαυρο φοντο στις φωτογραφιες που βλεπω. ειναι οπως παλια.

ανοιγεις τις φωτογραφιες σε νεα καρτελα?

Φιλικά Γιώργος

οχι. οποια φωτο και να ανοιξω, απο οπου και να την ανοιξω ειναι οπως πριν! δε παταω κατι, ουτε ανοιγω σε νεα καρτελα

οχι. οποια φωτο και να ανοιξω, απο οπου και να την ανοιξω ειναι οπως πριν! δε παταω κατι, ουτε ανοιγω σε νεα καρτελα

Εμένα σε κάποιες μου βγάζει το μαύρο φόντο, σε κάποιες όχι. :lol: