evripidis Δημοσιεύτηκε March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2008 Εχει κανένας εκτυπώσει φωτογραφίες σε sites όπως bonusprint και photobox? Mου ηρθαν σήμερα καποιες φωτογραφίες απο το bonusprint πολύ καλύτερες σε ποιοτητα και πολύ φθηνότερες απο τις ιδιες που εκτυπωσα και σε εδώ φωτογραφείο που τυπώνει με fuji frontier 355 και χαρτι fuji. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Δεν έχω τυπώσει, αλλά με ενδιαφέρει. Μπορείς να μας πεις περισσότερα, όπως κόστος, δυνατότητες και μειονεκτήματα; Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Δεν έχω τυπώσει, αλλά με ενδιαφέρει. Μπορείς να μας πεις περισσότερα, όπως κόστος, δυνατότητες και μειονεκτήματα; Ρίξε μια ματιά εδώ:photobox και εδώ:bonusprint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Λοιπόν έκανα αρκετές εκτυπώσεις και στα 2 αυτά e-shops και αυτό που έχω να πώ είναι οτι το bonusprint είναι μακράν το καλύτερο. Kαλύτερο απο οτι εκτυπώσεις έχω δει σε ελλάδα πολύ καλύτερο και απο το photobox (για το οποιο πολύς λόγος γίνεται σε forums facebook κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Αν θέλετε να κάνετε τις φωτό άλμπουμ, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στο blurb :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 http://www.print-photos-online.com Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts