TN97 Δημοσιεύτηκε March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2008 Εάν κοιτάξετε στο εξής link: http://en.wikipedia.org/wiki/Greece στο κεφάλαιο «Minorities» έχει έναν χάρτη ο οποίος δείχνει «Μακεδονική» μειονότητα στην βόρεια Ελλάδα. Ο χάρτης είναι ο εξής: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Greece_linguistic_minorities.svg και πιο αναλυτικά, http://en.wikipedia.org/wiki/Minorities_in_Greece Αν θυμάμαι καλά, παλαιότερα δεν υπήρχε τέτοιος χάρτης στο wiki. Μπορούμε να ζητήσουμε να αφαιρεθεί ο χάρτης; ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν ανοίγω πολιτικό θέμα. Απλά θέλω να δω τι και αν μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξει ή να αφαιρεθεί ο χάρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Στο Link στην εικονα που παρεθεσες, αν δεις χαμηλα εχει περαιτερω links για τις παλαιοτερες εκδοσεις αυτης. Και ολες, μαλλον, περιειχαν "μακεδονικη" μειονοτητα. Υποθετω οτι μπορεις αρχικα να επικοινωνησεις με το ατομο που ανεβασε την εικονα, που δηλωνεται μεσα στο πλαισιο, στο πεδιο Author. O συγγραφεας παντως δεν ειναι καποιος ασχετος χρηστης, ειναι "admin on the English Wikipedia", και τουλαχιστον περιλαμβανει και πηγες για την προελευση αυτης. Επομενως, υποθετω οτι αν επικοινωνησεις μαζι του θα πρεπει να του δωσεις και στοιχεια για το γιατι ειναι λαθος η εικονα. EDIT: Υποθετω οτι ειναι προφανες οτι μπορεις να αναφερεις τη διαφωνια σου και στο discussion της σελιδας, οπου αναφερονται τυχον παραπονα (διπλα απο το article, στην κορυφη της σελιδας) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Στο Link στην εικονα που παρεθεσες, αν δεις χαμηλα εχει περαιτερω links για τις παλαιοτερες εκδοσεις αυτης. Και ολες, μαλλον, περιειχαν "μακεδονικη" μειονοτητα. Υποθετω οτι μπορεις αρχικα να επικοινωνησεις με το ατομο που ανεβασε την εικονα, που δηλωνεται μεσα στο πλαισιο, στο πεδιο Author. O συγγραφεας παντως δεν ειναι καποιος ασχετος χρηστης, ειναι "admin on the English Wikipedia", και τουλαχιστον περιλαμβανει και πηγες για την προελευση αυτης. Επομενως, υποθετω οτι αν επικοινωνησεις μαζι του θα πρεπει να του δωσεις και στοιχεια για το γιατι ειναι λαθος η εικονα. EDIT: Υποθετω οτι ειναι προφανες οτι μπορεις να αναφερεις τη διαφωνια σου και στο discussion της σελιδας, οπου αναφερονται τυχον παραπονα (διπλα απο το article, στην κορυφη της σελιδας) Το θέμα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε επίσημα στοιχεία, δεν ξέρω δηλαδή πως να αντικρούσω την επίσημη άποψη του wiki. Κανένας πιο σχετικός που να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Το θέμα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε επίσημα στοιχεία, δεν ξέρω δηλαδή πως να αντικρούσω την επίσημη άποψη του wiki. Κανένας πιο σχετικός που να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους; Επισήμως δεν υπάρχει καμιά τέτοια μειονότητα στην Ελλάδα! Ας μας βρει ο κύριος οποιαδήποτε συνθήκη που να αναφέρεται σε τέτοια μειονότητα ή οποιαδήποτε απόδειξη ότι αναγνωρίζεται από το ελληνικό κράτος και μετά ας ανεβάζει φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts