sokonik Δημοσιεύτηκε January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2004 Εκανα καποιες αλλαγες στο pc ενος φιλου (του εβαλα εναν δικο μου σκληρο και μια gf4) το μηχανημα δουλευε κανονικα αλλα τωρα δεν ξεκιναει καθολου, σαν να μην ειναι στο ρευμα δεν κανει κιχ που λεμε (ρευμα εχει γιατι συνδεω τον δικο μου και δουλευει) τι να φταιει λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Συνδέεις τον δικό σου τι? Για δες τις συνδέσεις καλωδίων στο floppy... Τι τροφοδοτικό είχε? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 το δικο μου pc εννοω. 235w εχει τροφοδοτικο εχω και ενα δευτερο το δοκιμασα αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα παλιό μου PC που θέλω να αναβαθμήσω. Εγώ όμως ξέρω πως (ενώ ξεκίνησε κανονικά 2-3 φορές) η μητρική που του έβαλα δεν είναι συμβατή με την κάρτα γραφικών. Άσε που έβαλα και RampusRam άρα δύσκολο να βρεις συμβατά εξαρτήματα... Εσύ θα έπρεπε να κοιτάξεις μπας και έφυγε κάποιο καλώδιο από την θέση του καταλάθος και μάλλον αυτό θα φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Οπωσδήποτε τσέκαρε αν όλες οι ενώσεις είναι σωστές (που λέει ο λόγος ξεσύνδεσέ τα όλα και ξανασύνδεσ'τα απ'την αρχή), καθάρισε την κάθε σκόνη που μπορεί να κάθεται πάνω στη μητρική και τις διάφορες φέτες (ειδικά στις μνήμες/κάρτα γραφικών), δες και τα καλωδιοτζαμπεράκια στη γωνία που είναι για το ρηστάρτ, το λαμπάκι που δείχνει ότι λειτουργεί ο σκληρός κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Η gf4 είναι που θέλει minimum πάνω από 300watt (δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερο) ή η fx? Μπας και του έστειλες τη μαμά για τσάι? Αν υποθέσουμε ότι διπλοτσεκάρεις τις συνδέσεις και πάλι δεν παίρνει... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 prosexe mipos katalathos exeis xtipisei to koubi enarksis kai etsi me to pou patas na anapsi to pc sou den penei sima to trofodiko! exo pathei kai ego to idio!!! alloios akolouthise tis odigies ton prolalisanton! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος StR (15 Ιαν. 2004 , 00:14) prosexe mipos katalathos exeis xtipisei to koubi enarksis kai etsi me to pou patas na anapsi to pc sou den penei sima to trofodiko! exo pathei kai ego to idio!!! alloios akolouthise tis odigies ton prolalisanton! για ποιο κουμπι λες str δεν καταλαβαινω Spanaks αυτο το τροφοδοτικο και την gf4 τα δουλευα μαζι για 1 χρονο σχεδον οποτε δεν φταιει αυτο μηπως καηκε η μητρικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Μπορεί... δεν ξέρω... Δοκίμασε να το βάλεις μπρος μόνο με κάρτα γραφικών, cpu, μνήμη τα άλλα σφάχτα...αν δεν πάρει ούτε τότε μπρος... byebye mommy...(η gf4 δουλεύει ακόμα σε άλλο pc έτσι?) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts