Jump to content

Δεν ανταποκρινεται το pc

sokonik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα καποιες αλλαγες στο pc ενος φιλου (του εβαλα εναν δικο μου σκληρο και μια gf4) το μηχανημα δουλευε κανονικα αλλα τωρα δεν ξεκιναει καθολου, σαν να μην ειναι στο ρευμα δεν κανει κιχ που λεμε (ρευμα εχει γιατι συνδεω τον δικο μου και δουλευει) τι να φταιει λετε?

Συνδέεις τον δικό σου τι?

Για δες τις συνδέσεις καλωδίων στο floppy...

Τι τροφοδοτικό είχε?

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα παλιό μου PC που θέλω να αναβαθμήσω. Εγώ όμως ξέρω πως (ενώ ξεκίνησε κανονικά 2-3 φορές) η μητρική που του έβαλα δεν είναι συμβατή με την κάρτα γραφικών. Άσε που έβαλα και RampusRam άρα δύσκολο να βρεις συμβατά εξαρτήματα...

Εσύ θα έπρεπε να κοιτάξεις μπας και έφυγε κάποιο καλώδιο από την θέση του καταλάθος και μάλλον αυτό θα φταίει...

Οπωσδήποτε τσέκαρε αν όλες οι ενώσεις είναι σωστές (που λέει ο λόγος ξεσύνδεσέ τα όλα και ξανασύνδεσ'τα απ'την αρχή), καθάρισε την κάθε σκόνη που μπορεί να κάθεται πάνω στη μητρική και τις διάφορες φέτες (ειδικά στις μνήμες/κάρτα γραφικών), δες και τα καλωδιοτζαμπεράκια στη γωνία που είναι για το ρηστάρτ, το λαμπάκι που δείχνει ότι λειτουργεί ο σκληρός κλπ κλπ...

Η gf4 είναι που θέλει minimum πάνω από 300watt (δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερο) ή η fx?

Μπας και του έστειλες τη μαμά για τσάι?

Αν υποθέσουμε ότι διπλοτσεκάρεις τις συνδέσεις και πάλι δεν παίρνει...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

prosexe mipos katalathos exeis xtipisei to koubi enarksis kai etsi me to pou patas na anapsi to pc sou den penei sima to trofodiko!

exo pathei kai ego to idio!!!

alloios akolouthise tis odigies ton prolalisanton!

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος StR (15 Ιαν. 2004 , 00:14)

prosexe mipos katalathos exeis xtipisei to koubi enarksis kai etsi me to pou patas na anapsi to pc sou den penei sima to trofodiko!

exo pathei kai ego to idio!!!

alloios akolouthise tis odigies ton prolalisanton!

για ποιο κουμπι λες str δεν καταλαβαινω

Spanaks αυτο το τροφοδοτικο και την gf4 τα δουλευα μαζι για 1 χρονο σχεδον οποτε δεν φταιει αυτο

μηπως καηκε η μητρικη??

Μπορεί... δεν ξέρω...

Δοκίμασε να το βάλεις μπρος μόνο με κάρτα γραφικών, cpu, μνήμη τα άλλα σφάχτα...αν δεν πάρει ούτε τότε μπρος...

byebye mommy...(η gf4 δουλεύει ακόμα σε άλλο pc έτσι?)