geopet Δημοσιεύτηκε March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2008 Αγαπητοί φίλοι. Αγόρασα το HTC 3650 και είχε προεγκατεστημένο το iGo plus 2006. Ο μοναδικός χάρτης που περιέχει είναι αυτός της Ελλάδας μας! Κατέβασα μερικούς ακόμα, του έβαλα στο ανάλογο folder αλλά δεν μου ανοίγουν και βγάζουν το σήμα ενός κλειδιού (κλειδωμένοι). Ανάλογο είναι και το μήνυμα κατά την έναρξη του iGo. Mήπως κάποιος ποιό έμπειρος μπορεί να με βοηθήσει στο τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Αγαπητοί φίλοι. Αγόρασα το HTC 3650 και είχε προεγκατεστημένο το iGo plus 2006. Ο μοναδικός χάρτης που περιέχει είναι αυτός της Ελλάδας μας! Κατέβασα μερικούς ακόμα, του έβαλα στο ανάλογο folder αλλά δεν μου ανοίγουν και βγάζουν το σήμα ενός κλειδιού (κλειδωμένοι). Ανάλογο είναι και το μήνυμα κατά την έναρξη του iGo. Mήπως κάποιος ποιό έμπειρος μπορεί να με βοηθήσει στο τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ ...:( Προφανως θα πρεπει να τους αγορασεις. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 προφανως, μονο που το i-go πωλειται με τους χαρτες ΟΛΗΣ της ευρωπης στο site της εταιριας. μονο οι ελληνες αντιπροσωποι δινουν ΜΟΝΟ τον χαρτη ελλαδας μαζι με την αγορα του πακετου. προφανως επισης ο φιλος δεν θελει να το πληρωσει 2 και 3 φορες το πακετο. τελος παντων αν κανεις εχει καποια ιδεα να βοηθησει τον φιλο και οποιον αλλο ενδιαφερεται ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Έχω αναφέρει αρκετές φορές νομίζω ήδη, αυτό που αναφέρουν και οι όροι χρήσης (πλέον γίνεται copy paste αυτό το κείμενο...): Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών). Όπως είχα γράψει και σε άλλο μου μήνυμα, links και requests με/για παράνομο περιεχόμενο αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με ανούσια μηνύματα με περιεχόμενο έχεις PM, στείλε PM, στείλτε μου κάτι στο email τάδε. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον, δεν είναι ανάγκη να αναφέρετε δημόσια ότι του στείλατε προσωπικό μήνυμα (PM). Ο ίδιος το γνωρίζει. Και ο ίδιος πάλι δεν χρειάζεται να σας ευχαριστήσει δημόσια... επειδή έλαβε το PM σας. Μπορεί να το κάνει επίσης με PM προς εσάς και μόνο. Τέλος, ΜΗΝ δίνετε διευθύνσεις email δημόσια. Είναι πολύ εύκολο να συλλεχθούν από online bots και πριν το καταλάβετε να γεμίσει το mailbox σας με εκατοντάδες spam μηνύματα. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν, να σεβαστείτε τους απλούς κανονισμούς του forum. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts