Cosmakos88 Δημοσιεύτηκε March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2008 ρε παιδιά βλεπω συχνα πυκνα τον ορο ROCKWAVE Μπορεί καποιος να μου πει αν αυτο το πραγμα το εχει παρει καποιος σαν copyright? θελω να πω... τι σημαινει ακριβως? ΚΥΜΑ ΡΟΚ? Σχετικα με το Ελληνικο ROCKWAVE μπορει να δει κανεις ΕΔΩ μερικά πραγματα αλλα δεν καταλαβαινω τι παιζει πισω απο το γενικο ROCKWAVE. Λιγο info please? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Φίλε δεν ξέρω αν το όνομα ειναι copyrighted, αυτό που ξέρω είναι οτι είναι το όνομα απο το μεγαλύτερο ροκ φεστιβάλ που γίνεται στην ελλάδα απο το 95 αν δεν κάνω λάθος και έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ-μέταλ και όχι μόνο σκηνής απο αυτά τα festival όπως Black sabbath πρόπερσυ και metallica περσυ. Μα καλά που ζείς;;;;; :D πλακίτσα κάνω... Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Φίλε δεν ξέρω αν το όνομα ειναι copyrighted, αυτό που ξέρω είναι οτι είναι το όνομα απο το μεγαλύτερο ροκ φεστιβάλ που γίνεται στην ελλάδα απο το 95 αν δεν κάνω λάθος και έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ-μέταλ και όχι μόνο σκηνής απο αυτά τα festival όπως Black sabbath πρόπερσυ και metallica περσυ. Μα καλά που ζείς;;;;; :D πλακίτσα κάνω... Το θεμα ειναι αν "ο καθενας" μπορει να φτιαξει ενα δικο του τετοιο φεστιβαλ και να το πει RockWave Festival... εχω τους λογους μου που ρωταω... ζω...? ποιος σου ειπε οτι ζω; :lol::p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Νομιζω οτι ειναι Copyrighted αλλα δεν βλεπω το κλασικο ©,διπλα στο ονομα... Οποτε παιζει και να μην ειναι... *δε μπορεις να πεις..σε κατατοπισα πληρως...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Νομιζω οτι ειναι Copyrighted αλλα δεν βλεπω το κλασικο ©,διπλα στο ονομα... Οποτε παιζει και να μην ειναι... *δε μπορεις να πεις..σε κατατοπισα πληρως...:p ακριβως επειδη λειπει το © ρωτησα :D (και το TM) το εχω δει και στην Αμερική αυτο το ονομα για αυτο... anyway... ps: ναι... πληρως! :lol::p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts