lgalkis Δημοσιεύτηκε March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2008 Γεια χαρα παιδες,εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας...Εχω αγορασει δυο ασυρματες pci καρτες της tp-link που υποσχονται 108mbps.Τα δυο pc που εχω ενωσει βρισκονται στο ιδιο δωματιο αλλο λογο θεσης δεν γινεται να συνδεθουν ενσυρματα.Το προβλημα ειναι οτι ενω κανω κανονικα συνδεση,βλεπω αρχεια,μοιραζω internet,η συνδεση γινεται στα 54mbps και στην αναπαραγωγη .mkv αρχειων "μπουκωνει" και η αναπαραγωγη σταματαει...Υπαρχει τροπος σε ad hoc συνδεση να πιασω 108mbps ή χρειαζεται access point?Και με access point θα βλεπω τον αλλο υπολογιστη κανονικα οπως τωρα? Ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 η συνδεση γινεται στα 54mbps [...] Υπαρχει τροπος σε ad hoc συνδεση να πιασω 108mbps ή χρειαζεται access point? Εγώ ξέρω ότι η ad hoc σύνδεση δίνει μέχρι 11mbit. Βασικά σίγουρα έχεις 54mbps; Και με access point θα βλεπω τον αλλο υπολογιστη κανονικα οπως τωρα? 100% Ναί. Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts