akis_k Δημοσιεύτηκε March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2008 Ετοιμάζομαι για αναβάθμιση Η/Υ και τα περισσότερα κομμάτια τα έχω αγοράσει είδη :happy:. Εκεί που σκοντάφτω όμως είναι στο τι Τροφοδοτικό να βάλω :dizzy:.. Θέλω να είναι όσο το δυνατών ποιο ήσυχο (αθόρυβο) μπορεί να είναι :worry:.. Έχω βρει κάποια μοντέλα όπως.. • Tagan TG800-U33 (231€) • Tagan TG700-U35 Easycon XL (135€) • Enermax 720W Infinity (157€) • Hiper Type-R II 880W HPO (149€) ...και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ή να μου προτείνεται κάποια αλλά εσείς :what:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Τελικά αγόρασα το CoolerMaster Real Power M700 (700W) με 16dBA [110 ευρώ].. Ελπίζω να βγει καλό!! Οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ( :lock: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Για το μέλλον, έχε υπόψη σου και τα Seasonic. Είναι τα πιο αθόρυβα για μένα. Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts