yiakoub Δημοσιεύτηκε March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2008 Εχω σοβαρο προβλημα με ενα λαπτοπ ACER 5101 ειναι η σειρα aspire 5100 και δεν μπορω να εγκαταστησω windows με την καμια. Το recovery cd που ειχα φτιαξει οταν το αγορασα δεν λειτουργει και προσπαθω να βρω καποιον που εχει το ιδιο μηχανημα ωστε να μου στειλει μια κοπια για να δοκιμασω και ετσι. Απο την acer μου ζητανε 60 ευρω για να μου στειλουν recovery cd! Αν καποιος εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ας βοηθησει παρακαλω. Η αν καποιος εχει το ιδιο μηχανημα ας στειλει ενα πμ. Ευχαριστω! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εχω σοβαρο προβλημα με ενα λαπτοπ ACER 5101 ειναι η σειρα aspire 5100 και δεν μπορω να εγκαταστησω windows με την καμια. Το recovery cd που ειχα φτιαξει οταν το αγορασα δεν λειτουργει και προσπαθω να βρω καποιον που εχει το ιδιο μηχανημα ωστε να μου στειλει μια κοπια για να δοκιμασω και ετσι. Απο την acer μου ζητανε 60 ευρω για να μου στειλουν recovery cd! Αν καποιος εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ας βοηθησει παρακαλω. Η αν καποιος εχει το ιδιο μηχανημα ας στειλει ενα πμ. Ευχαριστω! Τα λαπτοπ πολλες φορες εχουν ενα κρυφο partion και μοπρουν να κανουν restore απο εκει.Για δες τις οδηγιες μηπως και το δικο δου εχει. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 καλυετρα να καμεις clean installation (απο ενα σιντι xp) και να βαλεις την αδεια του αυτοκολλητου. ξεφορτωνεσαι ολο το bloatware που εχει μαμα. οποια εφαρμογη-οδηγο θες τον κατεβαζεις. οταν εισαι οκ βαζεις το acronis true image και τραβας ενα ολικο backup. τα recovery disks ειναι βλακιες. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissnb Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 vasika ta programs tis acer ta ehis egatestimena?an ohi vres ta apo to site tis acer k katevaseta ,afou ta egatastisis meta kane recovery apo eki mesa k ola 8a ginoun automata,sto leo auto giati iha to idio problem k etsi to elisa to epanefera stin arhiki tou katastasi milao omos gia aspire 5633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. March 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Παιδια τελικα το προβλημα ειναι στις θυρες usb! Καταφερα τελικα και εβαλα win xp και την στιγμη που εγκατεστησα τα chipset για την mainboard μετα απο το restart κολλησε και εβγαζε κατω δεξια το "συννεφακι" και εγραφε "usb root hub" και απο οτι ειδα απο το "device manager" ειχε με ερωτηματικο τα usb. Τωρα το μηχανημα το φορμαρισα παλι και του εχω βαλει vista και μου τα αναγνωριζει ολα εκτοσ παλι απο τις θυρες usb...θα προσπαθησω να βρω τιποτα drivers μπας και κανω δουλεια...αλλιως θα φαει σκοτωμα. Αν ενδιαφερεται κανεις να το παρει ας στειλει κανα πμ, αν και απο βδομαδα μαλλον θα βαλω αγγελια... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts