Jump to content

MLS Destinator A3850 και χάρτες

realizum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας!Πρώτο μου post εδώ και θα ήθελα την βοηθηά σας σχετικά με την πράσθεση ενός μόνο χάρτη...στην MLS που πήρα μου είπαν ότι δεν γίνεται και ότι πρέπει να πάρω όλο το πακέτο με τους χάρτες της Ευρώπης πράτγμα που δεν με συμφέρει.Προς το παρόν χρειάζομαι να προσθέσω άλη μια χώρα εκτός της Ελλάδας που έχει.Μπορώ να το κάνω αυτό?Που μπορώ να βρω χάρτες?:)

Πράγματι είναι χάλια...αλλά φαντάσου να πας να τα σκάσεις και να πάρεις αυτό το ...πράγμα...τουλάχιστον ελπίζω να βοηθήσει κάπως καθώς σε κεντρικούς δρόμου θα κινούμαι...αλλά με τέτοια χάλια χρειαζόμαστε και ...χαρτένιο χάρτη :)

Το συγκεκριμενο μηχανακι τι λεει? Ειδα στο Πλαισιο εχει 189 €, εχει και Destinator... Δεν ψαχνω εξειδικευμενο μηχανημα... Απλα κατι καλο...

Το συγκεκριμενο μηχανακι τι λεει? Ειδα στο Πλαισιο εχει 189 €, εχει και Destinator... Δεν ψαχνω εξειδικευμενο μηχανημα... Απλα κατι καλο...

Μια χαρά μηχανάκι είναι!

(Η MLS-NGI είδε τους άλλους - DIS, Κωτσόβολο - να πουλάνε αβέρτα κινέζικα μηχανάκια και αξιώθηκε να δώσει μηχανάκια κάτω από τα 200 ευρώ... :lol:)

I'm back :p

• 5 months later...

Καλησπέρα,

Ηθελα να ρωτησω αν τελικα μπορούμε να προσθέσουμε αλλον χάρτη στο Α3850 εκτός της Ελλάδος... και πως ακριβώς γινεται

Ευχαριστώ

Μια χαρά μηχανάκι είναι!

(Η MLS-NGI είδε τους άλλους - DIS, Κωτσόβολο - να πουλάνε αβέρτα κινέζικα μηχανάκια και αξιώθηκε να δώσει μηχανάκια κάτω από τα 200 ευρώ... :lol:)

Γιατί δηλαδή της MLS από που είναι!!! Από τη Σουηδία???:lol::lol::lol::lol::X

• 3 months later...
Προσωπικά έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο μηχανάκι. Όποτε του βάζω να με πάει κάπου με βγάζει σε λάθος αριθμό! Αλλά κάθε φορά! Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι γενικό ή αν γνωρίζει κάποια λύση;