Jump to content

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν και χειρότερα... 5000+ εγώ... :p Τουλάχιστον δεν καίγομαι... :(

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ξαναρωτησα και πιο πανω αλλα δεν μου απαντησε κανεις.... θα ηθελα πληροφοριες για το μεταπτυχιακο ΠΟλυμεσα - δικτυα...

κυριως να μου πειτε αν ειναι 2 χρονια...

Ξαναρωτησα και πιο πανω αλλα δεν μου απαντησε κανεις.... θα ηθελα πληροφοριες για το μεταπτυχιακο ΠΟλυμεσα - δικτυα...

κυριως να μου πειτε αν ειναι 2 χρονια...

Τα μεταπτυχιακά τους είναι από ότι είδα 4 θεματικές ενότητες με 2 ενότητες το μέγιστο ανά χρόνο, άρα 2 χρόνια. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό που ζητάς, νομίζω ότι δεν υπάρχει. Υπάρχει ένα «Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα», αν εννοείς αυτό.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Τα μεταπτυχιακά τους είναι από ότι είδα 4 θεματικές ενότητες με 2 ενότητες το μέγιστο ανά χρόνο, άρα 2 χρόνια. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό που ζητάς, νομίζω ότι δεν υπάρχει. Υπάρχει ένα «Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα», αν εννοείς αυτό.

ευχαριστω, μπερδευτηκα... «Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα εννοω... απλα απ οτι διαβαζω, δεν ειναι μονο πληροφορικη αλλα παει στα καλλιτεχνικα πιο πολυ.... ξερει κανεις λεπτομερειες, γιατι δεν ειδα να εξηγει κ πολλα στη σελιδα του εαπ

• 2 weeks later...

Για σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν φοιτά κάποιος από το φόρουμ στο ΕΑΠ? Συγκεκριμένα στο μεταπτυχιακό Διοίκησης Μονάδων Υγείας.

Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις σε χρόνο, διάβασμα, εργασίες κτλ.

Εάν κάποιος έχει σχέση με μεταπτυχιακό από ΕΑΠ ας μου στείλει κάποιο pm για να τον ρωτήσω σχετικά.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλή χρονιά να έχουμε.

• 6 months later...
Σχετικά με το θέμα "απάτη" σε σχέση με το ΕΑΠ, ότι δηλαδή κάποιος πρέπει να πληροί ειδικές προϋποθέσεις προκειμένου να κληρωθεί, κυρίως για το μπάρμπα στη Κορώνη έχω να πω ως φοιτήτρια του ιδρύματος ότι το μόνο που πραγματι χρειάζεται είναι κότσια, είτε αυτό σημαίνει υπομονή μέχρι κανείς να κληρωθεί είτε επιμονή για να πάρει ένα αληθινά δύσκολο πτυχίο, και φυσικά κυρίως το δεύτερο. Οποισδήποτε έχει ίσες πιθανότητες να κληρωθεί. Τυχαία . Σύμφωνα με τη γνώμη που προαναφέρθηκε σχεδόν κανείς από τους πιο πολλούς φοιτητές δεν θα έπρεπε να φοιτά εκεί εφόσον ούτε μπάρμπα στη Κορώνη διαθέτουμε ούτε ζούμε σε ακριτική περιοχή, ή είμαστε παλινοστούντες και τα σχετικά. Μάλλον υπερβολική θεωρώ τη δήλωσή σας...

• 1 month later...
Να ρωτήσω κάπου πήρε το αυτί μου ότι στο ΕΑΠ το σύστημα δεν είναι όπως στα ΑΕΙ κ αν δεν περάσεις τις εξετάσεις τις χρονιάς ή του εξαμήνου, δεν κατάλαβα κ καλά πληρώνεις.. Είναι αλήθεια αυτό?

Θέλω να σπουδάσω Ισπανική Φιλολογία ή όπως λέγεται. Αξίζει να το κανω στο ΕΑΠ; Εχω ακουσει οτι το επιπεδο ειναι πολύ χαμηλό κι ακόμα και τα βιβλία δεν είναι πάντα σωστά γραμμένα.

• 1 year later...

Για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 το Ε.Α.Π. προσφέρει 6 Προπτυχιακά (4.200 θέσεις) και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (3.200 θέσεις).

To deadline είναι στις 10 Δεκεμβρίου 2009 .. Για περισσότερες πληροφορίες και online αίτηση στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ναι τελειωνει σε λιγες μερες. Σημασια εχει (λόγο κλήρωσης) σε ποια απο αυτα που σε ενδιαφερουν εχει πιθανότητες περισσοτερες να κληρωθείς.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Εγώ έκανα μία αίτηση, έτσι για την πλάκα... άμα κληρωθώ .. κληρώθηκα ... ρουλέτα είναι και γυρίζει.. δεν θα σκάσω κιόλας .. (κάνω ήδη μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) ..

Απλά η ερώτησή μου είναι .. έχεις δικαίωμα να κάνεις μόνο 1 αίτηση, σε ένα μεταπτυχιακό που θέλεις; γιατί είδα ότι αποθηκεύει την ip σου .. π.χ. αν θέλω να κάνω αίτηση σε 2 διαφορετικούς κλάδους μπορώ.. ; ή όχι ; γνωρίζει κανείς;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οχι δεν μπορεις να κανεις σε δυο. θα σε αποκλεισουν. Μονο σε ενα μπορεις.

Εαν σε δεχτουνε εισαι σιγουρη (νομιμη)οτι μπορεις να κανεις ταυτοχρονα και στο ΕΑΠ;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Οχι δεν μπορεις να κανεις σε δυο. θα σε αποκλεισουν. Μονο σε ενα μπορεις.

Εαν σε δεχτουνε εισαι σιγουρη (νομιμη)οτι μπορεις να κανεις ταυτοχρονα και στο ΕΑΠ;

θα'χω τελειώσει μέχρι τότε ούτως ή άλλως..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έστω ότι κάνει κάποιος αίτηση, τον δεχτούν, αλλά για κάποιο λόγο το απορρίπτει. Μπορεί την επόμενη χρονιά να ξανακάνει αίτηση στο ίδιο?

φυσικα και μπορει

Καλησπερα.Μπορει καποιος που ειναι γραμενος σε καποιο ΑΕΙ να κανει αιτηση και για το ΕΑΠ;

Καλησπερα.Μπορει καποιος που ειναι γραμενος σε καποιο ΑΕΙ να κανει αιτηση και για το ΕΑΠ;

φαντάζομαι αίτηση μπορεί να κάνει .. αλλά αν κληρωθεί, θα πρέπει να διαγραφεί από το ΑΕΙ για να φοιτήσει στο ΕΑΠ, ή να απορρίψει το ΕΑΠ..

Εκτός κι αν μέχρι την εγγραφή του/της στο ΕΑΠ έχει αποφοιτήσει ή έστω εκκρεμεί η ορκομωσία του/της..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...

Χτες έλαβα ένα email από το ΕΑΠ με θέμα results και είχε επισύναψη ένα pdf που μου έλεγε για την κατηγορία Γ.

Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το θέμα με τις κατηγορίες ... αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν επιλαχόντες ...

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Είναι ένα γκρουπάρισμα που κάνει το ΕΑΠ για να μην μαζεύει άσκοπα χαρτιά. Οι θέσεις καλύπτονται κατά προτεραιότητα από την κατηγορία Α, που είναι οι πρώτοι Χ όπου Χ οι θέσεις των εισακτέων. Στην κατηγορία Β είναι από τον Χ+1 μέχρι τον 2Χ όπως βγήκαν από την διαδικασία. Οι υπόλοιποι είναι Γ κατηγορία. Αρχικά το ΕΑΠ ζητάει χαρτιά + πληρωμή αρχικού ποσού από τους Α, χαρτιά απλώς από τους Β και τίποτε από τους Γ.

Πρακτικά η επιλογή γίνεται με την σειρά κατάταξης και δεν έχει σημασία η κατηγορία. Αν κάποιος δεν δεχτεί την θέση (δεν πληρώσει το αρχικό ποσό) τότε προχωράνε στον επόμενο κ.ο.κ. μέχρι να γεμίσουν οι θέσεις. Θεωρητικά μπορεί να γίνουν δεκτοί μόνο οι Α (αν δεχτούν όλοι) ή και να γίνει δεκτός ο τελευταίος της σειράς (αν αρνηθούν πάρα πολλοί). Στην κατηγορία Γ είναι πολύ λίγες οι ελπίδες (ειδικά αν δεν είσαι πολύ κοντά στα όρια της Β) αν και ποτέ δεν ξέρεις γιατί το να κάνεις αίτηση είναι εύκολο και απλό αλλά μόλις μάθεις πόσα πρέπει γενικά να πληρώσεις τότε το σκέφτεσαι παραπάνω...

Read The F...ing Manual First

καλημέρα!!!αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει στο εξης: απο τα προχθεσινα αποτελεσματα των προπτυχιακων στη διοικηση επιχειρησεων ειμαι στην κατηγορια Β και στη θεση 1200 περιπου,εχω καποιες πιθανοτητες να γινω δεκτος στο συγκεκριμενο προπτυχιακο?(ποσο περιπου ειναι το ποσοστο αυτων που δε δεχονται ?).

• 5 months later...
Ενημερώνω τους φίλους που θέλουν να κάνουν αίτηση για την Πληροφορική, ότι αν κληρωθούν θα φάνε γερά γκάζια. Θέλει πολύ διάβασμα το ρημάδι...Εγώ προσωπικά τελειώνω φέτος το 2ο έτος. Πριν τα 6 χρόνια δύσκολα θα το βγάλω.

Κοίτα να δείς, από την εμπειρία μου μέχρι στιγμής (δίνω τις δύο πρώτες μου θεματικές - ΠΛΗ10 & ΠΛΗ12 - αυτή την Κυριακή και την επόμενη) και μιλώντας πάντα για Πληροφορική, έχω βγάλει αυτόν τον «κανόνα»: Μια θεματική ενότητα παίρνουν όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, δύο όσοι δουλεύουν στον δημόσιο και τρείς όσοι είναι εισοδηματίες. :p Θέλουν όντως πολύ χρόνο (και ο μόνος που μένει είναι ο ελεύθερος) οι θεματικές και με δεδομένο ότι απαιτούνται 12 για πτυχίο...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πέρυσι είχα πάρει ΠΛΗ10 & ΠΛΗ11. Εργασίες έπαιρνα έτοιμες στην ΠΛΗ10, ενώ στην ΠΛΗ11 τις έκανα μόνος μου. Εκατσα ξεσκίστηκα μια εβδομάδα στο τέλος και τα πέρασα και τα δύο μαθήματα με 5.

Φέτος πήρα ΠΛΗ12, ΠΛΗ21 & ΠΛΗ22. Την ΠΛΗ21 την παράτησα 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις αφού έλυνα παλιότερα θέματα και δεν έπιανα πάνω από 2,5. Με την ΠΛΗ12 ζορίζομαι πάρα πολύ και με την ΠΛΗ22 έχω πάρει κάτι σημειώσεις από ένα φίλο που πηγαίνει στον ΑΡΝΟ και κάπως την παλεύω.