Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Τον Ιουλιο αγορασα κατι με την πιστωτικη μου καρτα .Πριν λιγες μερες μου ηρθε ο λογαριασμος και ενω ειχε ολες τις αγορες που ειχα κανει δεν ειχε την συγκεκριμμενη αγορα.Υπηρχαν οι κινησεις πριν και μετα αλλα οχι αυτη η συγκεκριμμενη.Για να μπερδευτηκε καπου στο ταμειο δεν υπαρχει περιπτωση γιατι η αποδειξη γραφει κανονικα τα στοιχεια μου,η συναλλαγη εγινε μεσο POS . Ουτε με δοσεις ηταν ουτε τιποτα.

Να το πω στην τραπεζα η να το παιξω κινεζος;Αν και νομιζω οτι το πιο πιθανο ειναι να ερθει με τον επομενο λογαριασμο.Εχει συμβει σε κανενα αλλο;

Τον Ιουλιο αγορασα κατι με την πιστωτικη μου καρτα .Πριν λιγες μερες μου ηρθε ο λογαριασμος και ενω ειχε ολες τις αγορες που ειχα κανει δεν ειχε την συγκεκριμμενη αγορα.Υπηρχαν οι κινησεις πριν και μετα αλλα οχι αυτη η συγκεκριμμενη.Για να μπερδευτηκε καπου στο ταμειο δεν υπαρχει περιπτωση γιατι η αποδειξη γραφει κανονικα τα στοιχεια μου,η συναλλαγη εγινε μεσο POS . Ουτε με δοσεις ηταν ουτε τιποτα.

Να το πω στην τραπεζα η να το παιξω κινεζος;Αν και νομιζω οτι το πιο πιθανο ειναι να ερθει με τον επομενο λογαριασμο.Εχει συμβει σε κανενα αλλο;

Θα ερθει με τον επομενο λογαριασμο, μου εχει συμβει αρκετες φορες.

pampolles fores sumbainei auto.Rwta to eidiko!

Uparxei periptwsh na ksereis ews pote *an eisai prosektikos*grafontai h sinallages sou ston trexon mhna outws wste na ekmetaleuesai sto epakron to keno metaksu agoras kai plhrwmhs.Se periptwsh bebaia pou ksexrewneis kathe mhna thn karta sou.

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

pampolles fores sumbainei auto.Rwta to eidiko!

Uparxei periptwsh na ksereis ews pote *an eisai prosektikos*grafontai h sinallages sou ston trexon mhna outws wste na ekmetaleuesai sto epakron to keno metaksu agoras kai plhrwmhs.Se periptwsh bebaia pou ksexrewneis kathe mhna thn karta sou.

Η επιμαχη συναλλαγη ηταν στις 13/07/05 π.χ..Οι κινησεις 7/7/05 και 15/7/05 εχουν αναγραφει κανονικα στον λογαριασμο.ΠΑντως δεν με πειραζει να το πληρωσω τον επομενο μηνα ;) .Και παντα πληρωνω ολο το ποσο.

Και εγώ έτσι νόμιζα στην δικιά μου αντίστοιχη περίπτωση ότι θα ερθει τον επόμενο μήνα .Αγόρασα ένα δερμάτινο από υπαίθρια αγορά στο Λονδίνο και συναλλαγή έγινε με πιστωτική σε χειροκίνητο μηχάνημα .Από τότε Οκτώβριος 2004 μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει να πληρώσω.Και αναρωτιέμαι που κόλησε η συναλλαγή γιατί μπροστά μου πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και ζήτησε έγκριση. Εάν κόλησε στον πωλητή είμαι έτοιμος να ξαναπάω Λονδίνο για να πληρώσω μετρητοίς γιατί ήταν ευγενικός και μου φέρθηκε γενικώς καλά. Εάν κόλησε στην τράπεζα καλά να πάθει ας πρόσεχε.

London for ever

me tin western union ti paizei? den einai trapeza alla eidikevetai se kati tetoies sunallages

Ενδιαφέρομαι μόνο για Internet Banking για να γίνει η μεταφορά χωρίς να αναγκαστώ να πάω σε κάποιο κατάστημα της W.U. Διαφορετικά πάω και σε μία τράπεζα που είναι και ασφαλέστερος τρόπος.

Από τότε Οκτώβριος 2004 μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει να πληρώσω.Και αναρωτιέμαι που κόλησε η συναλλαγή γιατί μπροστά μου πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και ζήτησε έγκριση. Εάν κόλησε στον πωλητή είμαι έτοιμος να ξαναπάω Λονδίνο για να πληρώσω μετρητοίς γιατί ήταν ευγενικός και μου φέρθηκε γενικώς καλά. Εάν κόλησε στην τράπεζα καλά να πάθει ας πρόσεχε.

Κοίτα στις περιπτώσεις των χειροκίνητων μηχανημάτων (ΙΜPRINTER) ΔΕΝ υπάρχει αυτοματισμός όπως στα POS, πρέπει ο έμπορος να πάει το απόκομμα (Vautcher) sthn τράπεζα για να το πιστωθεί...μερικοί απλά τα μαζεύουν μέχρι να τα δώσουν για να μην τρέχουν για ψύλλου πήδημα...μπορεί όμως και να τ ο έχασε οπότε χάνει τα λεφτά αυτός...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Κοίτα στις περιπτώσεις των χειροκίνητων μηχανημάτων (ΙΜPRINTER) ΔΕΝ υπάρχει αυτοματισμός όπως στα POS, πρέπει ο έμπορος να πάει το απόκομμα (Vautcher) sthn τράπεζα για να το πιστωθεί...μερικοί απλά τα μαζεύουν μέχρι να τα δώσουν για να μην τρέχουν για ψύλλου πήδημα...μπορεί όμως και να τ ο έχασε οπότε χάνει τα λεφτά αυτός...

Ναι ρε φίλε μου εντάξει να μην τρέχει για ψύλλου πήδημα αλλά τόσο καιρό .Να υποθέσω τότε ότι χάθηκε το χαρτί.

London for ever

Ναι ρε φίλε μου εντάξει να μην τρέχει για ψύλλου πήδημα αλλά τόσο καιρό .Να υποθέσω τότε ότι χάθηκε το χαρτί.

To mono sigouro einai pws de tha xasei h trapeza.

Blepeis autoi poulane xrhma kai kseroun kala pws.......... ;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

stin pistwtiki an thelei na sou balei kapoios lefta tha paei se katastima tis trapezas sou. diatrapezika den ginetai.

Διατραπεζικά μέσω web banking γίνεται (Alpha Bank).

Από την άλλη, δεν είναι λίγο κουφό να πας να πληρώσεις στην Ψ τράπεζα την κάρτα, η οποία έχει εκδοθεί από την Χ τράπεζα ?? :w00t:

Don't criticize... what you can't understand...!

kai stin ethniki pleon, alla egine prosfata.

oso paralogo kai an akougetai, apo ti stigmh pou kostizei mono 50 lepta merikes fores mporei na bolepsei...

btw, o filos pou thelei na steilei lefta stin amerikh tha mporouse endehwmenos na eksyphreththei me to paypal, an kai tha prepei na einai ligo prosektikos..

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

Παιδιά υπάρχει τρόπος να στέλνω χρήματα από την Πειραιώς σε άλλον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας χωρίς να χρεώνομαι και χωρίς να χρειάζεται να τα βγάζω και να τα κουβαλάω στο χέρι; :confused: :worry: Και οι δυο λογαριασμοί είναι στο όνομά μου.

Να σας το πω απλά, τα χρήματά μου τα έχω στην Πειραιώς αλλά πρέπει να πληρώνω το νοίκι κάθε μήνα στην Εθνική... Κάθε φορά αναγκάζομαι να τα βγάζω από το ΑΤΜ της Πειραιώς και να τα καταθέτω με το χέρι στην Εθνική. (βέβαια κάνω το άλλο: κάνω online κατάθεση σε ΑΤΜ της Εθνικής ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ όπου η κατάθεση γίνεται ΑΜΕΣΑ, αλλά και πάλι δε γλιτώνω να μην κουβαλάω μαζί μου χρήματα).

ta embasmata se alli trapeza mesw internet banking hrewnwntai an kai oxi polla lefta. px apo ethniki gia alles trapezes einai 0.50 eyra. opote pithanon to risko kai o xronos pou haneis na sou kostizoun perissotero. epishs fantazomai mporeis na kaneis kai mia pagia entoli sti trapeza sou wste na min hreiazetai na asholeisai kathe mina.

(bebaia me mia prwti matia stis yphresies internet banking stin peiraiws den blepw na mporeis na kaneis metafora se alli trapeza... ena tilefwnima sto 801802803804 tha mas diafwtisei...)

btw, o filos pou thelei na steilei lefta stin amerikh tha mporouse endehwmenos na eksyphreththei me to paypal, an kai tha prepei na einai ligo prosektikos..

Φίλε μου αυτό με το Paypal μου άρεσε αφού εχω λογαριασμό. Δηλαδή μπορώ να "συνδέσω" το paypal με λογαριασμό της Εθνικής και με μεταφέρω χρήματα σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό σε Η.Π.Α. και Καναδά; Αν ναι πόσο θα είναι το κόστος π.χ. για μεταφορά 2.000$ Η.Π.Α. και με τι ισοτιμία θα γίνει η μετατροπή (φαντάζομαι όχι με εκείνη της εθνικής... ). Επίσης η Εθνική θα πάρει και εκείνη προμήθεια για τη μεταφορά ή όχι (αν είναι να πληρώσω διπλή προμήθεια δεν αξίζει); Τέλος ανάφερε σε παρακαλώ ποιοί είναι οι πιθανοί κίνδυνοι.

Για τον κύριο που θέλει να στείλει Αμερική/Καναδά.

Εγώ μόνο στην Πειραιώς έχω λογαριασό οπότε μόνο για αυτό μπορώ να σου πω.

Για το internet banking της Πειραιώς η χρέωση σου θα είναι 0,15% με ελάχιστο τα 7,5€ και μέγιστο τα 175€.

Εάν θέλεις να στείλεις και κάποιο μήνυμα ως δικαιολογία μαζί με το έμβασμα και το ποσό είναι πάνω από 100€ τότε υπάρχει μια χρέωση 7,5 ευρώ.

Εαν δώσεις εντολή απ το λογαρισμό σου τα λεφτά να φύγουν ως $ και όχι ως € τότε υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 0,1% με ελάχιστο τα 3€ και μέγιστο τα 40€.

Πολύ χαμηλά τέλη έχω ακούσει ότι έχει η Eurobank για ψάξε το λίγο.

Απορώ πως σου είπαν από τις τράπεζες ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω internet banking... Λογικά πρέπει να υπάρχει σε όλες.

Για paypal, πρέπει να το συνδέσεις με μια κάρτα, δεν είναι δυνατόν ακόμα να στείλεις μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Και δεν νομίζω να υπάρχει κάρτα με τέτοιο μεγάλο όριο/συναλλαγή που θέλεις.

Ελπίζω να βοήθησα.

Λευτέρης

Για τον κύριο που θέλει να στείλει Αμερική/Καναδά.

Εγώ μόνο στην Πειραιώς έχω λογαριασό οπότε μόνο για αυτό μπορώ να σου πω.

Για το internet banking της Πειραιώς η χρέωση σου θα είναι 0,15% με ελάχιστο τα 7,5€ και μέγιστο τα 175€.

Εάν θέλεις να στείλεις και κάποιο μήνυμα ως δικαιολογία μαζί με το έμβασμα και το ποσό είναι πάνω από 100€ τότε υπάρχει μια χρέωση 7,5 ευρώ.

Εαν δώσεις εντολή απ το λογαρισμό σου τα λεφτά να φύγουν ως $ και όχι ως € τότε υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 0,1% με ελάχιστο τα 3€ και μέγιστο τα 40€.

Πολύ χαμηλά τέλη έχω ακούσει ότι έχει η Eurobank για ψάξε το λίγο.

Απορώ πως σου είπαν από τις τράπεζες ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω internet banking... Λογικά πρέπει να υπάρχει σε όλες.

Για paypal, πρέπει να το συνδέσεις με μια κάρτα, δεν είναι δυνατόν ακόμα να στείλεις μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Και δεν νομίζω να υπάρχει κάρτα με τέτοιο μεγάλο όριο/συναλλαγή που θέλεις.

Ελπίζω να βοήθησα.

Λευτέρης

Λευτέρη μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά μήνυμά μου. Δεν αναφέρω πουθενά ότι η Τράπεζα Πειραιώς ( όπως και οι Eurobak, Nova ) δεν υποστηρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία για εμβάσματα...Αυτό που τονίζω είναι το αδικαιολόγητα υψηλό κόστος (που σύμφωνα με το λεγόμενά σου είναι 0,15%προμήθεια+0,1%κόστος μετατροπής=0,25% επί του αποστελλόμενου ποσού !!!) όταν σε Εθνική, Alpha και Κύπρου το κόστος σε ενδοκοινοτικά εμβάσματα είναι εφάπαξ χρέωση 0,30-0,50 Ευρώ !!!

Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις " δεν νομίζω να υπάρχει κάρτα με τέτοιο μεγάλο όριο/συναλλαγή που θέλεις"...Η δική μου πιστωτική ας πούμε έχει όριο 4000 Ευρώ οπότε αν την συνδέσω με το Paypal μπορώ άνετα να μεταφέρω 2000 $. Ωστόσο τα ερωτήματα με το Paypal είναι τα εξής:

α) Μπορώ να στείλω ποσό μέσω της συνδεδεμένης πιστωτικής, σε οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό σε Η.Π.Α. και Καναδά;

β) Ποιά είναι η προμήθεια του Paypal για αποστολή 2000 $;

γ) Ποιός καθορίζει την συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ-δολαρίου: η ελληνική τράπεζα που εκδίδει την κάρτα ή το Paypal;

δ) Υπάρχει κάποιο κρυφό κόστος μετατροπής σε κάθε περίπτωση;

Όποιος έχει εμπειρία με τα παραπάνω και μπορεί να δώσει ακριβείς διευκρινήσεις, ας απαντήσει παρακαλώ.

Paypal...

α) Ναι. Αρκεί ο αποδέκτης του λογαριασμού να έχει email (και να μπει στην διαδικασία να "αποσύρει" τα $ από το pp στον λογαριασμό του, κάτι που θέλει...3 εργάσιμες)

β) Η προμήθεια ανεξαρτήτως ποσού προσεγγίζει το 4.5%-5%, και άρα ΔΕΝ συμφέρει για μεγάλα ποσά, ποτέ.

γ) Το paypal. Και οι ισοτιμίες του συνήθως δεν ευνοούν τον καταναλωτή (είχε Ε/$ 1.17 τις προάλλες πχ...)

δ) Στην ισοτιμία. Χαμηλές για το γούστο μου.

ε) Αν στείλεις $ με πιστωτική, δεν πληρώνεις εσύ το 4.5% προμήθεια...ο άλλος το πληρώνει που θα τα λάβει! Πρέπει να στείλεις με λογαριασμό (δηλαδή να ζεις στην αγγλία...) για να μην πληρώσει ο άλλος προμήθεια αν τα λάβει...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Paypal...

α) Ναι. Αρκεί ο αποδέκτης του λογαριασμού να έχει email (και να μπει στην διαδικασία να "αποσύρει" τα $ από το pp στον λογαριασμό του, κάτι που θέλει...3 εργάσιμες)

β) Η προμήθεια ανεξαρτήτως ποσού προσεγγίζει το 4.5%-5%, και άρα ΔΕΝ συμφέρει για μεγάλα ποσά, ποτέ.

γ) Το paypal. Και οι ισοτιμίες του συνήθως δεν ευνοούν τον καταναλωτή (είχε Ε/$ 1.17 τις προάλλες πχ...)

δ) Στην ισοτιμία. Χαμηλές για το γούστο μου.

ε) Αν στείλεις $ με πιστωτική, δεν πληρώνεις εσύ το 4.5% προμήθεια...ο άλλος το πληρώνει που θα τα λάβει! Πρέπει να στείλεις με λογαριασμό (δηλαδή να ζεις στην αγγλία...) για να μην πληρώσει ο άλλος προμήθεια αν τα λάβει...

Μισό λεπτό για να καταλάβω...λες "Αρκεί ο παραλήπτης του λογαριασμού να έχει email" και "Αν στείλεις $ με πιστωτική, δεν πληρώνεις εσύ το 4.5% προμήθεια...ο άλλος το πληρώνει που θα τα λάβει!". Εννοείς ότι για να στείλω τα λεφτά πρέπει ο παραλήπτης να είναι πελάτης του Paypal ή να έχει λογαριασμό; Μα γι' αυτό τόνισα "σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό", δηλαδή να στείλω χρήματα με το Paypal χωρίς ο αποδέκτης να είναι πελάτης του ή να έχει σχέση με αυτό. Διαφορετικά τι το θέλει το mail; Επίσης λές για την ισοτιμία "οι ισοτιμίες του συνήθως δεν ευνοούν τον καταναλωτή", άρα είσαι απολύτως σίγουρος ότι τις καθορίζει το Paypal και όχι η τράπεζα που εκδίδει την πιστωτική; Που είναι αλήθεια το link του paypal που αναφέρει τις καθημερινές ισοτιμίες; Tέλος επειδή είδα ότι το paypal μάλλον το απορρίπτεις, εσύ ποιά συμφέρουσα λύση προτείνεις για την αποστολή εμβασμάτων από 1000$ και πάνω χωρίς να μας πίνουν το αίμα οι τράπεζες;

Εξακολουθώ να διατηρώ επιφυλάξεις κατα πόσον το εξερχόμενο έμβασμα προς Αμερική απο Alpha και Κύπρου είναι μικρότερο από eurobank και Πειραιώς. Και μάλιστα για έτσι μεγάλο ποσό που θες να στείλεις.

Ok αν έχεις κάρτα με τόσο μεγάλο όριο πάω πάσο.

Όσον αφορά το paypal, ένω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να στείλεις κατευθείαν σε τραπεζικό λογαριασμό. Πρώτα στέλνεις στον λογαριασμό Paypal του παραλήπτη και μετά αυτός το κάνει ανάληψη στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Προμήθεια σε εσένα δεν χρεώνεται, μόνο στον παραλήπτη και μόνο αν έχει premier ή business account.

Για ισοτιμία αν έχεις δώσει εντολή να στείλεις $ έχεις δύο επιλογές:

1)Να αφήσεις το Paypal να το μετατρέψει σε € και κατόπιν να το τραβήξει από την κάρτα.

2)Το paypal να τραβήξει σε $ και την μετατροπή να την κάνει η Visa/Mastercard

Εγώ όσες φορές το έχω συγκρίνει με συμφέρει η δεύτερη περίπτωση.

Εξακολουθώ να διατηρώ επιφυλάξεις κατα πόσον το εξερχόμενο έμβασμα προς Αμερική απο Alpha και Κύπρου είναι μικρότερο από eurobank και Πειραιώς. Και μάλιστα για έτσι μεγάλο ποσό που θες να στείλεις.

Λευτέρη γιατί δεν διαβάζεις το πρώτο μήνυμά μου...;; Δεν στέλνουν Εθνική, Alpha και Κύπρου εκτός Ε.Ε., μόνο οι άλλες μικρές ιδιωτικές οι οποίες σε ξεζουμίζουν όμως στην προμήθεια...

Ok αν έχεις κάρτα με τόσο μεγάλο όριο πάω πάσο.

Για το όριο κάνεις λάθος...επειδή τα παρακολουθώ, το σύνηθες μέσο πιστωτικό όριο σε κάρτα για έναν δημόσιο υπάλληλο, ιδιωτικό υπάλληλο με σταθερό εισόδημα ή επιτηδευματία είναι από 3000 Ευρώ και επάνω...

Όσον αφορά το paypal, ένω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να στείλεις κατευθείαν σε τραπεζικό λογαριασμό. Πρώτα στέλνεις στον λογαριασμό Paypal του παραλήπτη και μετά αυτός το κάνει ανάληψη στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Προμήθεια σε εσένα δεν χρεώνεται, μόνο στον παραλήπτη και μόνο αν έχει premier ή business account.

Αν όντως θέλει τέτοιο account τότε καλά κρασιά...

Πάντως όσες φορές σκέφτομαι όλα τα παραπάνω θλίβομαι και αναρρωτιέμαι...τι μπλέκω με τις κλεφτοτράπεζες της Ελλαδίτσας και δεν κάνω την δουλειά μου με αξιόπιστες τράπεζες του εξωτερικού που δεν χαρατσώνουν και σου παρέχουν όλες τις ευκολίες on-line (όπως έκανα τόσο καιρό...); Θέλουν και internet banking τρομάρα τους...Τέλος πάντων αν και δεν βρέθηκε λύση στο ερώτημα, ευχαριστώ παιδιά για την επιβεβαίωση της άθλιας και ανεξέλεγκτης κατάστασης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος...

ta embasmata se alli trapeza mesw internet banking hrewnwntai an kai oxi polla lefta. px apo ethniki gia alles trapezes einai 0.50 eyra. opote pithanon to risko kai o xronos pou haneis na sou kostizoun perissotero. epishs fantazomai mporeis na kaneis kai mia pagia entoli sti trapeza sou wste na min hreiazetai na asholeisai kathe mina.

(bebaia me mia prwti matia stis yphresies internet banking stin peiraiws den blepw na mporeis na kaneis metafora se alli trapeza... ena tilefwnima sto 801802803804 tha mas diafwtisei...)

Πάγια εντολή δεν μπορώ να κάνω, γιατί μέσα στο νοίκι πληρώνω κάθε μήνα και κοινόχρηστα ιδιοκτητών οπότε το ποσό κάθε μήνα σχεδόν αλλάζει και δεν είναι σταθερό... :O

Ναι αυτό θα κάνω θα ρωτήσω το 801 802 803 804 να δω τι μπορώ να κάνω. Αν είναι να πληρώνω μόνο 0,50€ για κάθε νοίκι εννοείται το κάνω επιτόπου. Η ταλαιπωρία που υφίσταμαι κάθε μήνα ξεχρεώνεται και με το παραπάνω με τα 50 λεπτάκια.

bebaia to paypal se ypoxrewnei na anabathmisteis se premier account an opoiadipote mia plirwmi pou thes na dehteis einai apo lefta pou mpikan sto systhma mesw pistwtikis. i apati tou paypal sti sygkekrimeni periptwsi einai oti prwton den sto leei ek twn proterwn, kai deyteron efoson anabathmiseis ton account eisai ypoxrewmenos na plirwneis promitheia se oles tis plirwmes pou dehesai aneksartita me to an einai apo pistwtiki i logariasmo. kai epishs sou epitrepei na eheis mono enan account.

opote o paraliptis ypoxrewtika tha plirwsei ti promitheia.

to paypal eihe ksekinsei ws mia poly wraia yphresia i opoia omws ton ton kairo allakse taktikh kai pleon ehei skopo na ksegelasei kai na eksapatisei ton kosmo gia na ysepwnei promitheies. megalo krima...

bto paypal eihe ksekinsei ws mia poly wraia yphresia i opoia omws ton ton kairo allakse taktikh kai pleon ehei skopo na ksegelasei kai na eksapatisei ton kosmo gia na ysepwnei promitheies. megalo krima...
Το χρησιμοποιούσα καιρό αλλά συμφωνώ με τον thaner...

Περιμένω πως και πως αντίστοιχη υπηρεσία που θα βγάλει το google μπας και δούμε άσπρη μέρα :!:

google *wloleei ,tous paw polu aftoys. asxeto:exei katevasei kaneis sas to google earth?

Για το Google Earth μιλάμε εδώ και ναι το έχουμε κατεβάσει πολλοί. :)