Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Νεα απατη με πιστωτικες στο δικτυο

Με 899 ευρω αυτοι οι τυποι δινουν 30000 καλπικα φραγκα

http://unitedcapitalconsulting.com/credit-cards/

-

για να ανοιξω λογαριασμο στην πειραιως θα χρειαστει να βαλω εκεινη την ωρα χρηματα μεσα?

την προηγουμενη βδομαδα ανοιξα.μου ζητησαν να κανω μια καταθεση.τους ειπα,ψεμματα,οτι θα ειναι μισθοδοσιας και μου ειπαν οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να ανοιξω λογαριασμο στην πειραιως θα χρειαστει να βαλω εκεινη την ωρα χρηματα μεσα?

Οχι,δεν απαιτειται καποιο ελαχιστο ποσο για καταθεση!!!

-

ανοιξα εγω εχτες και μου πηραν προμηθεια 5 ευρω!!!

Μήπως αυτά τα 5 ευρώ προμήθειας ήταν το πάγιο τέλος ενεργοποίησης του winbank, και όχι απλά για να ανοίξεις λογαριασμό?

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους...

ο πωλητης ετσι μου το χαρακτηρισε και ετσι το βλεπω και στο winbank,ως προμηθεια!!!Οπως και να εχει αν θες να τα πουμε με το ονομα τους νταβατζιλικι λεγεται και αυτο!!!

ο πωλητης ετσι μου το χαρακτηρισε και ετσι το βλεπω και στο winbank,ως προμηθεια!!!Οπως και να εχει αν θες να τα πουμε με το ονομα τους νταβατζιλικι λεγεται και αυτο!!!

Τα 5 Ε όπως πολύ σωστά σου είπαν και οι προηγούμενοι, ειναι το κοστος ενεργοποίησης του e-banking της Πειραιώς, ειναι εφάπαξ και προαιρετικό. Μπορούσες να μην το ενεργοποιήσεις και κατ επεκταση να μη χρεωθείς τα 5Ε

Και μια σημειωση... αν τα 5 Ε σου φαίνονται πολλά στην Εμπορική αν δεν κάνω λάθος το κόστος είναι 12 Ε (!)

και στην εθνική 7... στην eurobank είναι τζάμπα... όμως...

πάντως δεν έχει σημασία το ποσό. όταν ένας πελάτης ανοίγει λογαριασμό internet banking το κάνει για δική του ευκολία και η τράπεζα γλυτώνει πάρα πολύ δουλειά στα υποκαταστήματα...

θα έπρεπε να δίνουν κίνητρα και όχι να χρεώνουν μια τέτοια υπηρεσία ακόμα και αν είναι μια μικρή εφάπαξ χρέωση.

μέτρον άριστον

Τα 5 Ε όπως πολύ σωστά σου είπαν και οι προηγούμενοι, ειναι το κοστος ενεργοποίησης του e-banking της Πειραιώς, ειναι εφάπαξ και προαιρετικό. Μπορούσες να μην το ενεργοποιήσεις και κατ επεκταση να μη χρεωθείς τα 5Ε

Και μια σημειωση... αν τα 5 Ε σου φαίνονται πολλά στην Εμπορική αν δεν κάνω λάθος το κόστος είναι 12 Ε (!)

Aυτα δεν τιποτα.

23,44 ευρω πληρωσα εγω στη Γενικη για την ενεργοποιηση του ebanking

-

και στην εθνική 7... στην eurobank είναι τζάμπα... όμως...

πάντως δεν έχει σημασία το ποσό. όταν ένας πελάτης ανοίγει λογαριασμό internet banking το κάνει για δική του ευκολία και η τράπεζα γλυτώνει πάρα πολύ δουλειά στα υποκαταστήματα...

θα έπρεπε να δίνουν κίνητρα και όχι να χρεώνουν μια τέτοια υπηρεσία ακόμα και αν είναι μια μικρή εφάπαξ χρέωση.

οπως το λες.πριν 4-5 χρονια που ειχα ενεργοποιησει το e banking στη γιουρομπανκ,σου πιστωνανε 5 ευρω σε οποια πιστωτικη καρτα επελεγες.τοτε σε πληρωνανε και τωρα πληρωνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτα δεν τιποτα.

Εγω πριν κανενα εξαμηνο το ενεργοποιησα τζαμπα! Τωρα εβαλαν χρεωση?

Aυτα δεν τιποτα.

Α χα χα χα χα χα !!! Είναι τραγικοί! Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, ωστόσο έχω την εντύπωση πως οι γαλλικές -πλέον- τράπεζες (Γενική και Εμπορική) έχουν τις πιο τσιμπιμένες προμήθειες!

Σχετικά με το κόστος παντως να πουμε οτι εχει να κάνει με τη πολιτική της τράπεζας.

Πχ. η Πειραιώς σου χρεώνει 5 Ε , αλλα δεν σου δίνει μηχανάκι (token), αρα ειναι τσάμπα λευτά! Αλλες όπως Εθνική, Alpha που χρεώνουν 7 Ε σου δίνουν το token αρα θεωρητικα ειναι και το κοστος της συσκευής στη μέση. Βεβαια, στον αντίποδα υπάρχει και η hsbc η οποία και token σου δίνει, και τσάμπα στο δίνει (αν καταφέρεις και ανοίξεις λογαριασμό σε αυτούς βέβαια... χε χε χε!)

Εγω πριν κανενα εξαμηνο το ενεργοποιησα τζαμπα! Τωρα εβαλαν χρεωση?

Δηλαδη εσυ πηρες το token δωρεαν?

Μηπως σου αφαιρεσαν τιποτα χρηματα απο το λογαριασμο και δεν το καταλαβες?

-

Α χα χα χα χα χα !!! Είναι τραγικοί! Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, ωστόσο έχω την εντύπωση πως οι γαλλικές -πλέον- τράπεζες (Γενική και Εμπορική) έχουν τις πιο τσιμπιμένες προμήθειες!

Σχετικά με το κόστος παντως να πουμε οτι εχει να κάνει με τη πολιτική της τράπεζας.

Πχ. η Πειραιώς σου χρεώνει 5 Ε , αλλα δεν σου δίνει μηχανάκι (token), αρα ειναι τσάμπα λευτά! Αλλες όπως Εθνική, Alpha που χρεώνουν 7 Ε σου δίνουν το token αρα θεωρητικα ειναι και το κοστος της συσκευής στη μέση. Βεβαια, στον αντίποδα υπάρχει και η hsbc η οποία και token σου δίνει, και τσάμπα στο δίνει (αν καταφέρεις και ανοίξεις λογαριασμό σε αυτούς βέβαια... χε χε χε!)

Η Πειραιώς δε σου δίνει "μηχανάκι" με τα 5 ευρώ, αλλά σου στέλνει δωρεάν sms με token, κάθε φορά που χρειάζεσαι!

Στην άλφα είναι δωρεάν το Internet banking, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μικρό μέρος των δυνατοτήτων του χωρίς token! Ουσιαστικά άχρηστο, αν δεν πληρώσεις...

Επομένως το ίδιο χαράτσι, με διαφορετική φιλοσοφία. Θα μπορούσαν άνετα να μην το χρεώνουν, αλλά εδώ χρεώνουν άλλα κι άλλα, αυτό είναι το λιγότερο...

Παντως παιδια με τις prepaid πολυ κλεφτες εκει στη eurobank.

Για φορτιση παιρνουν 2 ευρω μεχρι 100 και απο 200 μεχρι 500 5 ευρω προμηθεια!

οπως το λες.πριν 4-5 χρονια που ειχα ενεργοποιησει το e banking στη γιουρομπανκ,σου πιστωνανε 5 ευρω σε οποια πιστωτικη καρτα επελεγες.τοτε σε πληρωνανε και τωρα πληρωνεις.

δεν ακολουθεί ανέκδοτο

στη Γερμανία πριν αρκετά χρόνια (~15) υπήρχε επιδότηση από τράπεζα προκειμένου να αγοράσεις ακόμα και υπολογιστή για να συνδεθείς με το internet banking!!!

επαναλαμβάνω: δεν είναι ανέκδοτο

αλλά όπως έχω ξαναπεί: πάρα πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (ακόμα και οι μεγάλες) πάσχουν από κάτι: δεν έχουν πραγματικό επαγγελματισμό.. για σκεφτείτε: σας έχει αφήσει άφωνους ποτέ κάποια πρακτική μια επιχείρησης; (με την καλή έννοια βέβαια, γιατί από την ανάποδη πολλές φορές)

μέτρον άριστον

για σκεφτείτε: σας έχει αφήσει άφωνους ποτέ κάποια πρακτική μια επιχείρησης; (με την καλή έννοια βέβαια, γιατί από την ανάποδη πολλές φορές)

Ναι μου έχει συμβεί. Και δεν ήταν κάτι απλό... Ήταν η πολύ καλή εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πίσω από την επιχείρηση υπάρχουν άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων μπορεί να μη νοιάζονται, δυστυχώς. Ο ιδιοκτήτης όμως πρέπει να νοιάζεται.

Αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα, οπότε ας επανέλθουμε στο topic...

Btw η Τράπεζα Κύπρου εδώ και λίγες ημέρες έχει ολοκαίνουριο site...

Είναι απαράδεκτο να χρεώνουν προμήθεια για το internet banking. Είναι κάτι που βοηθάει την παραγωγικότητα της τράπεζας οπότε θα έπρεπε να ενθαρρύνεται και να προσφέρονται κίνητρα, όχι να κοιτάνε να αρπάξουν και από εκεί.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

προφανώς εκμεταλλεύονται το ότι υπάρχουν κίνητρα για τον πελάτη οπότε πιστεύουν ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε... και το εκμεταλλεύονται

άλλο ένα παράδειγμα είναι το εξής: αρχές του 2007 ήθελα να κάνω ένα μικρό έμβασμα στην Γερμανία ύψους περίπου 80 ευρώ. ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι τράπεζες απαιτούσαν προμήθεια από 15 έως 20 και 25 ευρώ!!! ήξερα από τότε πολύ καλά ότι το σύστημα με το ΙΒΑΝ δημιουργήθηκε για αυτή την ανάγκη και ότι αν ένας πελάτης κάνει χρήση του iban η προμήθεια που χρεώνεται δεν πρέπει καθόλου να διαφέρει από αυτές που ζητάνε στις εντός συνόρων συναλλαγές. βέβαια αυτό διορθώθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είδα την παραπάνω φράση μου τυπωμένη σε επίσημο φυλλάδιο της eurobank που ενημέρωνε για το σχετικό δικαίωμα.

βέβαια ακόμα και τώρα υπάρχει μια μικρή διαφορά σε αυτές τις συναλλαγές, αλλά είναι σαφώς πολύ μικρότερη (πχ για αντίστοιχο ποσό στη Γερμανία πλήρωσα πλέον 0,3 €.

απλά τονίζω εδώ ότι οι τράπεζες (περισσότερο τότε και σε μικρότερο βαθμό σήμερα) εκμεταλλεύονται ένα σύστημα συναλλαγών που δεν δημιούργησαν για να καρπώνονται το αγαπημένο τους αγαθό - την προμήθεια

ΥΓ: l3ft3ri1s δεν νομίζω να είμαστε εκτός θέματος, απλά αγγίξαμε μια πτυχή του που είναι γενικότερη και κατατάσσεται σε πολλές θεματολογίες

μέτρον άριστον

Δηλαδη εσυ πηρες το token δωρεαν?

Μηπως σου αφαιρεσαν τιποτα χρηματα απο το λογαριασμο και δεν το καταλαβες?

Δεν μου εδωσαν token απλα κωδικους. Αρα μαλλον γι αυτο δε με χρεωσαν τπτ!

Χωρις τη συσκευη δεν μπορεις να κανεις μεταφορα χρηματων

Προσωπικα μου ειναι αχρηστο το ebanking αν δεν μπορω να μεταφερω χρηματα.

Υποτιθεται οτι για αυτον ακριβως το λογο το θελουμε,για να μπορουμε οτι ωρα και να ειναι να κανουμε οτι συναλλαγη θα καναμε και στην τραπεζα

-

Εγώ το ενεργοποιήσα για να βλέπω τις κινήσεις του λογαριασμού,δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο από την τράπεζα αυτή. Πάντως δε θυμάμαι να μου είχαν αναφέρει κάτι σχετικά με token όταν είχα κάνει την αίτηση..

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορουν να εφαρμόσουν όλες το σύστημα κωδικών μιας χρήσης με αποστολή sms ή email όπως κάνει η Πειραιώς, Eurobank και σε αναγκάζουν να κουβαλάς αυτο το μηχανηματάκι μαζί σου το οποίο σχεδόν όλες το (ακριβο)χρεώνουν.

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τράπεζες όπως η citibank που είναι μεγάλες και διεθνείς, εχουν τοσο φτωχό, ελλιπές e-banking σε σύγκριση με άλλες πολύ μικρότερου μεγέθους Ελληνικές

Εθνοcash Maestro Τελικα με αυτην την χρεωστικη καρτα τι μπορεις να πληρωσεις μεσω ιντερνετ??? τιποτα ετσι?? ....

με την χρεωστικη της αλφα (visa) μπορεις να αγορασεις οτι θες απο το ιντερνετ χρεωνοντας τον τραπεζικο σου λογαριασμο εφοσον εχει χρηματα μεσα ... αυτη η εθνικη ειναι τελειως ακυρη και η καρτα της!