superman1 Δημοσιεύτηκε February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 29, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Έχω ακούσει ότι οι εκτυπωτές HP έχουν την κεφαλή εκτύπωσης πάνω στο δοχείο μελάνης. Αυτό ισχύ για όλους τους εκτυπωτές hp? Στα πολημηχανηματα hp ΙΣΧΎ ΤΟ ΙΔΙΟ? Το ρωτώ αυτό γιατί θέλω να μην αγοράζω μελανιά αλλά να τα γεμίζω πάλι, αλλά άκουσα ότι μετά από λίγο καιρό χαλά η κεφαλή του εκτυπωτή. Οπότε αν η κεφαλή είναι πάνω στο δοχείο δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά θα πετώ το δοχείο κάποια στιγμή. Ισχύουν όλα αυτά? Δηλαδή θα μπορώ να χρησιμοποιώ ένα δοχείο μελάνης που θα το γεμίζω και να τυπώνω έγραφα και αν θέλω να τυπώνω κάποια φωτογραφία να χρησιμοποιώ original. δεν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ο εκτυπωτής? Μπορείτε να μου προτείνετε ένα πολημηχανημα Hp σε μέτρια τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Nαι η κεφαλη βρισκεται πανω στο δοχειο και μπορεις να κανεις αυτο που θες αλλα απο ποιοτητα μην πειριμενεις και πολλα.Και τα πολυμηχανιματα της hp ετσι και εγω τετοιο εχω και η κεφαλη ειναι στο δοχειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superman1 Δημ. March 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 APLA AN THELO KALI POIOTITA BAZO ORIGINAL MELANI KAI EIME OK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts