Jump to content

Προβλημα στην εγγραφη

peugeot__106
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!Εχω ενα προβλημα υποθέτω με το dvd στον υπολογιστή μου.Και λεω υποθέτω γιατι θέλω πρωτα να περιγράψω το πρόβλημα...Λοιπον ενω πριν περιπου ενα μηνα εγραφα σε dvd ταινίες ή τραγουδια τωρα πλεον μολις τοποθετησω το αδει dvd δεν το αναγνωρίζει.Εχω αλλαξει και μαρκα αλλα τιποτα.Βεβαια ταινιες απο γνησια dvd παιζει κανονικα...Επίσης cd που περιεχουν προγραμματα (οχι γνησια) τα οποια σε αλλους υπολογιστες λειτουργουν κανονικα εμενα μου λεει οτι ειναι κενο.Τελος οταν προσπαθω να γραψω mp3 σε cd ειτε μου λεει οτι η εγγραφη ηταν επιτυχης χωρις βεβαια μετα να υπάρχουν τραγουδια μεσα ειτε (συνηθως ) μου βγαζει σφαλμα το nero δυναμικης ευθυγράμμισης(τι ειναι αυτο?). Να προσθεσω οτι ολα αυτα γινονται μετα απο format που εκανα στην αντιπροσωπια λογω προβληματος... Γενικα πιστευω εμφανισε προβλημα με οτι μη-γνησιο...Οποιος μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνόμων!

Εχει αρχίσει να τα παίζει το recorder. Αυτά είναι κάποιες φορές τα πρώτα σημάδια. Δοκίμασε ένα άλλο (δανεικό από φίλο σου) που να λειτουργεί σωστά και πες μας.

Φιλικά,

Αντρέας

Keep foruming...

Αρχιζει να τα παιζει το λειζερ . Δεν μπορει να ευθυγραμμισει και να εστιασει σωστα για να γραψει ή να διαβασει πολλες φορες . Με λιγα λογια παμε για αλλα . Μην ανησυχεις μωρε ...

Τωρα με 20 € αγοραζεις καινουριο !!!