Jump to content

Αναζήτηση Software Για Update ID3 Tags Σε Αρχεία mp3

Ragezer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

Είπα να καθήσω να βάλω σε τάξη την μουσική του τελευταίου 1,5 χρόνου, και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, το οποίο κάνει αυτόματο update των ID3 Tags μέσω CDDB. Αν ξέρει κάποιος κάτι τέτοιο θα με βοηθούσε να κερδίσω πολύτιμο χρόνο και κόπο.

Οι σχετικές βάσεις δεδομένων που υπάρχουν (CDDB, Freedb) βοηθούν όταν πρόκειται για ολόκληρα albums. Πολύ χρήσιμο utility για να τακτοποιήσεις τα ID3 tags είναι το Tag&Rename.

Οι σχετικές βάσεις δεδομένων που υπάρχουν (CDDB, Freedb) βοηθούν όταν πρόκειται για ολόκληρα albums. Πολύ χρήσιμο utility για να τακτοποιήσεις τα ID3 tags είναι το Tag&Rename.

+1για το Tag&Rename. Μου εχει λυσει τα χερια το συγκεκριμενο προγραμμα. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Μπορεις να δοκιμασεις το MusicBrainz που αναγνωριζει το κομματι απο το περιεχομενο του και στη συνεχεια συμπληρωνει τα tags του.Σε συνδυασμο με το tunatic μπορεις να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα...

Πάω να βρω τα προγραμματάκια τώρα.. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, κι αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, θα κάνω άλλο ένα post.

-----------------

Edit:

Ok με το Tag&Rename πολύ καλό και πολύ εύκολο πρόγραμμα. Όσο για το MusicBrainz το οποίο θέλω να δοκιμάσω και αυτό δεν το βρήκα ακόμα, αλλά δεν έψαξα και αρκετά καλά, αφού προς το παρόν η δουλειά μου έγινε με το Tag&Rename.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας! :D