niknik Δημοσιεύτηκε February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2008 Εχω κάτι βιντεάκια και θέλω να τα γυρίσω τούμπα 180 μοίρες στο winamp για να τα δω. Γίνεται αυτό που θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εχω κάτι βιντεάκια και θέλω να τα γυρίσω τούμπα 180 μοίρες στο winamp για να τα δω. Γίνεται αυτό που θέλω? Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και δε μπόρεσα να βρω λύση. Αυτό που διαπίστωσα όμως, είναι ότι μου το κάνει μόνο σε mpeg αρχεία. Στα avi κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποίησε άλλον player καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nec Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ....ή μπορείς να περιστρέψεις όλο το desktop μέσω των ρυθμίσεων των γραφικών, αν το υποστηρίζει η VGA και η οθόνη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Σίγουρα κάτι θα υπάρχει αλλά ποιό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα που το κάνει? Για χίλιους δύο λόγους μπορεί να βιντεοσκοπήσεις κάτι με λάθος μοίρες στο κάδρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γιατι δεν δοκιμαζεις να το παιξεις με αλλον player?Μου εχει τυχει και σε μενα αλλα με διαφορετικο player επαιζε κανονικα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts