Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

Webviewer και ξέρο ψωμί. ;) δοκίμασε τον και θα δεις ότι εχω δίκιο. :)

Μωρε ενταξει, το εχουμε ξαναπει αυτο...

Τον webviewer τον δουλευα απο τον χειμωνα.

Το κακο ειναι οτι θελουν πληρωμη με καρτα κι εγω την πιστωτικη μου στο internet δεν τη δινω.

Να τον πληρωσω, δεν εχω αντιρρηση αλλα οχι μεσω inet.

Οποτε, η τον εχω με το κολπο του rms.db αλλα με copy/paste τα Bookmarks απο τα Notes (πραγμα που ειναι μεσοβεζικη λυση) η τον Doris που δουλευει εξισου καλα με τον webviewer και εχει και τα bookmarks.

Παντως ο αλλος (οπερα), και σε αλλες σελιδες που τον δοκιμασα δεν παιζει σωστα...Ενω ο Doris π.χ. στο myPhone δουλευει πολυ καλα, ο opera δεν μπορεις καν να διαβασεις τα posts...

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον babis

Οι εφαρμογες και τα παιχνιδια απο 7650 κανουν για ngage?

Απολυτα. :)

Αμα αγορασω MMC θα πρεπει να την φορμαρω?

SOS SOS!

E den mporei...... kati tha exei bgei!

AVI WMV kai MPEG player gia G-Gage?!!?!?! ?

yparxei ?

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Αρχικό Μήνυμα από τον CamClone

SOS SOS!

E den mporei...... kati tha exei bgei!

AVI WMV kai MPEG player gia G-Gage?!!?!?! ?

yparxei ?

Και εγω ψαχνω

Παιδιά για δείτε κι αυτό :p :D

Άν και είμαι fan του N-Gage..είναι το μόνο σημείο που μ'ενοχλεί.. :o . Τί να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικα μας... ;)

Αύριο το τσιμπάω κι εγώ :D

Φιλικά πάντα

Αρχικό Μήνυμα από τον FuriouS

Παιδιά για δείτε κι αυτό :p :D

Άν και είμαι fan του N-Gage..είναι το μόνο σημείο που μ'ενοχλεί.. :o . Τί να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικα μας... ;)

Αύριο το τσιμπάω κι εγώ :D

Φιλικά πάντα

Ρε παιδια ημαρτον... :o δν ειναι και τοσο φοβερο να μιλας ετσι... 1) Μιλας εντελως ξεκουραστα 2) Το κινητο ποτε δεν προκειτε να σου πεσει 3) Για σκεφτειτε πως θα ηταν να μιλαγαμε κατα πλατος... βλακεια :cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Ρε παιδια ημαρτον... :o δν ειναι και τοσο φοβερο να μιλας ετσι... 1) Μιλας εντελως ξεκουραστα 2) Το κινητο ποτε δεν προκειτε να σου πεσει 3) Για σκεφτειτε πως θα ηταν να μιλαγαμε κατα πλατος... βλακεια :cool:

Συμφωνω απολυτα, εμενα προσωπικα με βολευει αφανταστα αυτο. Ασε που το 90% των πεσιματων,γινονται απο τον τροπο που "κρατας" τα υπολοιπα τηλεφωνα... :o

Πως αλλαζω το φοντο απο εικονες που εχω περασει στη μνημη?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την babis

Πως αλλαζω το φοντο απο εικονες που εχω περασει στη μνημη?

Pas rithmiseis-> siskevi-> litourgia anamonis -> eikona sto fodo k apo kei dialegeis apo pia mnimi tha pareis tin eikona pou thes gia fodo

Ουφ, επιτελους, ευχαριστω πολυ.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Ρε παιδια δεν θα καλο αν φτιαχναμε ενα θρεντ που να αφορα τα παιχνιδια του N-GAGE?

Πως γινετε οταν κλεινω ενα μυνημα χωρις να το στειλω να μην αποθηκευετε αυτοματα στα "προχειρα"?

Ερωτηση 2. Τις αναφορες πως τις σβηνω?

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αρχικό Μήνυμα από τον babis

Ερωτηση 2. Τις αναφορες πως τις σβηνω?

Πρεπει να σβησεις το μητρωο.

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Πρεπει να σβησεις το μητρωο.

Any more help

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

είδα σήμερα και εγώ την κινητάρα.. και λέω κινητάρα επειδή είναι τεράστιο:p είναι όμως πολύ ελαφρύ και γενικά τελειο:)

και μία ερώτηση, μπορούμε να μεταφέρουμε μπ3 από ένα ngage σε άλλο μέσο bluetooth? επείσης από το κινητό στο pc?

Forza scuderia

Εχει δοκιμασει κανεις να μπει με καποιον Browser σε σελιδα που να ζηταει authentication ?? (username/password)

Δεν εχω τον opera τωρα μαζι μου να δοκιμασω, ο doris σε πηγαινει κατευθειαν στην "authorization failed" page.

erotisis

1.ta paihnidia pou perni tomp raider kai ala ine se karta mnimis mmc

2.an iparhune sto internet piratika ta paihnidia idika to parapano i an boroun na iparxoun

3.posa mb ine to kathe pehnidi

efharisto ekton proteron :-)

Αρχικό Μήνυμα από τον dras

erotisis

1.ta paihnidia pou perni tomp raider kai ala ine se karta mnimis mmc

2.an iparhune sto internet piratika ta paihnidia idika to parapano i an boroun na iparxoun

3.posa mb ine to kathe pehnidi

efharisto ekton proteron :-)

1. Ναι

2. N αι (ειμαστε κατα της πε! ρατειας :devil: )

3. Περιπου 7-10mb

Είχα δεν είχα τα πήρα πάλι στο κρανίο...Την πέμπτη που μας πέρασε πήγα κ παρήγγειλα το N-Gage απο μαγαζί της Vodafone...Μου είπαν πως η αποθήκη τους έχει πλεόνασμα σε κιν. κ πως την τρίτη θα το είχα...Αλλά ήρθε η Τρίτη κ μόλις πήγα να το πάρω...Κ μου λένε: Παρουσιάστηκε μεγάλη ζήτηση κ θα το έχουμε την επόμενη τριτη...Εγω τα πήρα κ ακύρωσα την αγορά...Τελικα πήγα στον Γερμανό κ το παρήγγειλα απο εκεί...Ελπίζω να έχω πιο πολύ τυχη.......Εσεις τι πιστεύετε????

Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One

Είχα δεν είχα τα πήρα πάλι στο κρανίο...Την πέμπτη που μας πέρασε πήγα κ παρήγγειλα το N-Gage απο μαγαζί της Vodafone...Μου είπαν πως η αποθήκη τους έχει πλεόνασμα σε κιν. κ πως την τρίτη θα το είχα...Αλλά ήρθε η Τρίτη κ μόλις πήγα να το πάρω...Κ μου λένε: Παρουσιάστηκε μεγάλη ζήτηση κ θα το έχουμε την επόμενη τριτη...Εγω τα πήρα κ ακύρωσα την αγορά...Τελικα πήγα στον Γερμανό κ το παρήγγειλα απο εκεί...Ελπίζω να έχω πιο πολύ τυχη.......Εσεις τι πιστεύετε????

Εγω το πηρα την παρασκευη απο vodafone.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εγω το πηρα πριν 10 μερες απο την AC (κεντρικα - Συγγρου).

Αυτη ειναι η μονη σιγουρη λυση μου φαινεται, οποτε αν δεν βαριεσαι και μπορεις, πεταξου εκει να ησυχασεις...

Παρε βεβαια καλου κακου ενα τηλ. πρωτα εκει (210.95.36.720)

Το πιο καλο ειναι απο την AC και εγω πιστευω... :rolleyes: