Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Δηλαδη ποια ειναι η δουλεια του? Αμα το διαγραψω τι γινετε?

δεν ξέρω. λογικά δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. γιατί να το κάνεις όμως? δεν πιάνει χώρο :o

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι ο χωρος αλλα η περιεργια γιατι το λεει να αγνοησουμε αυτο το "μαγικο" αρχειο

Λοιπον κάτι που μου ετυχε σημερα και με παραξενεψε

Ενω δεν εχω ομάδεσ κλήσης στο κινητό και σε όλα τα προφίλ έχω θέσει ήχο κλισης το ιδιο mp3 , δέχτηκα μια κλήση σήμερα , 2 φορές (απο το ίδιο νούμερο) και τις 2 φορές όμως το τηλέφωνο χτύπησε με ένα midi που ούτε και εγώ θυμαμαι ποιο είναι και γιατί αντιστοιχήθηκε.'Οσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι για να αλλάξει . Δεν έχω κάνει αντιστοίχηση σε αυτό το νούμερο με αυτό τον ηχο κλίσης πάντως . Καμια ιδέα?

:X

Ρε παιδία για να μην ψάχνουμε σαν τρελοί και στις 36 σελίδες, μήπως κάποιος μπορεί να "μαζέψει" ολα τα link που αναφέρονται σε παιχνίδια καθώς κ το που μπορούμε να βρούμε το απαραίτητο software όπου αυτό χρειάζεται??

Sorry για το διπλό post αλλά τώρα είδα κάτι...Πάω να κατεβάσω το Tomb Raider από το http://groups.yahoo.com/group/N-GAGE_NL κ έχει ένα αρχείο .r00 κ ένα .rar ... Η διαφορα μεγέθους είναι στα 2 MB!!

Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One

Sorry για το διπλό post αλλά τώρα είδα κάτι...Πάω να κατεβάσω το Tomb Raider από το http://groups.yahoo.com/group/N-GAGE_NL κ έχει ένα αρχείο .r00 κ ένα .rar ... Η διαφορα μεγέθους είναι στα 2 MB!!

χρειάζεσαι και τα δύο. ανήγεις το rar και χρειάζεται και το r00 :o

Alex = the best!

Τι το κανεις το r00?

τρέχεις το rar το απλό και σε όταν σου ζητάει το r00 βάζεις το address του :) απλό είναι

Alex = the best!

Εχετε δοκιμασει να βαλατε δικα σας ακουστικά (απο walkman)

με τον αντάπτορα και να ακούσετε?

η ενταση ανεβαίνει τρελλα (!) , η ποιότητα είναι 2 φορες καλύτερη απλά ότι στο ραδιόφωνο έχει πιο πολλά παρασιτα λόγω κεραίας προφανώς..

για δοκιμάστε και θα δείτε τη διαφορά με τα ακουστικά της νοκια :)

Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^

η ενταση ανεβαίνει τρελλα (!) , η ποιότητα είναι 2 φορες καλύτερη απλά ότι στο ραδιόφωνο έχει πιο πολλά παρασιτα λόγω κεραίας προφανώς..

με λίγα λόγια, για Mp3 θα έιναι τέλεια? :o

Alex = the best!

Αληθεια πια θα ειναι η κεραια αφου θα λειπουν τα ακουστικα της ΝΟΚΙΑ??? :confused:

Λοιπον κακά τα ψέμματα σκέφτομαι πολύ έντονα να το αγοράσω...Μόνο μια μικρή βοήθεια...Πόσο κοστίζει στο Vodafone 120 κ στο Vodafone 60??

Λοιπον κακά τα ψέμματα σκέφτομαι πολύ έντονα να το αγοράσω...Μόνο μια μικρή βοήθεια...Πόσο κοστίζει στο Vodafone 120 κ στο Vodafone 60??

To πήρα από Γερμανό στο Telestet 130 και εδώσα 118 Ευρώ. Σε παραπλήσια τιμή πρέπει να κινείται και η Voda. Θυμάμαι ότι η Telestet ήταν πιο φθηνή αλλά αυτό μπορεί να έχει αλλάξει τώρα....

Κι εγω απο την εντονη σκεψη, περασα στην...AC Συγγρου πριν λιγες μερες!! :)

Μονο για το οικονομικο αγχωσου, για τα υπολοιπα εχει φροντισει η Νοκια.

Το N-Gage ειναι απλα φανταστικο...

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia mia erwthsh pros tous katoxous.Otan kaneis mia psifiakh hxografish apo to radiofwno,ta tragoudia einai se morfh aac,swsta?Meta me poio programma ta akous sto pc?Ginetai na ta metatrepseis se mp3? :confused:

Tin karta 64MB toy 9210 h opoia einai kai symbati me to 3650 doyleyei sto ngage? H sygkekrimeni exei 50euro, gnisia tis Nokia.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την stixima

Tin karta 64MB toy 9210 h opoia einai kai symbati me to 3650 doyleyei sto ngage? H sygkekrimeni exei 50euro, gnisia tis Nokia.

Afou einai k me to 3650,einai kai me to ngage,arkei na tis kaneis mia arxikh morfopoihsh apo to menou>alla>karta mnimis>morfopoihsh kartas mnimis. :)

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

με λίγα λόγια, για Mp3 θα έιναι τέλεια? :o

και κατι παραπάνω...

και εγώ δε το πιστευα αλλα ειναι λες και ακούς απο στερεωφωνικό ενω τα ακουστικά της νοκια καπου "μπούκωναν" και ήταν λίγο χαμηλά...

Παραδόξως (sxetike_asxete) το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά...Προφανώς η συεσκευή απλά θέλει το βίσμα για να λειτουργήσει το ραδιόφωνο. Πιάνει όλους τους σταθμούς όπως και πριν απλά κάνει λίγα παράσιτα και αυτά όχι πάντα. Η ένταση όμως και εδώ σε αποζημιλωνει μιας και ακούς ΚΑΙ εδώ ένα 60% πιο δυνατά και πιο καθαρά :)

Παιδια απο το πρωι η μπαταρια δεν εχει πεσει ουτε μια γραμμη!!! Τι να φτεει??? :D :D :D

Υ.Γ. Παντα τετοια!!!

Υ.Γ. Και το εχω λιωσει και στο ραδιοφωνο... εεε, επαιξα και κανα μισαωρο κανα παιχνιδακι

Αρχικό μήνυμα από τον/την sxetikos_asxetos

Παιδια απο το πρωι η μπαταρια δεν εχει πεσει ουτε μια γραμμη!!! Τι να φτεει??? :D :D :D

Υ.Γ. Παντα τετοια!!!

Υ.Γ. Και το εχω λιωσει και στο ραδιοφωνο... εεε, επαιξα και κανα μισαωρο κανα παιχνιδακι

Tha deis se ligo 6 grammes kai an to kleiseis tha paei stis 2-3!Kanto kai tha deis! ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Tha deis se ligo 6 grammes kai an to kleiseis tha paei stis 2-3!Kanto kai tha deis! ;)

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Τι μου το πες.... :D

Αληθεια γιατι ο μετρητης της μπαταριας δεν ειναι παντα σωστος? Ας πουμε αμα το βαλουμε για φορτισμα και αμεσως το βγαλουμε ο μετρητης θα δειχνει 6 γραμμες... ή στην περιπτωση που ειπε ο μιτσος... Γιατι?

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Τι μου το πες.... :D

Αληθεια γιατι ο μετρητης της μπαταριας δεν ειναι παντα σωστος? Ας πουμε αμα το βαλουμε για φορτισμα και αμεσως το βγαλουμε ο μετρητης θα δειχνει 6 γραμμες... ή στην περιπτωση που ειπε ο μιτσος... Γιατι?

κλασικό series 60... και το 7650 και το 3650... χάλια μετρητές... :mad:

Alex = the best!

Το χαλια δε πάει να πει τίποτα..και βάλτε...

Απλά είναι λογικό

Κρατάει μιαμιση μέρα με μέτρια χρήση , μια με ενισχυμένη χρήση

Εμένα έχει τύχει να ακούω μουσική για ώρες , να είναι φουλ η μπαταρία και μετά να πέσω για υπνο και λίγες ώρες μετά να είναι στη μια γραμμή.

Αλλά μετά απο λίγο καιρό το υπολογίζεις με εμπειρία :)

Το αλλο ηθελα να ρωτήσω.

Στα παιχνίδια java γιατί δεν έχω ήχο ενώ τα παιχνίδια έχουν επιλογή για μουσική η ηχητικά εφε? ξεχνάω τίποτα??

(πέρασα το rayman 3 (java) και χάρηκα... Φαντάσου λέω πως θα είναι τα κανονικά παιχνίδια του ngage δηλαδή (βλέπε sonic κτλ !!!)

Στα παιχνίδια java γιατί δεν έχω ήχο ενώ τα παιχνίδια έχουν επιλογή για μουσική η ηχητικά εφε? ξεχνάω τίποτα??

δεν ξέρω :worry:

(πέρασα το rayman 3 (java) και χάρηκα... Φαντάσου λέω πως θα είναι τα κανονικά παιχνίδια του ngage δηλαδή (βλέπε sonic κτλ !!!)

και πούσε ακόμα :)

Alex = the best!

Στο προφίλ που έχεις ενεργό όταν παίζεις τα παιχνίδια είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι προειδοποίησης? :rolleyes: