tax_opari91 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Δεκ. 2004 , 14:27) Πράγματι, παιδιά αυτό το κινητό με έχει ξετρελάνει, είναι φοβερό σε όλα του, μουσική ό,τι γουσταρεις παιχνίδια τα πάντα ό,τι θες του βάζεις δεν κολλάει δεν κάνει restarts δεν παρουσιάζει κανένα απολύτος πρόβλημα! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το γεγονός ότι αργεί να ανοίξει τον mp3 player! Το κινητό είναι κορυφή!!!! :) Πραγματι, αν και το αψογο για μενα ειναι το QD + IR Mp3 Radio Camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 6 Δεκ. 2004 , 15:27) Πραγματι, αν και το αψογο για μενα ειναι το QD + IR Mp3 Radio Camera Ας κλεισουμε τα ματια και ας το ονειρευτουμε... :happy: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 6 Δεκ. 2004 , 15:38) Ας κλεισουμε τα ματια και ας το ονειρευτουμε... :happy: :lol: :lol: :lol: Πολλα ζηταω ε? Και Real 3G να ταν δε με χαλαγε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 6 Δεκ. 2004 , 15:27) Πραγματι, αν και το αψογο για μενα ειναι το QD + IR Mp3 Radio Camera tax_opari91 αλλαξε πλευρο.γιατι δεν νομιζω να το κανει ποτε αυτο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω σφραγισμένο (ολοκαίνουργιο) το 1ο N-Gage, από πού και πόσο ? Ευχαριστώ... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
key Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Το πρωτο N-GAGE καινουριο το εχουν μερικα καταστηματα cosmote. Αγορασα ενα ακομα εχτες απο το υποκαταστημα του κορυδαλλου. ετσι τωρα εχω δυο, και ησυχασα...... Νομιζω πως στην κατηγορια του ειναι το καλυτερο τηλεφωνο με μεγαλη διαφορα. Α! γυρο στα 240 euros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία... Μήπως έχεις κανένα τηλέφωνο του καταστήματος και αν ξέρεις αν έχουν και άλλα κομμάτια? Το θέλω πολύ το τηλέφωνο και κάθε πληροφορία θα ήταν σωτήρια...! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας.Ένας φίλος μου μου εχει κολλησει να αγοράσω το N-Gage που έχει γιατι θέλει να πάρει καινούργιο κινητο.Εν τω μεταξύ ξέρει το κολλημα που έχω με τα παιχνίδια και....Θα η΄θελα να μου απαντησει καποιος -να με συμβουλευσει. 1)Εχει στερεοφωνικο ή μονοφωνικο mp3; 2)Εχει στερεοφωνικο ή μονοφωνικο ραδιο 3)Εχει καλο χειρισμο στα παιχνιδια με το (gamepad) που εχει γιατι απο οτι εχω καταλαβει ειναι 5 κατευθυνσεων πραγμα που σημαινει οτι πχ. στο fifa οι παιχτες δεν πανε διαγώνια 4)Η οθόνη των 4096 colors θυμιζει τις οθονες 128χ128 πχ 6610; Δεν με ενδιαφερει σαν κινητο,οσο σαν παιχνιδομηχανη,μπ3 player Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και συγνώμη αν ειμαι σε λαθος φορουμ. Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 1.στερεο 2.στερεο 3.ναι,εχει καλο χειρισμο 4.πολυ καλυτερη οθονη απο 6610 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CURSEDDD ( 8 Δεκ. 2004 , 19:36) 4)Η οθόνη των 4096 colors θυμιζει τις οθονες 128χ128 πχ 6610; Δεν με ενδιαφερει σαν κινητο,οσο σαν παιχνιδομηχανη,μπ3 player Μπα έχει καλή ανάλυση (176*208) απλά λιγότερα χρώματα από του 6600 . Όμως τα παιχνίδια που βγαίνουν τελευταία είναι Τρομερά και μακάρι να παίζαν και σε 6600 ... Εαν η τιμή του είναι καλή και σε συνδιασμο με aivanet - irc είναι πολύ καλή επιλογή . :lol: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Κι εγώ πιστεύω ότι αν δε σε απασχολεί το περίεργο σχήμα, είναι ιδανικός συνδιασμός κινητού - παιχνιδομηχανής - mp3 player (stereo)... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Να προσθεσω οτι η οθονη ειναι πολυ κλαη , Δεν υπαρχει καμια συγκριση με το 6610 Το Mp3 εχει κορυφαιο ηχο (λιγο πιο δυνατο δε θα με χαλαγε) Οσο για τα παιχνιδια , τα σπανε (ασε που το τσαμπα κατεβαινει καλυτερα :p) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 EGw me ti seira mou tha prosthesw oti einai poly anthektiko,kamia sxesh diladi me ta ypoloipa smartphones giati min ksexniomaste..gia smartphone milame otan milame gia n-gage.Dokimasmeno stis xeiroteres sinthikes apo emena prosopika :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
key Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Χμμμμμ...εχουμε να γραψουμε 3-4 μερες εδω . δεν εχουμε κατι νεο για αυτο το υπεροχο τηλεφωνακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος key (12 Δεκ. 2004 , 06:25) Χμμμμμ...εχουμε να γραψουμε 3-4 μερες εδω . δεν εχουμε κατι νεο για αυτο το υπεροχο τηλεφωνακι? Περα απο τα παιχνιδια ,δεν εχουμε κατι αλλο.Κοιταξε το αντιστοιχο θεμα των παιχνιδιων,κυκλοφορουν μαζεμενα αρκετα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=48096&perpage=20&pagenumber=4 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Εγκατέστησα το rayman σύμφωνα με τις οδηγίες που υπήρχαν μέσα αλλά δεν μπορώ να το παίξω... :( Τι κάνω λάθος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Μία ερώτηση....! Το N-Gage παίρνει κανονικά MMC 512MB και παραπάνω ή έχει κάποιο όριο? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (13 Δεκ. 2004 , 19:26) Μία ερώτηση....! Το N-Gage παίρνει κανονικά MMC 512MB και παραπάνω ή έχει κάποιο όριο? Ναι,εγω με 512MB δεν εχω προβλημα ,ειναι σχεδον γεματη ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 http://www.mashmods.com/index.php?f...duct&pid=18 masixoreite diladi alla einai megali vlakia afto epidi katastrefete to kinito emfanisiaka kai etsi opos tha einai tha fovomaste na to valoume stin tzepi i stin kolotsepi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ρε παιδια σημερα το ngage μου ξαφνικα αρχησε να δονηται σε ποιο χαμηλους ρυθμους...Δηλαδη με λιγα λογια η δονηση εχει γινει πολυ ασθενης.Τι μπορει να φταίει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (17 Δεκ. 2004 , 23:57) Ρε παιδια σημερα το ngage μου ξαφνικα αρχησε να δονηται σε ποιο χαμηλους ρυθμους...Δηλαδη με λιγα λογια η δονηση εχει γινει πολυ ασθενης.Τι μπορει να φταίει??? Μηπως ειχε καμμια πτωση? Μπορει να χαλαρωσαν οι επαφες της δονησης . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (17 Δεκ. 2004 , 22:15) Μηπως ειχε καμμια πτωση? Μπορει να χαλαρωσαν οι επαφες της δονησης . Οχι ρε γαμωτο το προσεχω πολυ και δεν εχει φαει καμια καλη .Τοσο γκαντεμης ειμαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (18 Δεκ. 2004 , 11:50) Οχι ρε γαμωτο το προσεχω πολυ και δεν εχει φαει καμια καλη .Τοσο γκαντεμης ειμαι??? Πηγαινε το για service,το πολυ πολυ ,να σου αλλαξουν τη δονηση. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (18 Δεκ. 2004 , 09:56) Πηγαινε το για service,το πολυ πολυ ,να σου αλλαξουν τη δονηση. Επειδη δεν εχω την εγγύηση ξερεις ποσο θα κοστισει περιπου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (18 Δεκ. 2004 , 12:13) Επειδη δεν εχω την εγγύηση ξερεις ποσο θα κοστισει περιπου??? Δεν πρεπει να στοιχιζει πολυ , (~15€ υπολογιζω) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts