Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκιζει το Asphalt!

Το FIFA ειναι καλο, αλλα μ εκνευρισε γιατι εχει 3 εθνικη Αγγλιας και 2η Γαλλιας-Γερμανιας ενω δεν εχει καν ελληνικο Πρωταθλημα!

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Ε.Π.Ο. κανονικα επρεπε να σε εκνευρισει αλλα τεσπα... :whistle:

Παω να τα κατεβασω και ερχομαι! :p

παιδια κατεβασα και επαιξα το fifa2005 ειναι πολυ καλο οποιος μπορει ας στο κατεβασει αξιζει το κοπο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (31 Οκτ. 2004 , 18:40)

παιδια κατεβασα και επαιξα το fifa2005 ειναι πολυ καλο οποιος μπορει ας στο κατεβασει αξιζει το κοπο.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mourinio (31 Οκτ. 2004 , 18:48)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;

Κατεβασε το ειτε απο IRC Server:EFnet Channel:#aivanet

ειτε απο το

h**p://w*w.symbianz.net

Το Asphalt παντως ειναι κλασεις ανωτερο απο ολα τα υπολοιπα! Σα να παιζω NFSU στο κινητο μου!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (31 Οκτ. 2004 , 18:49)

Κατεβασε το ειτε απο IRC Server:EFnet Channel:#aivanet

ειτε απο το

h**p://w*w.symbianz.net

Το Asphalt παντως ειναι κλασεις ανωτερο απο ολα τα υπολοιπα! Σα να παιζω NFSU στο κινητο μου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝGAGE :lol: :lol: :lol:

re paidia katevasa to Asphalt kai otan paei na anoixei enw deixnei to logotypo tou ngage mou grafei to mhnyma memory full close some applications and try again.Ti mporw na lanw gia na to ftiaxw????

Απλό: κλέινεις προγράμματα:) αν το παίζεις σε N-Gage κανονικά δεν πρέπει να έχεις τέτοιο πρόβλημα, εκτός και αν έχεις βάλει της Παναγιάς τα μάτια στο Autoexec και τρέχεις και μερικά προγράμματα minimized... τι άλλο να πω;:)

Πάντως και τα 2 παιχνίδια φυσάνε, ειδικά το Asphalt! Έχω φάει κόλλημα, παίζω παντού, και μου τη λένε κιόλας γνωστοί, φίλοι, παρέες κλπ για το "Gameboy" μου:D πού να' ξεραν...

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flareman ( 1 Νοέ. 2004 , 22:44)

Απλό: κλέινεις προγράμματα:) αν το παίζεις σε N-Gage κανονικά δεν πρέπει να έχεις τέτοιο πρόβλημα, εκτός και αν έχεις βάλει της Παναγιάς τα μάτια στο Autoexec και τρέχεις και μερικά προγράμματα minimized... τι άλλο να πω;:)

Πάντως και τα 2 παιχνίδια φυσάνε, ειδικά το Asphalt! Έχω φάει κόλλημα, παίζω παντού, και μου τη λένε κιόλας γνωστοί, φίλοι, παρέες κλπ για το "Gameboy" μου:D πού να' ξεραν...

Και μενα με ψιλοδουλευαν , μεχρι που επαιξαν μερικα παιχνιδιακια κ ακουσαν το mp3.... απο τοτε οποτε αραζουμε καποιος απο την παρεα το χει κ παιζει :p

παιδια sos το ngage μου τα επαιξε οταν το ανοιγω μου λεει <<Τηλεφωνο:σφαλμα συστηματος -20, Η εκκινηση της συσκευης απετυχε επεικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο>> το ιδιο κανει και χωρις την μεμορι καρντ τι να κανω????????

Και χωρις την MMC? ουπς! δοκιμασε να κανεις Φορματ.... (αληθεια γινεται φορματ στο N-Gage απο κλειστο τηλ.?

Αλλιως μαλλον πας στο κοντινοτερο Nokia Club

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven ( 2 Νοέ. 2004 , 14:51)

παιδια sos το ngage μου τα επαιξε οταν το ανοιγω μου λεει <<Τηλεφωνο:σφαλμα συστηματος -20, Η εκκινηση της συσκευης απετυχε επεικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο>> το ιδιο κανει και χωρις την μεμορι καρντ τι να κανω????????

Μου το κάνει και μένα αυτό σε άσχετες φάσεις, βασικά όποτε το βγάζει ανοίγω το καπάκι, βάζω μπαταρία - sim - mmc, τραβάω ένα ξεγυρισμένο φύσημα να φύγουν οι σκόνες και τα ξανατοποθετώ όλα στη θέση τους... συνήθως μετά δουλεύει - μην ψαρώνεις:) αν πάντως συνεχίσει το πρόβλημα, Nokia Shop...

(tax_opari: καλά, πού να δεις τι γίνεται με το Asphalt, το Ashen και το FIFA 2k5! Αφού το κινητό περνάει από χέρι σε χέρι και μένω από μπαταρία πριν περάσει η μισή μέρα:DD)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ρε σεις..... το N-Gage μου σημερα το γνωστο μηνυμα Device startup Failed κτλ., παρα τα καμια 20αρια restarts . Χωρις την καρτα μνημης βεβαι παιζει κανονικα αλλα συνηθως με 1-2 ρεσταρτ φτιαχνει. Μη μου πειτε οτι πρεπει να παω για φορματ της MMC :)

(@Flareman Στην παρεα 2 εχουνε 6600 και ενας 7610.... παιζουμε και κανα διπλακι μεσω ΒΤ! νευριαζουν ομως γιατι το Asphalt δεν παιζει σ αυτους :p

το Ashen ειναι τοσο καλο? εμενα το Ghost Recon μου φαινεται καλυτερο!)

Το Asphalt δεν παιζει σε 65k οθονη και ουτε προκειτε... οπως ολα τα παιχνιδια της Gameloft...

Απο αυτη την αηδια το fifa δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσε... Μπορει να εχω συνηθησει στα μεγαλεια του PES αλλα και παλι τα γραφικα ειναι πολυ χαλια... ειναι μπαλα αυτη? ειναι παικτες? Ελεος :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 2 Νοέ. 2004 , 17:33)

Το Asphalt δεν παιζει σε 65k οθονη και ουτε προκειτε... οπως ολα τα παιχνιδια της Gameloft...

Απο αυτη την αηδια το fifa δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσε... Μπορει να εχω συνηθησει στα μεγαλεια του PES αλλα και παλι τα γραφικα ειναι πολυ χαλια... ειναι μπαλα αυτη? ειναι παικτες? Ελεος :p

ti enois den pezi se 65k o8oni??

to 6600 exi 65k,to ngage exi diaforetiki o8oni??

Εεε δεν παίζεις και σε AXP:)) σε σχέση με το 2004 πάντως είναι καλό! Και όπως και να το κάνουμε, είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι στο NG επί του παρόντος... για το Asphalt πάντως, αν εξαιρέσουμε μερικές πατάτες (τρακάρεις κάποιον από πίσω και όταν βγεις στο πλάι του συνεχίζεις γκαζωμένος και άνετος:) δε σηκώνω κουβέντα... έχει λιώσει ο σταυρός από το παιχνίδι :D :D :D

(tax: δε νομίζω με fornat να φτιάξει, είναι π@π@ριά άσχετη... το Ashen εμένα μου άρεσε ερισσότερο - συν το look up/down feature και την γενικότερη ατμόσφαιρα, παίρνει πόντους! :P)

[edit:] όχι, το N-Gage έχει οθόνη 4096 χρωμάτων... όχι ότι μας χαλάει!:)

Δεν ηταν π@π@ρια ασχετη! μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαα τι εγταιγε .... τα καταλοιπα απο μια εφαρμογη που διεγραψα, το Power Dictaphone.

στο Ashen τωρα με εκνευρισε οτι δεν μπορουσες να στοχευσεις πιο ψηλα-χαμηλα, για Headshots κτλ

Ώπααα... λες; Κι εγώ το έχω περασμένο... πάω να το βγάλω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos ( 4 Νοέ. 2004 , 01:28)

παιδια κανενα καλο Site με παιχνιδια υπαρχει?

Aπο οτι ειδα στο αλλο θεμα που ανοιξες για n-gage μιλας

http://www.symbianz.net και στο irc kanali #aivanet

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Βαριές τεχνικές δυσκολίες με τι N-Gage - τρέχω και δεν φτάνω, ξέρει ο tax... όταν το λύσω θα σας πω περισσότερα :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos ( 4 Νοέ. 2004 , 23:24)

δεν μου λετε βρε παιδες. αν η μνημη του τηλεφωνου ειναι σχεδον γεματη υπαρχει τροπος να στειλω το παιχνιδι στην mmc?

Οταν συνδεσεις το τηλεφωνο με το καλωδιο κανεις copy/paste τα αρχεια

εκει που θες.

Βλεπεις την καρτα mmc σαν σκληρο δισκο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish