Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό έχει να κάνει με την ταχύτητα ανάγνωσης της κάρτας μνήμης που χρησιμοποιείς και την ποσότητα των κομματιών που έχεις σε αυτήν. Πάντως είναι γεγονός οτι μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα απο την στιγμή που επιλέγεις το μενού αναπαραγωγή μεχρι να ξεκινήσει αυτή. Αυτό συμβαίνει γιατί απομονώνεται και ανιχνεύεται ολόκληρη η κάρτα πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Φιλε mirrorofsorrow,βασικα τα xp χρησιμοποιω...βεβαια δεν χρησιμοποιω το αυθεντικο καλωδιο συνδεσης Ngage-pc ,και για αυτο δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ειναι συμβατο???

Και μια αλλη ερωτησουλα,γινεται να περασω εφαρμογες .sis ή .jar στην καρτα mmc και να τις εγκαταστησω μετα στο κινητο μεσω της mmc? (απλα επειδη δεν εχω προσβαση στο κινητο μεσω pc και επειδη εχω μια συσκευη card reader κ μπορω να περασω αρχεια στην mmc μου ετσι,μηπως υπαρχει περιπτωση να εγκαταστησω εφρμογες με αυτον τον τροπο?!!? Thanx!

"more than just a dream"

http://www.tenpackbmx.com/tp2004/logos/wtp/wtp-square-logo-slug.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eieleex ( 7 Οκτ. 2004 , 18:00)

Φιλε mirrorofsorrow,βασικα τα xp χρησιμοποιω...βεβαια δεν χρησιμοποιω το αυθεντικο καλωδιο συνδεσης Ngage-pc ,και για αυτο δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ειναι συμβατο???

Και μια αλλη ερωτησουλα,γινεται να περασω εφαρμογες .sis ή .jar στην καρτα mmc και να τις εγκαταστησω μετα στο κινητο μεσω της mmc? (απλα επειδη δεν εχω προσβαση στο κινητο μεσω pc και επειδη εχω μια συσκευη card reader κ μπορω να περασω αρχεια στην mmc μου ετσι,μηπως υπαρχει περιπτωση να εγκαταστησω εφρμογες με αυτον τον τροπο?!!? Thanx!

Vevews kai ginetai.apla pernas stin mmc to .sis arxio pou theleis kai istera to egathistas mesw kapoiou file manager kai stin erotisi "pou theleis na egatastiseis tin efarmogh,sto kinito i stin karta" dialegeis opoio sou aresei :)

Arkei vevaia i efarmogh na mporei na egatastathei kai sto kinito kai stin karta giati kapoies palies efarmoges sou dinoun mono mia epilogh afou ta palia series60 kinita den eixane mmc.

To idio kai me ta arxia .jar

Tora sxetika me to kalwdio..kai gw den xrisimopoiw auto tou n-gage alla to kalwdio tis psifiakis mou fotografikis mixanis.Leitourgei mia xara..alla mallon afou exeis xp ,to provlima proerxetai apo to kalwdio.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 7 Οκτ. 2004 , 18:14)

Vevews kai ginetai.apla pernas stin mmc to .sis arxio pou theleis kai istera to egathistas mesw kapoiou file manager kai stin erotisi "pou theleis na egatastiseis tin efarmogh,sto kinito i stin karta" dialegeis opoio sou aresei :)

Arkei vevaia i efarmogh na mporei na egatastathei kai sto kinito kai stin karta giati kapoies palies efarmoges sou dinoun mono mia epilogh afou ta palia series60 kinita den eixane mmc.

To idio kai me ta arxia .jar

Tora sxetika me to kalwdio..kai gw den xrisimopoiw auto tou n-gage alla to kalwdio tis psifiakis mou fotografikis mixanis.Leitourgei mia xara..alla mallon afou exeis xp ,to provlima proerxetai apo to kalwdio.

Βασικα και εγω το καλωδιο της ψηφιακης μου μηχανης χρησιμοποιω (canon) αλλα δεν λεει να δουλεψει...

Στο κινητο μου δεν εχω εγκαταστησει καποιον file manager κ εκει κολαω στο γεγονος οτι δεν μπορω εγκαταστησω καμια εφαρμογη...υπαρχει περιπτωση να εγκατασταθει με καποια απο τις λειτουργιες που ηδη εχει το n-gage απο την μανα του???

"more than just a dream"

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πρέπει να το συνδέσεις όμως το n-gage είτε με το καλώδιο, είτε να εισάγεις την κάρτα μνήμης του σε κάποιο card reader. Βάλε την την εφαρμογή .sis χύμα μέσα στην κάρτα και όχι σε κάποιον φάκελο. Άνοιξε μετά το κινητό σου, μπες στο μενού διαχείρηση, πήγαινε τέρμα κάτω και θα την βρείς. Πατάς επιλογές, εγκατάσταση και τελέιωσες. Σου προτείνω για αρχή να βάλεις τον file explorer που είναι και freeware.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 8 Οκτ. 2004 , 13:21)

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πρέπει να το συνδέσεις όμως το n-gage είτε με το καλώδιο, είτε να εισάγεις την κάρτα μνήμης του σε κάποιο card reader. Βάλε την την εφαρμογή .sis χύμα μέσα στην κάρτα και όχι σε κάποιον φάκελο. Άνοιξε μετά το κινητό σου, μπες στο μενού διαχείρηση, πήγαινε τέρμα κάτω και θα την βρείς. Πατάς επιλογές, εγκατάσταση και τελέιωσες. Σου προτείνω για αρχή να βάλεις τον file explorer που είναι και freeware.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου ...αλλα επρεπε να μου το πεις νωριτερα... :o τα καταφερα αλλα με διαφορετικο τροπο...χαχα ακου να δεις,ουφ...διαδικασια!

Ηθελα να εγκαταστησω τον seleq.sis, οποτε τον περασα στην mmc στον φακελο εικονες αλλα για να τον αναγνωριζει το κινητο τον εκανα με καταληξη .jpeg,οποτε ονομασα το αρχειο "seleq.sis.jpeg".Περασα μετα την καρτα στο κινητο και εκανα το εξης,εκανα δημιουργια μυνηματος,συγκεκριμενα e-mail και εβαλα συνημενο αρχειο το "seleq.sis.jpeg"...οποτε στο τελος εκανα κατι σαν προεσκοπιση κατι τετοιο κ μου βγαλε να το εγκαταστησω...voila ομορφα απλα και γρηγορα...(εμενα μου λες???? :wacko: )

Χιλια ευχαριστω και παλι!

"more than just a dream"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eieleex ( 8 Οκτ. 2004 , 12:54)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου ...αλλα επρεπε να μου το πεις νωριτερα... :o τα καταφερα αλλα με διαφορετικο τροπο...χαχα ακου να δεις,ουφ...διαδικασια!

Ηθελα να εγκαταστησω τον seleq.sis, οποτε τον περασα στην mmc στον φακελο εικονες αλλα για να τον αναγνωριζει το κινητο τον εκανα με καταληξη .jpeg,οποτε ονομασα το αρχειο "seleq.sis.jpeg".Περασα μετα την καρτα στο κινητο και εκανα το εξης,εκανα δημιουργια μυνηματος,συγκεκριμενα e-mail και εβαλα συνημενο αρχειο το "seleq.sis.jpeg"...οποτε στο τελος εκανα κατι σαν προεσκοπιση κατι τετοιο κ μου βγαλε να το εγκαταστησω...voila ομορφα απλα και γρηγορα...(εμενα μου λες???? :wacko: )

φιλε μου δεν χρειαζοταν να κανεις ολα αυτα γιατι το ngage απο την διαχειρηση αναγνωριζει απο μονο του καθε εφαρμογη που καταληγει σε sis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eieleex ( 8 Οκτ. 2004 , 14:54)

Τίποτα βρε, απλά, την επόμενη φορά να το ξέρεις για να μην μπαίνεις σε τέτοιο κόπο. Πάντως ήταν πάρα πολύ έξυπνο αυτό που έκανες. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως κάθισες και σκέφτηκες κάτι τόσο πολύπλοκο. :D

Τώρα που έχεις βάλει τουλάχιστον έναν file manager, όλα είναι πολύ απλά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ν-Gage !

Στις 7 Οκτωβριου το N-gage εσβησε ενα κερακι!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 9 Οκτ. 2004 , 00:27)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ν-Gage !

να ζισει βρε :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 8 Οκτ. 2004 , 22:27)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ν-Gage !

να ζησει αντε και καλα τα εχει καταφερει ως τωρα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος key (11 Οκτ. 2004 , 01:25)

(με τα ελατωματα του )

δεν ειναι πολα σχεδον καθολου

Γι αυτο και εγω δεν κρατηθηκα και αγορασα ενα μεταχειρισμενο

σε πολυ καλη κατασταση. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Οκτ. 2004 , 01:27)

Μπράβο. Άντε, καλορίζικο και σε σένα. :)

Να'σαι καλα mirror, πολυ καλη αποδοση ραδιοφωνου και mp3 ,

A ρε Νοκια τι μας κανεις :alien:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Ακριβώς. Με 200 ευρώ, και πολλά λέω, έχουμε άριστη στερεοφωνική απόδοση σε mp3 και ραδιόφωνο, και με 500, δεν τα έχουμε στο 7610.

Customize your N-Gage game deck to match your favorite N-Gage games

Fan packs

Customize your N-Gage game deck with the sights and sounds of your favorite games! Each fan pack contains an assortment of files in four different categories, giving you loads of choices to sample.

(Backgrounds,Ringtones,SMS Alerts,MMS Animations, ArenaLauncher Skins)

Aυτη την στιγμη υπαρχουν τα:

Pathway To Glory,Ashen,Crash Nitro Kart,The Sims

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (12 Οκτ. 2004 , 12:38)

Customize your N-Gage game deck to match your favorite N-Gage games

Fan packs

Customize your N-Gage game deck with the sights and sounds of your favorite games! Each fan pack contains an assortment of files in four different categories, giving you loads of choices to sample.

(Backgrounds,Ringtones,SMS Alerts,MMS Animations, ArenaLauncher Skins)

Aυτη την στιγμη υπαρχουν τα:

Pathway To Glory,Ashen,Crash Nitro Kart,The Sims

Κατέβασα με απόλυτη δυσπιστία το πακέτο του Ashen κ μπορώ να πω οτι έπαθα την πλάκα μου!! Δε το περίμενα με τίποτα.. ¨Οντως πλήρες πακέτο :cool:

Ενας λογος που εχω το N-Gage ειναι επειδη εχει "μαμα" την ΝΟΚΙΑ αλλα οχι τους ιδιους πατερες σαν τα αλλα κινητα της μαμας ΝΟΚΙΑ

Παιδια Ψανχνω εναγωνιως ενα μεταχειρισμενο N-Gage... Θα αξιζει η αγορα του?? (Αν καποιος πουλαει το δικο του ας μου στειλει ΡΜ εχω ηδη βαλει αγγελια στο Buy n Sell)

Παιδία, θέλω να αγοράσω ένα Ngage και εγώ ο άμοιρος, αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Ρώτησα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μου είπανε πως καταργήθηκε!!! Παρακαλώ βοήθεια...
Vangelis 2004 ©

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xvagos (13 Οκτ. 2004 , 00:09)

Παιδία, θέλω να αγοράσω ένα Ngage και εγώ ο άμοιρος, αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Ρώτησα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μου είπανε πως καταργήθηκε!!! Παρακαλώ βοήθεια...

Βαλε μια αγγελια στο Buy & Sell (Mobiles)

Κοιταξε επισης σε Νοκια shops εαν θες καινουργιο ή ακομα

σε μαγαζια με μεταχειρισμενα αν και εγω δεν το βρηκα ευκολα.

iPhone 5S Space Grey