argi_7 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felleas (30 Ιούλ. 2004 , 10:18) Παιδια βοηθεια. Σημερα συνδεοντας το Ν-gage με το usb και ενω δειχνει σηματακι οτι εχει συνδεθει το τηλεφωνο, ο υπολογιστης δεν το βλεπει!!! Δοκιμασα και σε αλλο pc και εκει τιποτα. Τι μπορει να φταιει? Επισης βρηκα μια καρτα μνημης 256 στο Γερμανο silicon κατι ειναι ακλη??? χτυπα την 256αρα μια χαρα ειναι.για να δουλεψει το καλωδιο πρεπει να εχεις windows xp Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Tην καρτα την εχω χτυπησει ηδη και αυτη δημιουργει το προβλημα τελικα. Τωρα την ξανακανω format να δουμε..... Ενω στην αρχη την ειχε αναγνωρισει κανονικια τωρα μου κανει μ&%&ιες Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 για να δουλεψει το καλωδιο πρεπει να εχεις windows xpΑλλιώς πρέπει να εγκαταστήσεις drivers για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής την συσκευή ως σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Ρε παιδια με την παλια μνημη το αναγνωριζει κανονικα. Μολις βαζω την μεγαλη δεν το βλεπει. Drivers που θα βρω, τοχω χασει το cd του Νοκια :o Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felleas (30 Ιούλ. 2004 , 13:59) Ρε παιδια με την παλια μνημη το αναγνωριζει κανονικα. Μολις βαζω την μεγαλη δεν το βλεπει. Drivers που θα βρω, τοχω χασει το cd του Νοκια :o logika drivers kai oti iparxei mesa sto n-gage cd ,tha iparxei kai Edw Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Eyxaristo ALR αλλα δεν εχει drivers. Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felleas (30 Ιούλ. 2004 , 17:35) Eyxaristo ALR αλλα δεν εχει drivers. EdwExei software support gia to n-gage..nomizw oti an egatasthseis sto pc sou ton nokia audio manager,tote tha egatastathoun kai oi drivers mazi me auto to software kai etsi to pc sou pleon tha mporei na vlepei ti karta mnimis san skliro disko..dokimase to. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 τελικα εφταιγε η καρτουλα. ηταν χαλασμενη εξαρχης, αλλαχτηκε και ολα καλα !!! Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felleas (31 Ιούλ. 2004 , 13:31) τελικα εφταιγε η καρτουλα. ηταν χαλασμενη εξαρχης, αλλαχτηκε και ολα καλα !!! ante orea :) mas ekanes kai psanxame...ntropi sou :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω στο κινητο γαλλικο λεξιλογιο?? Εχει γερμανικο , αγγλικο μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Ναι, μπορείς. Αλλά δυστυχώς θα χαθεί το Ελληνικό. Απ'ότι ξέρω, όποια γλώσσα θέλεις να βάλεις, αυτή αντικαθιστά τα Ελληνικά. Δεν γίνεται να έχεις και Ελληνικά και την έξτρα γλώσσα που θέλεις. Πήγαινε σε ένα nokia shop και ρώτα και μακάρι να έχω άδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (31 Ιούλ. 2004 , 15:42) ante orea :) mas ekanes kai psanxame...ntropi sou :p Thanks anyway mate ;) Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 παιδια μια ερωτηση.Να ανταλαξω το simensm55 me enja ngage που μου δινουν? μπορω σε μια 128 mb mmc να βαλω παιχνιδια που θα κατεβασω απο ιντερνετ?αντι να τα πληρωνω 40 ευρω το ενα να τα βαλω ολα μαζι μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 @darkorigin: το αν θα το αλλαξεις δεν θα στο πει κανεις...Το n-gage ειναι πολυ καλο...Aν ειχε κ καμερα.......Αχ..Τελος παντων..νομιζω πως αξιζει...Αυτο που λες φυσικα κ γινεται...Αλλωστε πολυ λιγοι απο εδω μεσα εχουν αυθεντικα games...εγω προσωπικα κανενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 η 128 mmc δεν κολαει -δεν αργει περισσοτερο να φορτωσει οτιδηποτε απο μια 16αρα πχ?δεν ξερω αν με συμφερει να παρω 2-3 32μβ η μια 128? εχουν διαφορες στηυν ταχυτητα η ειναι ιδιες?το ngage θα το χω σαν 2ο κινητο για τις ..βαρετες μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Όχι, αν πάρεις μια καλή κάρτα δεν πρόκειται να σου κολλάει ούτε να σου καθυστερεί καθόλου. έχουν κάποιες μικρές διαφορές οι κάρτες. Εγώ με την μόνη που είχα πρόβλημα ταχύτητας είναι μια 128άρα Sundisk. Τώρα έχω 2 256Μβ και 1 512ΜΒ και όλες πάνε σφαιρα. Σαν να είχα μόνο 10ΜΒ μέσα. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, πάρε όσο πιο μεγάλη κάρτα μπορείς να βρείς σε λογική τιμή πάντα. Εγώ σκέφτηκα στην αρχή οτι μια 512ΜΒ είναι υπερβολική αλλά αποδείχτηκε οτι είναι μια χαρά, πάντα σχεδόν γεμάτη την έχω. Το n-Gage είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος απ'αυτό. Το ανοιχτό λειτουργικό του σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες. Μόνο κοίτα να σου δώσει όλα τα καλώδια που το συνοδεύουν. Ακουστικά, καλώδιο usb και άλλα δύο μικρά και μια κάρτα 32ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 τι να το κανω το usb εχω bluetooth dongle sto pc μου.θα περναω με μπλεδοντι οτι θελω...ετσι δεν ειναι..λολ η παλι πουστια θα μασ κανει η νοκια? εχω ακουσει υπαρχουν μαρκες στις mmc .καμια καλη?εχει 512μβ? δεν το ξερα...ποσο το μαλλι?ευχαριστω για το χρονο σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin ( 3 Αύγ. 2004 , 20:24) τι να το κανω το usb εχω bluetooth dongle sto pc μου.θα περναω με μπλεδοντι οτι θελω...ετσι δεν ειναι..λολ η παλι πουστια θα μασ κανει η νοκια? εχω ακουσει υπαρχουν μαρκες στις mmc .καμια καλη?εχει 512μβ? δεν το ξερα...ποσο το μαλλι?ευχαριστω για το χρονο σου:) kalo kai to bt alla to usb einai 1000 fores pio euxristo gia mena. exw kai tin psifiaki pou sindew kai ena terastio kalodio(oxi auto tou n-gage)always sindedemeno gia diafora psifiaka gadgets :cool: ektos autou nomizw oti i egatastash n-gage (spasmenwn) paixnidiwn ginetai poli pio eukola me usb para me bt...alla auta tha ta diapistoseis monos sou stin poria. Se genikes grammes to til einai korifh :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Όπααααα αλλη η ταχυτητα του ΒΤ και αλλη η ταχυτητα του Usb.Εκει που θα θες 15 λεπτα να στειλεις 20 mb με το ΒΤ θα τα στελνεις με το usb σε λιγοτερο απο λεπτο.Δεν ειναι και λιγη η διαφορα. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 to usb einai poli kalitero ontos! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ted Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Ekana mia anabathmisi sto n-cage mou(exo kai ena 3650) kai meta tin anabathmisi otan syndeo to usb kai anigo tin MMC (tin sonic) den mou emfanizei tipota!!Paliotera mou edeixne app,system..!!Etsi den mporo na balo tipota stin karta oute kan apo minima meso bt!!Pane ap euthias stin mnimi tou kinitou!! Mipos einai klidoma tou neou firmwre??? Opoios exei kati analogo na mou apantisi giati den mporo nabro lisi!!! thanx!! Παράθεση thodoris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Το κινητό αναγνωρίζει την κάρτα; Γιατί μετά απο αναβάθμιση, συνήθως, μην πω πάντα, δεν την αναγνωρίζει και πρέπει να γίνει και φορμάτ στην καρτα μνήμης. Κάντης φορμάτ λοιπόν, μπές με έναν file manager και δες αν υπάρχουν φάκελοι εκτός απο το system, κανονικά πρέπει να υπάρχουν, αν όχι δημιούργησε. Πήγαινε στον φάκελο system, πάτησε properties και βάλε την επιλογή hidden στο off. Τώρα πρέπει να στο αναγνωρίζει όταν το συνδέσεις με τον υπολογιστή και να σου εμφανίσει και τον φάκελο system. Αν μετά απ'όλα αυτά δεν γίνει τίποτα, ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα σου. Ποιά windows έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 6 Αύγ. 2004 , 04:19) Το κινητό αναγνωρίζει την κάρτα; Γιατί μετά απο αναβάθμιση, συνήθως, μην πω πάντα, δεν την αναγνωρίζει και πρέπει να γίνει και φορμάτ στην καρτα μνήμης. Κάντης φορμάτ λοιπόν, μπές με έναν file manager και δες αν υπάρχουν φάκελοι εκτός απο το system, κανονικά πρέπει να υπάρχουν, αν όχι δημιούργησε. Πήγαινε στον φάκελο system, πάτησε properties και βάλε την επιλογή hidden στο off. Τώρα πρέπει να στο αναγνωρίζει όταν το συνδέσεις με τον υπολογιστή και να σου εμφανίσει και τον φάκελο system. Αν μετά απ'όλα αυτά δεν γίνει τίποτα, ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα σου. Ποιά windows έχεις; Diladi kai gw pou to ekana anavathmisi prepei na kanw format tin karta mnimis?mi mou les tetoia tora...kai afou den tin anagnorizei to kinito pos tha tin kanw format ? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Με safe mode. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 mallon tha tin kanw format se allo kinito :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts