Applemania Δημοσιεύτηκε February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2008 Γεια σας παίδες, μια ερωτησούλα. Είμαι κατοχος του smartphone του θέματος και θέλω να περασω ελληνικα στα windows 6 που εχεις. Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Δεν μπορείς να περάσεις ελληνικά σε αυτή την συσκευή. :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Applemania Δημ. February 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τωρα απογοητεύτηκα πλήρως γιατι το κινητο είναι φοβερο από όλες τις απόψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Σίγουρα δε γίνεται? Γιατί εγώ έβαλα πρόσφατα στη συσκευή μου μια ρομ που είναι φτιαγμένη από αυτή του shadow και χρησιμοποιώντας ένα ελληνικό language pack για το qtek 8310 είχα αμέσως ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τωρα απογοητεύτηκα πλήρως γιατι το κινητο είναι φοβερο από όλες τις απόψεις! Κοίταξε στο xda-developers.com αν υπάρχει θα υπάρχει εκεί. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Applemania Δημ. February 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ευχαριστώ θα το κοιταξω και αν βρω λύση θα σας ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Απο πού το αγόρασες? Μπορείς να Βάλεις άλλα προγράμματα για στην αρχική οθόνη ΠΧ facade? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Σίγουρα δε γίνεται? Γιατί εγώ έβαλα πρόσφατα στη συσκευή μου μια ρομ που είναι φτιαγμένη από αυτή του shadow και χρησιμοποιώντας ένα ελληνικό language pack για το qtek 8310 είχα αμέσως ελληνικά. ποιο ειναι αυτο το Language pack? Γιατι εχω ενα treo 500v και θελω και εγω να εχω Ελληνικα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts