arismpo Δημοσιεύτηκε February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2008 Εχω ξεκλειδώσει το MIO C220 και έχω περασμένο το DESTINATOR. Ενω γράφει η κεραία είναι συνδεδεμένη δεν βρίσκει με τίποτα σήμα το GPS.Δοκίμασα και άλλο Destinator από την κάρτα φίλου αλλά τίποτα. Παρακαλώ βοηθείστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismpo Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Την βρηκα την λυση τελικα με το που εκανα το POST σε ενα αγγλικο FORUM αφου ψαχνω απο προχθες. Για οσους συναντησουν το ιδιο προβλημα Ανοιγουμε το Destinator.ini με το wordpad και αλλαζουμε PORT=2 BAUD_RATE=4800 και save :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis79 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ;ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ***, ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos4744 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Φίλε μου, έχω ένα μικρό προβληματάκι πάλι με το Mio220. Ενεργοποιώντας το Dastinator 7, αργεί υπερβολικά πολύ να βρεί σήμα! Μέσος όρος 15'-30' ώρα +. Τι φταίει? Να το πάω σε κανέναν γιατρό ή υπάρχει κάποιο κόλπο? Μπορείς να μου πεις αναλυτικά την λύση σου? Δηλαδή εσένα λύθηκε το πρόβλημα σου με το σήμα τώρα? Σε εντοπίζει αμέσως? Αν μπορείς βοήθα με σε παρακαλώ γιατί είμαι στα πρόθυρα να το πουλήσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts