Mitcoc Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 εγω το εχω για ρεζερβα της ρεζερβας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 To καινούργιο firmware για C702 is R3EK002 Υπαρχει στο SEUS εδω και λίγες μέρες. Software Versions: EROM: 1200-4341 LCD: 200803130 Camera: 3.3 Video call Camera: 3.3 Content: PA12 Java: JP-8.3.3 Text: CF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Nurse Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Γεια σας. Έχω το SE C702 και νομίζω ότι ο ήχος που αναπαράγει δεν είναι αρκετά δυνατός. Έχω ακούσει για πειραγμένα firmware αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι ώστε να το αναβαθμίσω με το a2uploader. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Γεια σας. Έχω το SE C702 και νομίζω ότι ο ήχος που αναπαράγει δεν είναι αρκετά δυνατός. Έχω ακούσει για πειραγμένα firmware αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι ώστε να το αναβαθμίσω με το a2uploader. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό με αυτό? Βαλε αυτα τα αρχεια,δεν υπαρχει πειραγμενο firmware μονο αρχεια που μπορεις να βαλεις με το a2uploader.Τα εχω βαλει και εγω στο δικο μου και ειναι αστερια.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Βαλε αυτα τα αρχεια,δεν υπαρχει πειραγμενο firmware μονο αρχεια που μπορεις να βαλεις με το a2uploader.Τα εχω βαλει και εγω στο δικο μου και ειναι αστερια.:D Καμια οδηγία? Τι ακριβώς είναι αυτά? και πως τα χρησιμοποιείς? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καμια οδηγία? Τι ακριβώς είναι αυτά? και πως τα χρησιμοποιείς? Tα βαζεις με το Α2uploader μεσα στο φακελο ifs\settings\acoustic και εχεις περισοτερη ενταση στο ηχιο του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Tα βαζεις με το Α2uploader μεσα στο φακελο ifs\settings\acoustic και εχεις περισοτερη ενταση στο ηχιο του τηλεφωνου. Σ ευχαριστω καταρχίν! Και αυτο παιζει πιο δυνατα μονο ήχους κλήσεων ή γενικα αυξάνει την ένταση του ηχείου? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Σ ευχαριστω καταρχίν! Και αυτο παιζει πιο δυνατα μονο ήχους κλήσεων ή γενικα αυξάνει την ένταση του ηχείου? Aυξάνει την ένταση του ηχείου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Nurse Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τα αρχεία kyriakos !!!! :happy::happy::happy::happy::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλησπέρα, Ερώτηση για το GPS Όταν πηγαίνω στο Πληροφορίες Κατάστασης => Κατάσταση σύνδεσης (εκεί που δείχνει τους δορυφόρους μέσα ή έξω από τον κύκλο ανάλογα αν είναι locked ή όχι), μετά από περίπου 2-3 λεπτά που μπορεί να δείχνει δορυφόρους μέσα ή έξω ξαφνικά εξαφανίζονται όλοι από την οθόνη. Παραμένει ανοιχτό το εικονιδιάκι με το δορυφόρο πάνω-πάνω σαν να είμαι σε λειτουργία GPS, αλλά δεν ξαναεμφανίζονται όσο και να περιμένω. Αν το κλείσω και το ξανανοίξω, ξαναεμφανίζονται για περίπου 2-3 λεπτά και πάλι χάνονται. Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; :wacko: P.S. Το firmware είναι το τελευταίο (R3DA029) παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. σήμερα το πήρα κ έχω τρελλαθεί. πέρασα το τελευταίο firmware καμιά διαφορά Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 :) Χρονια πολλα σε ολους!!! Πριν μερες σκεφτομουν σοβαρα γιαυτο το τηλεφωνο,μεχρι που διαβασα τις προηγουμενες σελιδες... Ετσι αρχισε να πεφτει για μενα!μπορει να εχει αντοχη σε σκονη και νερο αλλα τι να το κανω οταν στην 1η εβδομαδα φευγει το χρωμα... Εχω καποια αλλα μοντελα στο μυαλο μου και θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει να μου προτεινει καποιο απο τα παρακατω: K530i - C902 - Naite - C510 -T700! Ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολυς καλες γιορτες...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos29 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 εγω το εχω για ρεζερβα της ρεζερβας.... Εγω το εχω εαμισυ χρονο και κανενα προβλημα το κινητο ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDIDIAMOND Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Γεια χαρά σε όλους.Έχω ένα πρόβλημα με το C702. Το κινητό το χω λιγότερο από χρόνο. Όταν το προτοπήρα του έκανα ένα update μέσω seus αφού το σύνδεσα και μου έβγαλε ότι υπήρχε νεότερο λογισμικό. Όλα καλά αλλά πριν 2-3 βδομάδες μου παρουσίασε πρόβλημα. Ξαφνικά δεν λειτουργούσαν 3 κουμπιά, το κεντρικό του (το ok δηλαδή),το C και το 5! Σύνδεσα το τηλέφωνο στο pc και κατάφερα (το κατάφερα μετά από πολλά κουμπώματα-ξεκουμπώματα του καλωδίου, αφού το κουμπί C που πρέπει να πατιέται δεν έπιανε, πατώντας το μαζί με το κουμπί απενεργοποίηση έπιασε)να του κάνω update με το seus και πάλι βάζοντάς το ίδιο λογισμικό αφού νεότερο δεν υπήρχε. Αμέσως μετά όλα οκ, όλα τα πλήκτρα ξαναδούλευαν και το τηλέφωνο μια χαρά. Προχθές όμως ξανά το ίδιο πρόβλημα! Συνδέω και πάλι στο pc για να του περάσω πάλι λογισμικό μέσω seus αλλά αυτή τι φορά δεν μου βγάζει επιλογή για να εγκαταστήσω πάλι το ίδιο. Μου λέει ότι το πιο πρόσφατο λογισμικό ειναι ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή σας και δεν γίνεται να προχωρήσω παραπέρα. Τί λέτε να κάνω? Ξέρετε τρόπο άλλο εκτός seus για πέρασμα λογισμικού? Και αν ναι που να βρω το firmware? Η όποια βοήθεια δεκτή!!:) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos29 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 κανε αναβαθμυση απο το pc suite sony ericsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Ανακάλυψα πως γίνεται στο Google maps να κινείται αυτόματα ο χάρτης και το στίγμα μας να βρίσκεται πάντα στην μέση της οθόνης (για να μην χρειάζετε να πατάμε συνέχεια τα πλήκτρα κατεύθυνσης). Όταν λοιπόν ζητάμε οδηγίες για μια διαδρομή, πατώντας το 0 μας πηγαίνει αυτόματα στην θέση όπου βρίσκεται το στίγμα μας. Από εκεί και πέρα κινείται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πατάμε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 πως μπορω να περασω ελληνικα στο συγκεκριμενο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts