mpekas24 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 καμια ιδεα για το Ζ780? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Παιδια καλησπερα.Πηρα και εγω σημερα το κινητο και εχω μια ερωτηση.Στις επιλογες δικτυου οταν το εχεις μονο gsm εχει κανονικα σημα,οταν το εχεις gsm and 3g εχει παλι σημα και διπλα στο μετρητη σηματος εχει ενα Η.Τι σημαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnP Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Η γνώμη μου είναι ότι: Είναι αργό στην εξερχόμενη κλήση και υστερεί στην απόδοση του Ηχείου:) geia! Einai aleithia oti exei mapa plhktrologio???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morheus Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Παιδια καλησπερα.Πηρα και εγω σημερα το κινητο και εχω μια ερωτηση.Στις επιλογες δικτυου οταν το εχεις μονο gsm εχει κανονικα σημα,οταν το εχεις gsm and 3g εχει παλι σημα και διπλα στο μετρητη σηματος εχει ενα Η.Τι σημαινει αυτο; HSPA High-Speed Downlink Packet Access Δυνατότητα αποστολής δεδομένων εως και 14.4Mbits/s geia! Einai aleithia oti exei mapa plhktrologio???? Εμενα το πληκτρολογιο του μου φαινεται μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnP Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 θα ηθελα να ρωτήσω αν το Ζ770i μπορει να κανει και να λάβει Video κλήσεις. Σας παρακαλω απαντηστε, γιατι είναι μεγαλη αναγκη!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morheus Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 θα ηθελα να ρωτήσω αν το Ζ770i μπορει να κανει και να λάβει Video κλήσεις. Σας παρακαλω απαντηστε, γιατι είναι μεγαλη αναγκη!!!:cry: οχι KnP δεν διαθετει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hammer_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε μια καρτούλα Wind F2G που έχω από φορητότητα. Κλήσεις και μηνύματα δουλεύουν μια χαρά, αλλά μου είναι αδύνατο να λειτουργήσω wap και internet, παρά το ότι έχω ενεργοποιήσει το Wind Plus Non-stop. Δοκίμασα τις χειροκίνητες ρυθμίσεις καθώς η wind δεν έχει αυτόματες για το Z770i, αλλά δεν γινόταν να συνδεθεί. Οι ρυθμίσεις που έβαλα είναι: APN: gwap.b-online.gr Όνομα χρήστη: wap Κωδικός πρόσβασης: wap Αίτημα σύνδεσης: Μη ενεργό Διεύθυνση IP: ... Διεύθυνση DNS: ... Έλεγχος ταυτότητας: Καμία, PAP, CHAP Συμπίεση δεδομένων: Μη ενεργό Συμπίεση κεφαλίδων: Μη ενεργό Και στις ρυθμίσεις proxy: Proxy: Ενεργό Ίδιες για ολ. διακόμ: Ενεργό Και στον HTTP Proxy: Όνομα χρήστη: Κωδικός πρόσβ: Διεύθυνση proxy: 192.168.200.10 Θύρα: 9401 Επίσης έβαλα τις αυτόματες ρυθμίσεις για το K800i (αφού έχει το A200 μενού όπως και το Z770i) και όντως είναι οι ίδιες, οπότε δε νομίζω να έχω κάνει κάτι λάθος. Μήπως υπάρχει κάτι που παρέλειψα για το non-stop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hammer_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Τελικά δουλεύει με ακριβώς αυτές τις ρυθμίσεις. Είτε ήμουν σε χώρο που δεν έπιανε ούτε GPRS σήμα (πολύ πιθανό), είτε δεν είχαν ενεργοποιηθεί ακόμα όλες οι υπηρεσίες (επίσης πιθανό). Να ενημερώσω επίσης ότι οι αυτόματες ρυθμίσεις για το K800i δουλεύουν μια χαρά στο Z770i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Μόλις χθες αγόρασα αυτό το κινητό εκ μέρους του πατέρα μου. Ήθελε ένα φθηνό, (κάτω από 150 Ευρώ), αναδιπλούμενο, με σχετικά μεγάλη οθόνη και εύχρηστο. Τον ενδιέφερε επίσης η μεγάλη αυτονομία. Με την ως τώρα ασχολία μαζί του, (ούτε μια μέρα καλά καλά), είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεδομένου ότι το πήρα σε προσφορά 130 Ευρώ, νομίζω ότι δύσκολα θα βρει κανείς κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή. Είχα κατά νου και το Nokia 6125 αλλά προτίμησα αυτό, λόγο μεγαλύτερης και καλύτερης οθόνης αλλά και λόγω καλύτερης κάμερας... Το πληκτρολόγιο για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος... το βρίσκω πάρα πολύ καλό και εύχρηστο αλλά και εντυπωσιακά στιλάτο!!! (όπως και όλη τη συσκευή φυσικά) Φαίνεται ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά την παρουσίαση του κινητού στο myphone, δεν ισχύουν. Ελπίζω να κρατήσει στον χρόνο... Και μια ερώτηση: Πως μπορώ να μάθω την έκδοση Firmware του κινητού? E D I T: Αφήστε, με λίγο περισσότερο ψάξιμο το βρήκα. Στο Service Menu μπαίνεις πατώντας διαδοχικά τα πλήκτρα: ΔΕΞΙΑ * ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ * ΑΡΙΣΤΕΡΑ * Εκεί, βρίσκεις κι άλλες πληροφορίες εκτός από το Firmware. Επίσης, το IMEI της συσκευή, μπορείς εκτός των άλλων να το δεις πατώντας: * # 0 6 * Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts