mariel19 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδιά sorry αλλά μου τη σπάει λίγο αυτός ο Αναστάσης,θα προτειμούσα να έφευγε αυτός απ'το άλλο το παιδί που έφυγε...Δε ξέρω μου φένεται λίγο ως ο υπερπροστατευμένος του show:down: Εγώ πιστεύω ότι παίζει κ να "δώσουν" την πρώτη θέση σε αυτόν.. Πάντως εγώ τον Νταγιάντα τον πήγαινα περισσότερο από τον Αναστάση. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 οι προσευχές σας γίναν πραγματικότητα ... από έγκυρες πηγές (που είδαν τον χτεσινό Αρναού) έμαθα ότι ο Αναστάσης έσπασε το πόδι του σε πρόβα, αποχώρησε απο το παιχνίδι και τη θέση του πήρε ο ...αφρο-Γιώργος !! μιλήσανε και οι 2, ο Αναστάσης έδειχνε ήρεμος και αποφασισμένος ... καλή του συνέχεια, άξιος χορευτής (με καμία όμως ελπίδα για το έπαθλο...) ... επίσης χάρηκα για το Γιώργο, αν και δεν πιστεύω ότι θα πάει ΠΟΛΥ μακριά... το έπαθλο "μυρίζει" Ζωή ... Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 οι προσευχές σας γίναν πραγματικότητα ... από έγκυρες πηγές (που είδαν τον χτεσινό Αρναού) έμαθα ότι ο Αναστάσης έσπασε το πόδι του σε πρόβα, αποχώρησε απο το παιχνίδι και τη θέση του πήρε ο ...αφρο-Γιώργος !! μιλήσανε και οι 2, ο Αναστάσης έδειχνε ήρεμος και αποφασισμένος ... καλή του συνέχεια, άξιος χορευτής (με καμία όμως ελπίδα για το έπαθλο...) ... επίσης χάρηκα για το Γιώργο, αν και δεν πιστεύω ότι θα πάει ΠΟΛΥ μακριά... το έπαθλο "μυρίζει" Ζωή ... ΣΟΒΑΡΑ?!?!?!?!? Εντάξει δεν κάναμε προσευχές να "σκοτωθεί" ο άνθρωπος .. απλά τη γνώμη μας λέγαμε!!! Η ΖΩΗ για μένα είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Την έχω ξεχωρίσει από το πρώτο επεισόδιο (ήταν η πρώτη που έδειξαν από διαγωνιζόμενους και η πρώτη που πέρασε στο bootcamp)!! (Ασχετο, αλλά την έχω δει στο μετρό.. κ ούτε κι αυτή είναι ψηλή.. αλλά δεν μας πειράζει..:lol::lol::lol: ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Παιδιά sorry αλλά μου τη σπάει λίγο αυτός ο Αναστάσης,θα προτειμούσα να έφευγε αυτός απ'το άλλο το παιδί που έφυγε...Δε ξέρω μου φένεται λίγο ως ο υπερπροστατευμένος του show:down:πες μου 6 νουμερα με πμ.... Η ΖΩΗ για μένα είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Την έχω ξεχωρίσει από το πρώτο επεισόδιο (ήταν η πρώτη που έδειξαν από διαγωνιζόμενους και η πρώτη που πέρασε στο bootcamp)!! (Ασχετο, αλλά την έχω δει στο μετρό.. κ ούτε κι αυτή είναι ψηλή.. αλλά δεν μας πειράζει..:lol::lol::lol: )αυτος ο ιγκορ ποτε θα παρει ποδι απο κει μεσα? μαριελ εμεις μονο τους κοντους συναντουμε?:lol::lol: το απογευμα θα ξερω το υψος του Ιωαννη....:lol::lol::lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 πες μου 6 νουμερα με πμ.... αυτος ο ιγκορ ποτε θα παρει ποδι απο κει μεσα? μαριελ εμεις μονο τους κοντους συναντουμε?:lol::lol: το απογευμα θα ξερω το υψος του Ιωαννη....:lol::lol::lol: :lol::lol: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ποιοι εφυγαν ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ποιοι εφυγαν ? fenia k kwnstantinos!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 μαριελ,στο θεμα που ειχαμε ανοιξει..... 1.70 κατα δηλωση αλλα δεν παιζει!γυρω στο 167 με το ζορι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 μαριελ,στο θεμα που ειχαμε ανοιξει..... 1.70 κατα δηλωση αλλα δεν παιζει!γυρω στο 167 με το ζορι! xaxa.. me to zori kiolas..?? entaxei... koita gia na min to paizw i sklenarikova.. k egw 1.70 eimai.. alla den eimai xoreytria.. oute Antras!!! :lol::lol: opote gia mena einai kontos.. :p opws k na exei!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 καλα αν σ αρεσει μην κολλας στο υψος...:lol: παντως αυτο που γελαει συνεχεια εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 καλα αν σ αρεσει μην κολλας στο υψος...:lol: παντως αυτο που γελαει συνεχεια εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα... εννοείται πως δεν μου αρέσει με τίποτα αυτός..!! Φαίνεται πως κάποιος του είπε ότι έχει ωραίο χαμόγελο :D και το πήρε πάνω του!!!! Πάντως από σώμα δεν μπορώ να πω ότι χάνει.. 'Οπως επίσης καλό είχε κ Ρέβο ο πιτσιρικάς! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Ήθελα να μείνει ο Ανδρέας στον τελικό.. να πω την αλήθεια.. και στενοχωρήθηκα πολύ για την επιλογή που έκανε στο σόλο.. Είμαι σίγουρη ότι θα είχε άλλη τύχη.... Ευτυχώς η ΖΩΗ είναι στους 4!! Αυτό μετράει! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Ποιοι εφυγαν? Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ανδρέας Γιώργος Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 αυτον τον ιγκορ ποτε θα του δωσουν ποδι?????? εμενα αρχισε να μου αρεσει σαν χορευτρια και η Ανια...δυσκολη επιλογη.. ας τα παρει η ελενα που ειναι και ελληνιδα :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Κοίτα μπορεί να γελάς για την Έλενα... αλλά θα σου πω κάτι (κι πίστεψε με, δεν το λέω καθόλου από ρατσιστικής άποψης.. δεν έχω τέτοια κολλήματα).. Στο χτεσινό έδειξαν ένα βίντεο με τους 6 και τους ρωτούσαν τι θα έκαναν τα λεφτά και την υποτροφία.. Για μένα την πιο ολοκληρωμένη απάντηση, όχι μόνο από γραμματικής-συντακτικής, κτλ άποψης, αλλά και σαν επιχειρηματολογία με "άγγιξε" η απάντηση της Έλενας.. η οποία δήλωσε ότι την υποτροφία θα τη χρησιμοποιούσε για σπουδές πάνω στο χορό και με τα λεφτά θα έπαιρνε μαζί της την αδερφή της για να σπουδάσουνε μαζί.. Γενικότερα τις δίδυμες τις έχω ξεχωρίσει από την αρχή ως προς το συγκροτημένο τρόπο σκέψης και έκφρασής τους.. κ η αλήθεια είναι ότι αν ποτέ έμπαινα στη διαδικασία να ψηφίσω στον τελικό, την Έλενα θα ψήφιζα... κι ας μου αρέσει από την πρώτη στιγμή η Ζωή.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 το κακο με την ζωη ειναι οτι στο ενα performance μπορει να την δεις θεα,και στο αμεσως επομενο να λες "τι χοροπηδαει σα κατσικι" δεν εχει αυτη την σταθεροτητα που εχουν αλλοι οπως πχ η ανια η ελενα μαρεσει πολυ κι εμενα αλλα νομιζω πως ειναι ελαφρως κατωτερη της ανιας. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εγώ είμαι καθολική ζωή fan!!τ'αξίζει η κοπέλα αν και μόλις 18 χρονών...είναι απίστευτη χορεύτρια! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 ποιος έφυγε; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ποιος έφυγε; Ο ιγκορ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 epitelous ksekoumpisthke!!!! h elena einai auth pou aksizei pragmatika!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ο ιγκορ! Ωρα ήταν! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 χαρα στο φορουμ που πηρε ποδι ο ιγκορ!!! ελπιζω να φυγει η ζωη μετα (μην πεσετε να με φατε) αλλα προτιμω να κερδισει η ελενα η η ανια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 χαρα στο φορουμ που πηρε ποδι ο ιγκορ!!! ελπιζω να φυγει η ζωη μετα (μην πεσετε να με φατε) αλλα προτιμω να κερδισει η ελενα η η ανια.. Ασχολίαστο... freak άκι...!! Πάντως σε ένα μπαράκι εδώ αυτές τις μέρες έχει βγει αφίσα ότι θα έρθουν 2 χορευτές από το S.Y.T.Y.C.D. αν και το αντιπαθώ το συγκεκριμένο μαγαζί, από περιέργεια θα πάω να δω ποιοι θα έρθουν... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Πάει... μας τη "φάγανε" τη Ζωούλα.. ****το.. θα πήγαινα και στον τελικό... τώρα... πάπαλα..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts