Jump to content

Ο υπολογιστής μου χάνει την ώρα

sophipapad
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Εχει περιπου ενα μηνα που πηρα υπολογιστη και εχω ενα μικρο προβλημα, οχι σοβαρο υποθετω!ο υπολογιστης μου χανει την ωρα συνεχως, την ρυθμιζω και απορυθμιζεται με την επομενη φορα που θα τον ανοιξω.Δεν ξερω τη μπορει να φταιει.Μια βοηθεια?

Καλημερα.Εχει περιπου ενα μηνα που πηρα υπολογιστη και εχω ενα μικρο προβλημα, οχι σοβαρο υποθετω!ο υπολογιστης μου χανει την ωρα συνεχως, την ρυθμιζω και απορυθμιζεται με την επομενη φορα που θα τον ανοιξω.Δεν ξερω τη μπορει να φταιει.Μια βοηθεια?

Mπαταρια μητρηκης.

Mπαταρια μητρηκης.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ?ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ?:O:D

Bγαζεις την μπαταρια απο την μητρηκη,πας σε ενα μαγαζι και λες οτι θες μια ιδια η λες μια μπαταρια για μητρηκη,νομιζω ολες ιδιες ειναι.Και την εγγυηση δεν τη χρειαζεσαι,ουτε 10 ευρω δεν κανει η μπαταρια και πολλα σου λεω.Αλλα αν το κουτι εχει πισω αυτοκολλητο εγγυησης αν το σκισεις χανεται οποτε....

Υ.Γ Μην γραφεις με κεφαλαια γιατι απαγορευεται απο τους κανονες του forum ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bγαζεις την μπαταρια απο την μητρηκη,πας σε ενα μαγαζι και λες οτι θες μια ιδια η λες μια μπαταρια για μητρηκη,νομιζω ολες ιδιες ειναι.Και την εγγυηση δεν τη χρειαζεσαι,ουτε 10 ευρω δεν κανει η μπαταρια και πολλα σου λεω.Αλλα αν το κουτι εχει πισω αυτοκολλητο εγγυησης αν το σκισεις χανεται οποτε....

Υ.Γ Μην γραφεις με κεφαλαια γιατι απαγορευεται απο τους κανονες του forum ;)

Σε ευχαριστω πολυ.ειμαι στην αρχη ακομη.που θα παει θα τα μαθω σιγα σιγα.Καλο βραδυ

Υπαρχει και η αλλη λυση που μπορει να σου δημιουργει το προβλημα αν κανεις 2 κλικ πανο στο ρολοι σου βγαζει ενα παραθυρο οπου εχει μια καρτελα που λεει internet time η κατι τετοιο ξετσεκαρε το κουτακι απο κατω ρυθμισε την ωρα και δες αν θα φτιαξει

Υπαρχει και η αλλη λυση που μπορει να σου δημιουργει το προβλημα αν κανεις 2 κλικ πανο στο ρολοι σου βγαζει ενα παραθυρο οπου εχει μια καρτελα που λεει internet time η κατι τετοιο ξετσεκαρε το κουτακι απο κατω ρυθμισε την ωρα και δες αν θα φτιαξει

Αν χάνει η μπαταρία, καλύτερα αυτό να είναι ενεργοποιημένο.

Εμένα πηγαίνει μπροστά πάντως :blink: και ούτε από το Internet καταφέρνει να συγχρονίσει, οπότε FG Time Sync...

Δοκιμασε και ενα clear cmos πριν πάρεις άλλη.Επίσης κάνε κ αυτο μ τον συγψρονισμο π ειπαν τα παιδια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπερα

Το εχω κανει αυτο που λες εκανα και κατι ρυθμισεις στο bios.Προς το παρον ειναι οκ.Ευχαριστω πολυ

Δοκιμασε και ενα clear cmos πριν πάρεις άλλη.Επίσης κάνε κ αυτο μ τον συγψρονισμο π ειπαν τα παιδια.

Καλησπερα πως μπορω να κανω clear cmos πριν παρω αλλη?:cry::rolleyes::worry:

Δύσκολο να έχει πρόβλημα η μπαταρία του BIOS σε τόσο νέο μηχάνημα. Για να κάνεις reset στις ρυθμίσεις του BIOS (Clear CMOS) δες το manual της μητρικής. Αναφέρει πως γίνεται αυτό, τόσο μέσα από το μενού, όσο και από τα σχετικά jumpers πάνω στη μητρική.