Jump to content

Πρόβλημα με pc μετά από εγκατάσταση σε νέο κουτί

crazy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

πριν από λίγο μετέφερα όλο το hardware ενός υπολογιστή σε καινούριο κουτί και ενώ τα συνέδεσα όλα όπως πριν, ο σκληρός κάνει ένα μικρό ήχο(σα να ξεκινάει) και μετά τίποτα:cry:..Επίσης δεν έχω καθόλου σήμα στην οθόνη..τέλος, το νέο κουτί δεν έχει speaker προκειμένου να ακούσω κάποιο χαρακτηριστικό ήχο..έχω αρκετή εμπειρία και κάτι τέτοιο πρώτη φορά μου συμβαίνει....μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να έχει συμβεί??υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφεί ο σκληρός???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απο την αρχη δεν εχεις καθολου εικονα???αμα ακουγεται σαν να κολλαει ή σαν να γρατζουνιεται τοτε εχει σιγουρα χαλασει ο σκληρος. Εαν παλι δεν ακους περιεργο ηχο απο τον σκληρο , ουτε βλεπεις το παραμικρο στην οθονη, τοτε πιθανών: ή εχει προβλημα η τροφοδοσία (ελεγξε εαν εχεις συνδεσει καλα τροφοδοτικο και μητρικη, πιθανων αυτο να φταιει) ,ή εχει καει η μητρικη απο την μεταφορα του υλισμικου , το οποιο δεν ειναι τοσο ευκολο αλλα συμβαινει, και για αυτο δεν αναβει ουτε η οθονη , ουτε δουλευει ο σκληρος. Επισης μεσα η μητρικη εχει ενα λαμπακι, διαβασε τις οδηγιες, και αναλογα με το αναβοσβημα, αυτο δειχνει και την κατασταση της μητρικης.

Mπορεί απλά να μην έχεις συνδέσει κάτι σωστά. Κάποια μνήμη να μην κάνει καλή επαφή κλπ.

Όταν ανοίγεις νέα topics να αποφεύγεις κεφαλαία και τίτλους όπως "Βοήθεια", "help".

Mπορεί απλά να μην έχεις συνδέσει κάτι σωστά. Κάποια μνήμη να μην κάνει καλή επαφή κλπ.

Όταν ανοίγεις νέα topics να αποφεύγεις κεφαλαία και τίτλους όπως "Βοήθεια", "help".

όντως mcde,λάθος μου!ευχαριστώ πολύ!θα το δοκιμάσω και αν είναι θα σας πω!

Προσεξε μηπως σου επεσε καμια βιδα πισω απο τη μητρικη η κανει επαφη με το κουτι,ισως λογω κακης κατασκευης.Το ειχε παθε ενας γνωστος μου,ειχε μιανει μια βιδουλα απο πισω και τη βραχυκυκλωνε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης τη σύνδεση του floppy κοίτα, καθώς και τη συνδεσμολογία των led του κουτιού πάνω στη μητρική.
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθειά σας. Όλα ήταν συνδεδεμένα κανονικά αλλά η κάρτα οθόνης ήταν καμμένη...:wacko:

αντικαταστάθηκε και όλα καλά!!

Ευχαριστώ πολύ!