Jump to content

Samsung SGH-G810

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαινε ρυθμισεις,συστημα,πατα το 1 και διαλεξε ενσωματωμενο gps,και πες τι εγινε

Το πατησα ζηταει 25ψηφιο κωδικο ξεκλειδωματος του GPS....

Εχω κανει λαθος στις ρυθμισεις???

• Απαντήσεις 820
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω και αρκετά προγράμματα πλοήγησεις. Δοκίμασα απο tom tom, garmin, google maps, και navigon (αυτό ήταν εγκατεστημένο απο την αρχή). Με κανένα δεν δούλεψε το GPS. Μόνο το google maps βρήκε περίπου που είμαι αλλά δεν ήταν μέσω gps αλλά δικτύου. Ούτε και το geo tagging δουλέβει που έρχετε ενσωματομένο.

Ασχέτως όμως προγραμμάτων πλοήγησεις, το GPS data (δεδομένα GPS η ελληνική ονομασία της εφαρμογής) θα έπρεπε να δουλέβει και να δίνει τις στοιχειώδεις συντεταγμένες, ενώ μόλις μπώ μέσα αμέσως μου λέει πως είναι "χωρίς σύνδεση" Απλά δεν ξέρω πλέον τι να κάνω μιας και όταν χρησιμοποιάς το ενσωματομένο GPS δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να ρυθμίσεις.

Αφου χρησιμοποιεις καποιο εκτος απο nαvigon,(τα ελληνικα τηλ. δεν το εχουν παντως),τα χτrα.bin κτλ δεν ξερω αν επηρεαζουν αλλο προγραμμα,το gps,οπως και σε καθε κινητο ειναι κλειδωμενο,εχω γραψει ενα αναλυτικοτατο και μακροσκελη οδηγο λιγες σελιδες πιο πισω,αν δεν τον κοιταξες,ριξε μια ματια,και οτι δεν καταλαβεις,τα ξαναλεμε..

*είναι το μυνημα #324

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Μπα,μαλον εχεις κανει λαθος στη δημιουργια του sw.Unl,ισχυει το τελευταιο σκελος της αμεσως προηγουμενης απαντησης.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Αφου χρησιμοποιεις καποιο εκτος απο nαvigon,(τα ελληνικα τηλ. δεν το εχουν παντως),τα χτrα.bin κτλ δεν ξερω αν επηρεαζουν αλλο προγραμμα,το gps,οπως και σε καθε κινητο ειναι κλειδωμενο,εχω γραψει ενα αναλυτικοτατο και μακροσκελη οδηγο λιγες σελιδες πιο πισω,αν δεν τον κοιταξες,ριξε μια ματια,και οτι δεν καταλαβεις,τα ξαναλεμε..

*είναι το μυνημα #324

Ναι το έχω διαβάσει και αυτό. Όλες τις σελίδες τις έχω διαβάσει βασικά. Έχω δοκιμάσει και προγράμματα που σίγουρα αναγνωρίζουν το ενσωματομένο gps αλλά τζίφος, αλλα όπως σου λέω ούτε καν οι ενσωματομένες εφαρμογές δεν κάνουν κάτι. Έχω αρχίσει να πιστέυω πως ίσως να είναι ελλατωματικό το τηλέφωνο. Το πρόβλημα τώρα είναι πώς συννενοούμαι με τους ούγγρους να βρώ το δίκαιο μου που μιλάνε οσα αγγλικά μιλά και η γιαγιά μου. αχχ, όλα στραβά και ανάποδα.

EDIT: Τελικά το πήρα στο μαγαζάκι που το αγόρασα και του έδειξα πως GPS και συγκεκριμένο κινητό κάτι πάει λάθος, αποφάσισε να το στείλει στα τεχνικά της samsung, τώρα να δούμε.

Μαλλον δεν το εχεις ξεκλειδωσει...η το garmin η τους χαρτες, ψαξτο ξανα....

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλησπέρα παιδία! Έχει περάσει κανένας unsigned εφαρμογές στο G810? Δοκίμασα με έναν τρόπο που χρησιμοποιούσε το TRK αλλά ούτε και αυτό μπορούσε να εγκατασταθεί καθώς έβγαζε σφάλμα πισοποιητικού και στην προσπάθεια για εγκατάσταση του TRK. Δεν δοκίμασα κάτι άλλο γιατί αυτή την περίοδο δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο και δεν προλαβαίνω να ψάξω. Το μόνο που είδα είναι μια διαδικασία στο section των NOKIA όπου πρέπει να δώσεις ΙΜΕΙ στο φόρουμ και να ακολουθήσεις μια διαδικασία. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει βρει την άκρη θα είμαι ευγνώμων!

Έχω το τηλ. από την Παρασκευή και οι εντυπώσεις είναι γενικά πολύ θετικές γι' αυτό θα αναφέρω μόνο 2-3 αρνητικά.

1) Για όποιον χρησιμοποιεί SIMMAX όπως εγώ είναι πολύ σημαντικό μείον το γεγονός ότι κάνει επανεκκίνηση όταν αλλάζεις αριθμό. Είχα διαβάσει πως τα περισσότερα S60 δεν κάνουν και επίσης ένα Νοκια 6500 που είχα κάνει εναλλαγή χωρίς επανεκκίνηση αν και είναι απλά S40.

2) Δεν κάνει ηχογράφηση συνομιλίας

3) δεν έχει φωνητικές κλήσεις (εκτός αν χάνω κάτι!)

4) To radio δεν λειτουργεί άνευ ακουστικών αλλα δίνι ωραιότατα ακουστικά!!!

Τα 2 και 3 δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρουν προσωπικά γιατί δεν τα χρησιμοποιώ αλλά τα αναφέρω για κάποιον που μπορεί να τα περιμένει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Paidia kalispera. Phra to g810 alla akoma psaxnw pws leitourgei to GPS. Den mou briskei doriforo. Mporei na me bohthisei kapoios? Eyxaristw

Πήγαινε στο Tools (εργαλέια) -> GPS Data (Δεδομένα GPS) -> και μετά σε κάποια απο τα υπο-μενού και πές μου τι μήνυμα σου γράφει στο κέντρο.

Πήγαινε στο Tools (εργαλέια) -> GPS Data (Δεδομένα GPS) -> και μετά σε κάποια απο τα υπο-μενού και πές μου τι μήνυμα σου γράφει στο κέντρο.

------------------------------

Anoigontas ta dedomena GPS kanei anazutish doriforwn meta ypologismos dedomencn GPS kai stis 3 kathgories pou emfanizei (plohghsh, thesh k Mikos diadromhs) den emfanizei tipota. Dhladh shn thesh thn emfanizei xwris syndesh. Stis Ruthmiseis Methodoi entopismou theseis exw energa Intergated GPS kai Bash Diktyou

Euxaristw

------------------------------

Anoigontas ta dedomena GPS kanei anazutish doriforwn meta ypologismos dedomencn GPS kai stis 3 kathgories pou emfanizei (plohghsh, thesh k Mikos diadromhs) den emfanizei tipota. Dhladh shn thesh thn emfanizei xwris syndesh. Stis Ruthmiseis Methodoi entopismou theseis exw energa Intergated GPS kai Bash Diktyou

Euxaristw

Που λες. Και εμένα ακριβώς το ίδιο μου έκανε. Μου έγραφε συνεχώς πως είναι χωρίς σύνδεση αντί να αρχίσει να ψάχνει για σήμα μέσω δορυφόρων. Είχα δοκιμάσει και άλλα προγράμματα και η ίδια ιστορία. Ακριβώς τι φτέει δεν ξέρω. Επειδή είχα δοκιμάσει τα πάντα το πήρα πίσω απο εκεί που το αγόρασα και ο υπάλληλος το έστειλε στα τεχνικά της samsung για να το δούν. Αν θα διορθωθεί αυτό τώρα δεν ξέρω, ακόμα περιμένω.

ESY TIS EBGALES? einai fantastikes, mipoos ine epeksergasmenes?

Εγω τις τραβηξα και δεν ειναι πειραγμενες.

Σαν αυτη που ειναι στο ναο του Ποσειδωνα, με τις ιδιες συνθηκες φωτισμου, ειχα τραβηξει και με νοκια Ν93... για πεταμα... ενας γνωστος που ηταν μαζι τραβηξε με κ800 2 στις 3 για πεταμα...ενω με το g810 βγηκαν απιστευτες και που να τις δεις στην κανονικη τους αναλυση ειναι καταπληκτικες!!!!!!

Ξερει κανεις αν εχει programm preservation;;;

Αυτο το εχει το Ν82 και οταν κανεις αναβαθμιση δεν διαγραφει τιποτα....ως και το θεμα που του εχεις με αυτο μενει...

Xiaomi Mi5 White 32GB

Που λες. Και εμένα ακριβώς το ίδιο μου έκανε. Μου έγραφε συνεχώς πως είναι χωρίς σύνδεση αντί να αρχίσει να ψάχνει για σήμα μέσω δορυφόρων. Είχα δοκιμάσει και άλλα προγράμματα και η ίδια ιστορία. Ακριβώς τι φτέει δεν ξέρω. Επειδή είχα δοκιμάσει τα πάντα το πήρα πίσω απο εκεί που το αγόρασα και ο υπάλληλος το έστειλε στα τεχνικά της samsung για να το δούν. Αν θα διορθωθεί αυτό τώρα δεν ξέρω, ακόμα περιμένω.

A malista, opote den einai oti kanw kati lathos. mallon texniko einai to problhma. Wraia, les na to paw kai egw na to doun? Den mporw na kanw kati allo. Pantos an exeis nea kai sou to ftaksoun kane mia enhmerwsh na kserw an diorthonetai to problhma. Poses meres sou eipan gia na to doun?? Mhn meinw xwris kinhto. Eyxaristw poly

A malista, opote den einai oti kanw kati lathos. mallon texniko einai to problhma. Wraia, les na to paw kai egw na to doun? Den mporw na kanw kati allo. Pantos an exeis nea kai sou to ftaksoun kane mia enhmerwsh na kserw an diorthonetai to problhma. Poses meres sou eipan gia na to doun?? Mhn meinw xwris kinhto. Eyxaristw poly

Το πήρα το Σάββατο και μου είπε ο υπάλληλος πως υπολογίζει ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα να είναι φτιαγμένο (φυσικά αυτός ιδέα δεν είχε, απλά έτσι υπολόγισε). Η φάση είναι πως δεν είμαι και 100% σίγουρος πως το πρόβλημα είναι τεχνικό, όλα κατα εκεί δείχνουν όμως. Μπορεί να είναι ελλατωματικό το τσιπάκι για το GPS. Τώρα να δούμε, ελπίζω μόνο να μην φαν ένα μήνα για να μου πούν στο τέλος πως δεν φτιαχνεται.

Το πήρα το Σάββατο και μου είπε ο υπάλληλος πως υπολογίζει ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα να είναι φτιαγμένο (φυσικά αυτός ιδέα δεν είχε, απλά έτσι υπολόγισε). Η φάση είναι πως δεν είμαι και 100% σίγουρος πως το πρόβλημα είναι τεχνικό, όλα κατα εκεί δείχνουν όμως. Μπορεί να είναι ελλατωματικό το τσιπάκι για το GPS. Τώρα να δούμε, ελπίζω μόνο να μην φαν ένα μήνα για να μου πούν στο τέλος πως δεν φτιαχνεται.

Ante na doume....Elpizw ola na pane kala. Den nomizw na mhn ftiaxnetai. Asxima ksekinisame.....

ESY TIS EBGALES? einai fantastikes, mipoos ine epeksergasmenes?

se arthro sto kinita nea, grafei pos ta mona mionektimata ine oti stin kamera theli poli stathero xeri kathos me tin paramikri kinisi emfanizete tholoma, isxyei? den exei statheropoiiti?

se arthro sto kinita nea, grafei pos ta mona mionektimata ine oti stin kamera theli poli stathero xeri kathos me tin paramikri kinisi emfanizete tholoma, isxyei? den exei statheropoiiti?

Δεν ξερω τι λενε, αλλα εγω τραβηξα φωτο μεσα σε σκαφος εν κινηση χωρις να εχω βαλει τη ρυθμιση για σταθεροποιηση της εικονας και 5 στις 5 βγηκαν αψογες, ταυτοχρονα τραβηξα και με το Ν82 που ειχα, για συγκριση, 2 στις 5 βγηκαν καλες οι υπολοιπες κουνημενες.

Εγω λοιπον θα ελεγα το αντιθετο οτι τραβαει τις πιο ευδιακριτες και χωρις ιδιαιτερα σταθερο χερι, φωτογραφιες...:happy:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Δεν ξερω τι λενε, αλλα εγω τραβηξα φωτο μεσα σε σκαφος εν κινηση χωρις να εχω βαλει τη ρυθμιση για σταθεροποιηση της εικονας και 5 στις 5 βγηκαν αψογες, ταυτοχρονα τραβηξα και με το Ν82 που ειχα, για συγκριση, 2 στις 5 βγηκαν καλες οι υπολοιπες κουνημενες.

Εγω λοιπον θα ελεγα το αντιθετο οτι τραβαει τις πιο ευδιακριτες και χωρις ιδιαιτερα σταθερο χερι, φωτογραφιες...:happy:

file kalimera, epidi psinomai k ego na agoraso to en logo kinito (oxi toso gia to wifi,oyte gia to gps, alla gia tin fotografiki tou), mou ekane entyposi auto pou elege to periodiko stin parousiasi tou, opos episis anarotieme an exei kapoio statheropoiiti ikonas oste na apofeygete i tholoura.Episis oi foto bgenoun sto automato kales i theli kapoies rithmiseis gia na bgazei kales k kathares?

Ante na doume....Elpizw ola na pane kala. Den nomizw na mhn ftiaxnetai. Asxima ksekinisame.....

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Μου έστειλαν μήνυμα χθές πως φτιάχτηκε το κινήτο και πήγα σήμερα να το πιάσω. Μόλις το άνοιξα είδα πως το είχαν κάνει φόρματ (λές και είναι υπολογιστής που έχει πιάσει ιό). Πάω στο GPS και τα ίδια σκατά πάλι. Μου λέει μα που να πιάσει το GPS εδώ. βγές έξω. Πάω έξω, τίποτα. Μου λέει όχι εκει, στην πλατεία, του κάνω την χάρη, τζίφος. Αφού το καταραμένο δεν ψάχνει καν να βρεί δορυφόρο. Ούτε σήμα ψάχνει ούτε τίποτα. Και το ωραίο είναι που άρχισε ο υπάλληλος να με βλέπει με ένα ύφος λες και είμαι εγώ ο ******ς της υπόθεσης. Τέλοσπάντων, μου είπε πως θα κρατήσει το κινητό για παραπάνω δοκιμές και θα με ενημερώσει (σκατά, θα το αφήσει εκει στο ράφι για 2-3 μέρες και θα μου πει να πάω μετά να πάρω το "φτιαγμένο" κινητό).

Έχω τόσα τρεχάματα στο κεφάλι μου, να τους έχω και αυτούς τώρα.

:angry::angry::angry::angry::angry:

Έχει σταθεροποιητή εικονας!Χωρις αυτόν μπορεί κάποιες να σου βγουν κουνημένες, ειχα κ εγώ ενα θεματάκι αλλά αν το μάθεις λιγο ουτε έτσι θα εχεις πρόβλημα!;) Έχει πράγματι πάρα πολυ καλή φωτογραφική!:)

TO PIRA!!!

Φίλε να σε ρωτήσω, όταν πας στα εργαλεία και μετά στα δεδομένα GPS, σου βγάζει τις συντεταγμένες για το που είσαι ή σου λέει και εσένα χωρίς σύνδεση;

@jonnylo: Με 'γεια σου!Καλοδούλευτο! Εγώ πήρα μια 4gb Trancsend Class6 και τα πάει περίφημα για αρχή. Βέβαια είναι σχεδον άδεια οπότε δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο καλα τα πράγματα κι όταν φιρτωθεί. Πάντως αν δεν σου είναι απαραίτητο ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις την 8.

@Anthos: Κι εμένα "Χωρίς σύνδεση" έλεγε οταν πάτησα κάποια στιγμή στο GPS. Βέβαια επειδή δεν με ενδιαφέρει το θέμα του GPS δεν το κοίταξα. Έχεις βάλει πρόγραμμα πλοήγησης? Έχεις μείνει ώρα σε ανοιχτό χώρο κ σταθερός να δεις αν θα κλειδώσει? Ίσως κ να το έχεις αναφέρει αλλά δεν μπορώ να ψάξω τώρα.

• The title was changed to Samsung SGH-G810