Anthos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 @jonnylo: Με 'γεια σου!Καλοδούλευτο! Εγώ πήρα μια 4gb Trancsend Class6 και τα πάει περίφημα για αρχή. Βέβαια είναι σχεδον άδεια οπότε δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο καλα τα πράγματα κι όταν φιρτωθεί. Πάντως αν δεν σου είναι απαραίτητο ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις την 8. @Anthos: Κι εμένα "Χωρίς σύνδεση" έλεγε οταν πάτησα κάποια στιγμή στο GPS. Βέβαια επειδή δεν με ενδιαφέρει το θέμα του GPS δεν το κοίταξα. Έχεις βάλει πρόγραμμα πλοήγησης? Έχεις μείνει ώρα σε ανοιχτό χώρο κ σταθερός να δεις αν θα κλειδώσει? Ίσως κ να το έχεις αναφέρει αλλά δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Είχα δοκιμάσει garmin, samsung navigator και κάτι άλλα. Απο τη μία λέω μπας και είναι τεχνικό το πρόβλημα, κάποτε πάλι νομίζω ότι ίσως κάτι άλλο να φτέει. Το εγχειρήδιο ελάχιστα πράγματα αναφέρει, πληροφορίες στο διαδίκτυο σχεδόν μηδαμινές, κάτσε βγάλε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Όντως το εγχειρίδιο δε λέει τίποτα σχεδόν! Έχεις κατεβάσει το ολοκληρωμένο manual από το site της Samsung? Όχι ότι θα σε διαφωτίσει αλλά λέμε τώρα... Γιατι αυό που δίνουνξ με τη συσκευή είναι no comment!! Είναι και καινούρια η συσκευή... Δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι hardware το πρόβλημα. Κάτι πρέπει να παίζει. Αν δεν έχεις βρει άκρη μέχρι να βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω. Κάποιος που να έχει περάσει πρόγραμμα πλοήγησης να δώσει οδηγίες ταχύτερα? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 EΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΤΙς ΠΡΩΤΕς ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς. Υποψιν πως ειμαι παντελως ασχετος απο simbian καθως μεχρι τωρα ειχα ΜΟΝΟ SE 1. ρωτη αισθηση, πολυ βαρυ κινητο χονδρο κ μεγαλο 2. πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης 3. περιμενα ποιο ζωντανη κ καλη οθονη 4. δισκολευομαι ακομα να μαθω τις διαφορες λειτουργιες του τηλεφωνου αλλα αυτο ισως οφειλεται στο οτι ειμαι ασχετος απο symbian τωρα καποια αρχικα ερωτηματα κ παρακαλω η απαντηση να ειναι απλα κ βημα βημα γιατι δεν το κατεχω παιδεια, 1. Υπαρχει περιπτωση να βγαινει η ρυθμιση 3g ωστε να καταναλωνει κ λειγοτερη μπαταρια? 2. Πως μπορουμε να δημιουργησουμε φακελους μεσα στην εκθεση για ταξινομιση εικονων και μουσικης οπως θελω εγω? 3 πως μπαινει ο σταθεροποιητης εικονας στην φωτογραφικη? το quikview τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrtas Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Μου έστειλαν μήνυμα χθές πως φτιάχτηκε το κινήτο και πήγα σήμερα να το πιάσω. Μόλις το άνοιξα είδα πως το είχαν κάνει φόρματ (λές και είναι υπολογιστής που έχει πιάσει ιό). Πάω στο GPS και τα ίδια σκατά πάλι. Μου λέει μα που να πιάσει το GPS εδώ. βγές έξω. Πάω έξω, τίποτα. Μου λέει όχι εκει, στην πλατεία, του κάνω την χάρη, τζίφος. Αφού το καταραμένο δεν ψάχνει καν να βρεί δορυφόρο. Ούτε σήμα ψάχνει ούτε τίποτα. Και το ωραίο είναι που άρχισε ο υπάλληλος να με βλέπει με ένα ύφος λες και είμαι εγώ ο ******ς της υπόθεσης. Τέλοσπάντων, μου είπε πως θα κρατήσει το κινητό για παραπάνω δοκιμές και θα με ενημερώσει (σκατά, θα το αφήσει εκει στο ράφι για 2-3 μέρες και θα μου πει να πάω μετά να πάρω το "φτιαγμένο" κινητό). Έχω τόσα τρεχάματα στο κεφάλι μου, να τους έχω και αυτούς τώρα. :angry::angry::angry::angry::angry: Καλα κανείς δεν ξέρει να κανει καλα τη δουλεία του??? Θα το παω και εγω να το δουν και πιστεύω να γινει κατι γιατι δεν γινεται να τρέχω καμια εβδομάδα για νε ακινητο ποθ το πηρα πριν 1 μηνα. Που ζούμε????........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrtas Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Όντως το εγχειρίδιο δε λέει τίποτα σχεδόν! Έχεις κατεβάσει το ολοκληρωμένο manual από το site της Samsung? Όχι ότι θα σε διαφωτίσει αλλά λέμε τώρα... Γιατι αυό που δίνουνξ με τη συσκευή είναι no comment!! Είναι και καινούρια η συσκευή... Δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι hardware το πρόβλημα. Κάτι πρέπει να παίζει. Αν δεν έχεις βρει άκρη μέχρι να βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω. Κάποιος που να έχει περάσει πρόγραμμα πλοήγησης να δώσει οδηγίες ταχύτερα? Κατέβασα το εγχειρίδιο απο το site και ουτε σε αυτο λεει κατι για επιλυση προβλημάτων. Το μόνο που λεει ειναι πως να ενεργοποιήσεις (θέση κ Πλοήγηση). Δεν λεει κατι για κανα προβλημα που μπορεις να διορθώσεις και τι λειτουργίες πρεπει να κανει το κινητο για να λειτουργησει σωστα το GPS. Οποτε δεν βοηθάει και πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 EΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΤΙς ΠΡΩΤΕς ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς. Υποψιν πως ειμαι παντελως ασχετος απο simbian καθως μεχρι τωρα ειχα ΜΟΝΟ SE 1. ρωτη αισθηση, πολυ βαρυ κινητο χονδρο κ μεγαλο 2. πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης 3. περιμενα ποιο ζωντανη κ καλη οθονη 4. δισκολευομαι ακομα να μαθω τις διαφορες λειτουργιες του τηλεφωνου αλλα αυτο ισως οφειλεται στο οτι ειμαι ασχετος απο symbian τωρα καποια αρχικα ερωτηματα κ παρακαλω η απαντηση να ειναι απλα κ βημα βημα γιατι δεν το κατεχω παιδεια, 1. Υπαρχει περιπτωση να βγαινει η ρυθμιση 3g ωστε να καταναλωνει κ λειγοτερη μπαταρια? 2. Πως μπορουμε να δημιουργησουμε φακελους μεσα στην εκθεση για ταξινομιση εικονων και μουσικης οπως θελω εγω? 3 πως μπαινει ο σταθεροποιητης εικονας στην φωτογραφικη? το quikview τι ακριβως ειναι? 1. Κάπου στις ρυθμίσεις, πρέπει να έχει κάπιο μενού δίκτυο ή κάτι (εγώ το έχω στα αγγλικά) και εκεί σου έχει να διαλέξεις, GSM, UMTS ή και τα 2. Φυσικά εσύ θα διαλέξεις το GSM. 2. Η έκθεση αν είναι το gallery δεν ξέρω κατα πόσο μπόρεις να προσθέσεις φακέλους. Συνήθως για δημιουργία φακέλων υπάρχει η επιλογή στο υπομενού όταν πατήσεις πάνω στο πάνω αριστερά κουμπάκι. 3. Ο σταθεροποιητής πρέπει να μπαίνει αν θυμάμαι καλά στις ρυθμίσεις και μετά στις επιλογές τις κάμερας. Είναι στο τέλος νομίζω. Το quickview δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 1. Κάπου στις ρυθμίσεις, πρέπει να έχει κάπιο μενού δίκτυο ή κάτι (εγώ το έχω στα αγγλικά) και εκεί σου έχει να διαλέξεις, GSM, UMTS ή και τα 2. Φυσικά εσύ θα διαλέξεις το GSM. 2. Η έκθεση αν είναι το gallery δεν ξέρω κατα πόσο μπόρεις να προσθέσεις φακέλους. Συνήθως για δημιουργία φακέλων υπάρχει η επιλογή στο υπομενού όταν πατήσεις πάνω στο πάνω αριστερά κουμπάκι. 3. Ο σταθεροποιητής πρέπει να μπαίνει αν θυμάμαι καλά στις ρυθμίσεις και μετά στις επιλογές τις κάμερας. Είναι στο τέλος νομίζω. Το quickview δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τι είναι. Τhanks φιλε την απενεργοποιηση 3g την βρηκα, οσο για τον σταθεροποιητη τονβρηκα αλλα καθε φορα που κλεινω την καμερα κ μετα την ξαναανοιγω γιανα φωτογραφησω, εχει απενεργοποιηθει Επισης να σε ρωτησω, σχετικα με το wifi, πρπει να κανω καποιες ρυθμισεις? απο τον φορεα η απο εμενα? κ μετα πως μπαινω ιντερνετ απο wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 1. Υπαρχει περιπτωση να βγαινει η ρυθμιση 3g ωστε να καταναλωνει κ λειγοτερη μπαταρια? 2. Πως μπορουμε να δημιουργησουμε φακελους μεσα στην εκθεση για ταξινομιση εικονων και μουσικης οπως θελω εγω? 3 πως μπαινει ο σταθεροποιητης εικονας στην φωτογραφικη? το quikview τι ακριβως ειναι? 1. Ρυθμισεις - Τηλεφωνο - Δικτυο - Λειτουργια δικτυου -Gprs.. 2. Εκθεση - Επιλογες - Οργανωση - Νεος Φακελος. 3. Τον σταθεροποιητη θα πρεπει να τον βαζεις καθε φορα που ανοιγεις για να τραβηξεις φωτο...γιατι απενεργοποιηται οταν βγαινεις απο την φωτογραφικη. Επιλογες - Ρυθμισεις - Γενικα - Λειτουργια προστασιας απο την κινηση... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Τhanks φιλε την απενεργοποιηση 3g την βρηκα, οσο για τον σταθεροποιητη τονβρηκα αλλα καθε φορα που κλεινω την καμερα κ μετα την ξαναανοιγω γιανα φωτογραφησω, εχει απενεργοποιηθει Επισης να σε ρωτησω, σχετικα με το wifi, πρπει να κανω καποιες ρυθμισεις? απο τον φορεα η απο εμενα? κ μετα πως μπαινω ιντερνετ απο wifi ? Να σου πώ. Για wifi είχα ενωθεί απο ένα γειτονικό δίκτυο. Απλά όταν ανοίξεις τον browser σου λέει για access points, και πάνω τέρμα πρέπει να σου έχει και επιλογές για wifi. Όταν μπείς μέσα θα σου δείξει τα δίκτυα που υπάρχουν κοντά σου. Διαλέγεις αυτό που θες και μετά συνεχίζεις κανονικά την πλοήγηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Να σου πώ. Για wifi είχα ενωθεί απο ένα γειτονικό δίκτυο. Απλά όταν ανοίξεις τον browser σου λέει για access points, και πάνω τέρμα πρέπει να σου έχει και επιλογές για wifi. Όταν μπείς μέσα θα σου δείξει τα δίκτυα που υπάρχουν κοντά σου. Διαλέγεις αυτό που θες και μετά συνεχίζεις κανονικά την πλοήγηση σου. Αν μπορεις πες τα μου αναλυτικα κ με απλα λογια γιατι ειμαι ασχετος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αν μπορεις πες τα μου αναλυτικα κ με απλα λογια γιατι ειμαι ασχετος :) Χμμ.. Δεν το έχω το κινητό τώρα μπροστά μου οπόταν μπορεί να κάνω και κανένα λάθος. Πήγαινε στο πρόγραμμα πλοήγησης (αυτό που μοιάζει με την γή) και τρέξτο. Θα σου βγάλει μια λίστα με διάφορους παροχούς (vodafone, t-mobile κ.τ.λ. εσένα μπορεί να έχει διαφορετικές εταιρείες). Σε αυτή τη λίστα επάνω εντελώς πρέπει να έχει μια επιλογή για το wifi (δεν ξέρω πως το έχουν μεταφρασμένο αυτό στα ελληνικά, αν το έχουν μεταφράσει δηλαδή). Όταν το επιλέξεις αυτό θα σου βγάλει μια νέα λίστα με τα δίκτυα wifi που έχει βρεί το κινητό σου. Επιλέγεις αυτό που θες και μετά το σύστημα πλοήγησης θα είναι ενωμένο στο ίντερνετ και θα μπόρεις να γράψεις την ιστοσελίδα που θες να πας και αναλόγος το τι θες να κάνεις. Να σου ζητήσω και εγώ μια μικρή χαρούλα. Πας στα εργαλεια -> Δεδομένα GPS -> και μετα σε ένα οποιοδήποτε απο τα υπομενού και να μου πείς τι σου γράφει εκέι στη μέση; (κανονικά θα πρέπει να σου πει ότι ψάχνει σήμα ή το οτι δεν εχει σύνδεση). Νάσε καλά. Καλα κανείς δεν ξέρει να κανει καλα τη δουλεία του??? Θα το παω και εγω να το δουν και πιστεύω να γινει κατι γιατι δεν γινεται να τρέχω καμια εβδομάδα για νε ακινητο ποθ το πηρα πριν 1 μηνα. Που ζούμε????........... Εγώ απο τη μία πιστέυω πως φτέει το κινητό απο την άλλη πάλι πως κάνω κατι λάθος. Η φάση όμως είναι πως το ενσωματομένο GPS δεν έχει και τίποτα για να του ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να είναι πόλυ περιοριμένες οι επιλογές σου για το τι άλλο να κάνεις πλέον. Για αυτό τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι φυσιολογικό αυτο το συνεχές "χώρις σύνδεση" που βγάζει. Αν το βγάζει σε πολλούς τότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το κινητό (εκτός αν έχει κάνει μαζική παραγωγή η samsung με ελλατωματικά τσιπάκια που δεν το νομίζω όμως). Θα σου σύστηνα μιας και είπες να το πάρεις σε κανένα τεχνικό μιάς και αν έχει δουλέψει με τέτοια κινητά μπορεί να καταλάβει έυκολα τι γίνεται. (Μπορεί να πατήσει 1-2 κουμπάκια και όλα να είναι όμορφα και ωραία). Σημείωση: Εγώ με τους τεχνικούς που δεν συννενοούμαι έιναι λόγω του οτι είμαι Ουγγάρια τώρα (φοιτητής) και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην γλώσσα (και νοοτροπία). Εσύ στην Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρεις έυκολα και να σου πούν τι πάει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Παιδεια σημερα τραβηξα τις πρωτες φωτο και απογοητευτηκα. Απορω πως εσεις λετε οτι βγαζει καταπληκτικες φωτο, ενα αισχος ειναι! Λυπαμαι που το λεω ετσι αλλα καμια σχεση με το se k800 που ειχα. Απο την αλλη η μπαταρια μετα την πρωτη οκταωρη φορτιση κρατησε μολις μιση μερα. Τωρα τι να πω! Το πουλαω , οποις ενδιαφερεται ας μου στειλει pm, To τηλ ειναι με τις αποδιεξεις αγορας κ τις εγγυησεις του. Αυτα ! Λυπαμαι πραγματικα που την πατησα ετσι, ουσιαστικα για την φωτο το ηθελα κ αυτη δεν την κανει οπως θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Παιδεια σημερα τραβηξα τις πρωτες φωτο και απογοητευτηκα. Απορω πως εσεις λετε οτι βγαζει καταπληκτικες φωτο, ενα αισχος ειναι! Λυπαμαι που το λεω ετσι αλλα καμια σχεση με το se k800 που ειχα. Απο την αλλη η μπαταρια μετα την πρωτη οκταωρη φορτιση κρατησε μολις μιση μερα. Τωρα τι να πω! Το πουλαω , οποις ενδιαφερεται ας μου στειλει pm, To τηλ ειναι με τις αποδιεξεις αγορας κ τις εγγυησεις του. Αυτα ! Λυπαμαι πραγματικα που την πατησα ετσι, ουσιαστικα για την φωτο το ηθελα κ αυτη δεν την κανει οπως θελω Άλλαξες την ποιότητα των φωτογραφιών; Επειδή νομίζω πως στην εργοστασιακή του ρύθμιση είναι στο μέτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Άλλαξες την ποιότητα των φωτογραφιών; Επειδή νομίζω πως στην εργοστασιακή του ρύθμιση είναι στο μέτριο. οχι, για πες μου τι ρυθμισεις να κανω κ πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Χμμ.. Δεν το έχω το κινητό τώρα μπροστά μου οπόταν μπορεί να κάνω και κανένα λάθος. Πήγαινε στο πρόγραμμα πλοήγησης (αυτό που μοιάζει με την γή) και τρέξτο. Θα σου βγάλει μια λίστα με διάφορους παροχούς (vodafone, t-mobile κ.τ.λ. εσένα μπορεί να έχει διαφορετικές εταιρείες). Σε αυτή τη λίστα επάνω εντελώς πρέπει να έχει μια επιλογή για το wifi (δεν ξέρω πως το έχουν μεταφρασμένο αυτό στα ελληνικά, αν το έχουν μεταφράσει δηλαδή). Όταν το επιλέξεις αυτό θα σου βγάλει μια νέα λίστα με τα δίκτυα wifi που έχει βρεί το κινητό σου. Επιλέγεις αυτό που θες και μετά το σύστημα πλοήγησης θα είναι ενωμένο στο ίντερνετ και θα μπόρεις να γράψεις την ιστοσελίδα που θες να πας και αναλόγος το τι θες να κάνεις. Να σου ζητήσω και εγώ μια μικρή χαρούλα. Πας στα εργαλεια -> Δεδομένα GPS -> και μετα σε ένα οποιοδήποτε απο τα υπομενού και να μου πείς τι σου γράφει εκέι στη μέση; (κανονικά θα πρέπει να σου πει ότι ψάχνει σήμα ή το οτι δεν εχει σύνδεση). Νάσε καλά. Εγώ απο τη μία πιστέυω πως φτέει το κινητό απο την άλλη πάλι πως κάνω κατι λάθος. Η φάση όμως είναι πως το ενσωματομένο GPS δεν έχει και τίποτα για να του ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να είναι πόλυ περιοριμένες οι επιλογές σου για το τι άλλο να κάνεις πλέον. Για αυτό τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι φυσιολογικό αυτο το συνεχές "χώρις σύνδεση" που βγάζει. Αν το βγάζει σε πολλούς τότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το κινητό (εκτός αν έχει κάνει μαζική παραγωγή η samsung με ελλατωματικά τσιπάκια που δεν το νομίζω όμως). Θα σου σύστηνα μιας και είπες να το πάρεις σε κανένα τεχνικό μιάς και αν έχει δουλέψει με τέτοια κινητά μπορεί να καταλάβει έυκολα τι γίνεται. (Μπορεί να πατήσει 1-2 κουμπάκια και όλα να είναι όμορφα και ωραία). Σημείωση: Εγώ με τους τεχνικούς που δεν συννενοούμαι έιναι λόγω του οτι είμαι Ουγγάρια τώρα (φοιτητής) και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην γλώσσα (και νοοτροπία). Εσύ στην Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρεις έυκολα και να σου πούν τι πάει λάθος. μου γραφει "χωρις συνδεση" εκει που μου ειπες να παω αν τα εκανα οπως με καθοδηγησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 οχι, για πες μου τι ρυθμισεις να κανω κ πως Χμμ... Απο ότι θυμάμαι πας στις ρυθμισεις, και μετά νομίζω είναι το πρώτο υπομενού που πρέπει να έχει τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής (κάπου στο τέλος, θα έχει στο εικονίδιο μια κάμερα). Εκεί μέσα πρέπει να έχει την ευκρίνεια κάμερας και αλλο μερικά άλλα. Αν θες τα αλλάζεις και όταν λειτουργείς την κάμερα πατώντας το πάνω αριστερά κουμπάκι νομίζω αλλά όταν πας απο εκεί λείπουν μερικές επιλογές. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στις επιλογές που σου έγραψα αλλά όπως προανάφερα δεν έχω το κινητό μπροστά μου και οτι σου λέω είναι αποκλειστικά εκ μνήμης. EDIT: Α, ευχαριστώ που τσέκαρες αυτό που σου ζήτησα. Τελικά απο ότι φαίνεται δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα στο GPS μιας και το λέει σε τόσους πολλούς. Πωπω, νιώθω σαν ******ς τώρα που το έχω στον τεχνικό μια εβδομάδα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Χμμ... Απο ότι θυμάμαι πας στις ρυθμισεις, και μετά νομίζω είναι το πρώτο υπομενού που πρέπει να έχει τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής (κάπου στο τέλος, θα έχει στο εικονίδιο μια κάμερα). Εκεί μέσα πρέπει να έχει την ευκρίνεια κάμερας και αλλο μερικά άλλα. Αν θες τα αλλάζεις και όταν λειτουργείς την κάμερα πατώντας το πάνω αριστερά κουμπάκι νομίζω αλλά όταν πας απο εκεί λείπουν μερικές επιλογές. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στις επιλογές που σου έγραψα αλλά όπως προανάφερα δεν έχω το κινητό μπροστά μου και οτι σου λέω είναι αποκλειστικά εκ μνήμης. EDIT: Α, ευχαριστώ που τσέκαρες αυτό που σου ζήτησα. Τελικά απο ότι φαίνεται δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα στο GPS μιας και το λέει σε τόσους πολλούς. Πωπω, νιώθω σαν ******ς τώρα που το έχω στον τεχνικό μια εβδομάδα. :O σε παρακαλω αν μπορεις παρε το κινητο κ καθοδηγα με βημα βημα γιατι εχω φρικαρει, αν ειναι απλα θεμα ρυθμησεων ειναι κριμα να το σκοτωσω! σε καταλαβαινω, εδω εγω και τα εχω παρει ασχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 σε παρακαλω αν μπορεις παρε το κινητο κ καθοδηγα με βημα βημα γιατι εχω φρικαρει, αν ειναι απλα θεμα ρυθμησεων ειναι κριμα να το σκοτωσω! σε καταλαβαινω, εδω εγω και τα εχω παρει ασχημα! Δυστυχώς δεν το έχω μαζί μου. Είναι στον τεχνικό ακόμη (τελικά άδικα απο ότι καταλάβα). http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200808/20080827095037187_SGH-G810_UG_Open_Greek_Rev._1.1_080826.pdf Εδώ έχει το ελλήνικο εγχειρίδιο.(Το κανονικό, όχι αυτη την πεντάφυλλη χαζομάρα που εχουν μέσα το κουτί). Αν σε κάποιες ρυθμίσεις χαθείς, κοίταξε το και μπορεί να σε βοηθήσει. Που λες. Πήγαινε ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις εφαρμογών -> φωτογραφική -> εικόνα Κοίταξε αν η ποιότητα δεν είναι στο "υψηλή" τότε πρέπει να το βάλεις εσύ και ξαναδοκίμασε να βγάλεις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 σε παρακαλω αν μπορεις παρε το κινητο κ καθοδηγα με βημα βημα γιατι εχω φρικαρει, αν ειναι απλα θεμα ρυθμησεων ειναι κριμα να το σκοτωσω! σε καταλαβαινω, εδω εγω και τα εχω παρει ασχημα! Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Φωτογραφικη - Εικονα..... Κατι λαθος εχεις κανει σιγουρα....με τις ρυθμισεις, τις φωτο που ανεβασα τις ειδες και δεν ειναι πειραγμενες ουτε στο ελαχιστο... Εχει ενα μικρο θεμα με τον υπερφωτισμο αλλα δεν πιστευω οτι δεν θα το διορθωσουν σε καποια αναβαθμιση....αλλα μονο αυτο και το φλας που ακομα δεν σκαει την σωστη ακριβως στιγμη...για τι αλλιως δεν δικαιολογουνται οι φωτο που βγαζει με xenon flash... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Φωτογραφικη - Εικονα..... Κατι λαθος εχεις κανει σιγουρα....με τις ρυθμισεις, τις φωτο που ανεβασα τις ειδες και δεν ειναι πειραγμενες ουτε στο ελαχιστο... Εχει ενα μικρο θεμα με τον υπερφωτισμο αλλα δεν πιστευω οτι δεν θα το διορθωσουν σε καποια αναβαθμιση....αλλα μονο αυτο και το φλας που ακομα δεν σκαει την σωστη ακριβως στιγμη...για τι αλλιως δεν δικαιολογουνται οι φωτο που βγαζει με xenon flash... διστυχως φιλε εμενα με αυτες τις ρυθμισεις που αναφερονται βγαζει χαλια! και απο την αλλη ουτε στο wifi εχω καταφερει να συνδεθω οταν βρισκομαι σε σημεια πουυπαρχει ασυρματη συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το πουλαω , οποις ενδιαφερεται ας μου στειλει pm, To τηλ ειναι με τις αποδιεξεις αγορας κ τις εγγυησεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγώ που έχω σπίτι wi-fi συνδέομαι κανονικότατα! Τσέκαρε αν έχεις καλό σήμα κι αν είναι ελεύθερο το δίκτυο. Επίσης εγώ από τη Συνδεσιμότητα-Διαχ. συνδέσεων το έκανα προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης. Έχει και ωραίο browser το τηλ. παρεπιπτόντως! Όσο για τις φωτό κι εγώ θα διαφωνίσω. Προσωπικά κατάφερα να βγάλω καλή φωτό μέχρι και στα μπουζούκια που και με την φωτογραφική δυσκολεύεσαι λόγω φωτισμού. Edit: Βάλ' το στις αγγελίες να έχεις αμεσότερη ανταπόκιση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παιδες ενδιαφερμε και γω για το κινητο και θελω να κανω μερικες ερωτησεις στους κατοχους 1 κατεβαζει αρχεια rar, sis η ειναι οπως τα νοκια s60 που κατεβαζουν μονο ζιπ? και που τα αποθηκευει στην εσωτ η στην καρτα μνημης? 2 εφαρμογες οπως slovoed,mobilex,python παιζουν κανονικα? 3 java εφαρμογες οπως οπερα μινι, gmail τρεχουν με γουιντ πλας? 4 με το gps τι γινετε σε αλλους δουλευει και σε αλους οχι? και τελος το wifi του πως το βλεπετε σε σχεση με το p1 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγώ που έχω σπίτι wi-fi συνδέομαι κανονικότατα! Τσέκαρε αν έχεις καλό σήμα κι αν είναι ελεύθερο το δίκτυο. Επίσης εγώ από τη Συνδεσιμότητα-Διαχ. συνδέσεων το έκανα προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης. Έχει και ωραίο browser το τηλ. παρεπιπτόντως! Όσο για τις φωτό κι εγώ θα διαφωνίσω. Προσωπικά κατάφερα να βγάλω καλή φωτό μέχρι και στα μπουζούκια που και με την φωτογραφική δυσκολεύεσαι λόγω φωτισμού. Edit: Βάλ' το στις αγγελίες να έχεις αμεσότερη ανταπόκιση. ee tote exo ellatomatiki siskeui, den eksigite allios , i apla koroideuomaste, poy tis idate tis kales foto? ektos an exete kani tipota rithmiseis eksidikeymenes. Oso gia to net den ksero alla ego den sindeomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ee tote exo ellatomatiki siskeui, den eksigite allios , i apla koroideuomaste, poy tis idate tis kales foto? ektos an exete kani tipota rithmiseis eksidikeymenes. Oso gia to net den ksero alla ego den sindeomai Το να κοροϊδευόμαστε προφανώς δεν είναι κουβέντα που τιμά κανέναν και δεν έχει και νόημα να γίνεται. Πόσο μάλλον όταν εδώ μπαίνουν άνθρωποι που θέλουν να διαβάσουν μια γνώμη για το αν θα πάρουν η όχι μαι συσκευή για την οποία θα πρέπει να δώσουν κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Όσον αφορα τις φωτογραφίες το να διαφέρει η γνώμη κάποιοων για το πόσο καλές φωτό βγάζει ένα τηλ. είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά δεν είναι φυσιολογικό ο ένας να τις βρίσκει τέλειες κι ο άλλος άθλιες. Όχι δεν έχω κάνει εξειδικευμένες ρυθμίσεις. Πάντα στο αυτόματο βγάζω.:) παιδες ενδιαφερμε και γω για το κινητο και θελω να κανω μερικες ερωτησεις στους κατοχους 1 κατεβαζει αρχεια rar, sis η ειναι οπως τα νοκια s60 που κατεβαζουν μονο ζιπ? και που τα αποθηκευει στην εσωτ η στην καρτα μνημης? 2 εφαρμογες οπως slovoed,mobilex,python παιζουν κανονικα? 3 java εφαρμογες οπως οπερα μινι, gmail τρεχουν με γουιντ πλας? 4 με το gps τι γινετε σε αλλους δουλευει και σε αλους οχι? και τελος το wifi του πως το βλεπετε σε σχεση με το p1 thanks 1) Δοκίμασα μέσω wi-fi να κατεβάσω ένα .rar κι έβγαλε ότι δεν υποστηρίζεται άρα φαντάζομαι έχει να κάνει με την πλατφόρμα. 2) Ότι εφαρμογή μπορείς να εγκαταστήσεις στα S60 μπορείς κι εδώ αλλά με τα γνωστά σφάλματα πιστοποιητικού......;) Δεν έχω βάλει αυτές, όσες όμως, έχω βάλει για S60 είναι οκ. 3) Java εφαρμογές παίζουν κανονικότατα. Wind plus δεν έχω αλλά δεν έχει να κάνει με τη συσκευή αυτό. 4) Δεν έχω ασχοληθεί. 5) Το wi-fi του είναι μια χαρά. Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς σε σχέση με το Ρ1 και δεν το είχα κιόλας! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts