JOEBOO Δημοσιεύτηκε January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2004 Παίδες, Όταν βαζω τα WINDOWS σε standby mode και ο υπολογιστής μου κλείνει, υπάρχει περίπτωση να 'χαλάσει' ο σκληρός ή κάποιο άλλο component? Όταν λέω ότι ο υπολογιστής κλείνει εννοώ ότι τα δεδομένα αποθηκέυονται στη μνήμη και ότιδηποτε άλλο είναι σε power off (καθόλου ρεύμα), απλά με το πάτημα ενός κουμπιού επανέρχεται σε λειτουργία (επιλογή απο BIOS). Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Αν κατάλαβα καλά δεν μιλάς για standby mode. Κλείνεις τον υπολογιστή εντελώς αλλά τον ανοίγεις μετά εκμεταλλευόμενος τη σχετική δυνατότητα του motherboard για άνοιγμα απ'το πληκτρολόγιο. Δε νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό από ότι έκανες όταν άνοιγες το PC από το power. Εκτός κι αν έκλεινες το διακόπτη του τροφοδοτικού... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOEBOO Δημ. January 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Οχι ακριβως...Βλεπεις, οταν κλεινεις τον υπολογιστη σου, τα Windows σου εχουν 3-4 επιλογες, restart, standby, log off, power off. Οταν εγω επιλεγω standby απλα τα δεδομενα μεταφερονται στη μνημη του υπολογιστη και μετα κλεινει τελειως. Ναι με το πατημα ενος κουμπιου επανερχεται αλλα δε bootαρει απο την αρχη απλα απο εκει που το αφησα τελευταια φορα, δηλαδη στα windows... Εμμεσα βεβαια απαντησες στην ερωτηση, αφου το τροφοδοτικο δε το κλεινω... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Οταν τον βαζεις στην ΑΝΑΜΟΝΗ στην ουσια τι κανεις? Ξερει κανεις? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (13 Ιαν. 2004 , 09:43) Οταν τον βαζεις στην ΑΝΑΜΟΝΗ στην ουσια τι κανεις? Ξερει κανεις? Απενεργοποιούνται οι δίσκοι, τα ανεμιστηράκια και ο επεξεργαστής. Παραμένει σε λειτουργία το τροφοδοτικό που δίνει ένα μικρό ρεύμα στη RAM ώστε να μη χαθούν τα δεδομένα της. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Ναι ολα αποθηκευονται στην ram. Δεν παθαινει τιποτα (μεσα στα λογικα πλαισιο της σχετικης αντοχης μια συσκευης hardware) οποτε μην ανησυχεις! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JOEBOO (13 Ιαν. 2004 , 08:11) Οχι ακριβως...Βλεπεις, οταν κλεινεις τον υπολογιστη σου, τα Windows σου εχουν 3-4 επιλογες, restart, standby, log off, power off. Οταν εγω επιλεγω standby απλα τα δεδομενα μεταφερονται στη μνημη του υπολογιστη και μετα κλεινει τελειως. Ναι με το πατημα ενος κουμπιου επανερχεται αλλα δε bootαρει απο την αρχη απλα απο εκει που το αφησα τελευταια φορα, δηλαδη στα windows... Εγώ γιατί μπερδεύτηκα τώρα?? :confused: Με standby κλείνει εντελώς ο υπολογιστής?? Αυτό μου θυμίζει hibernation όχι standby... Θυμίστε μου, υπάρχει επιλογή στο BIOS ή τα Windows που λέει τι θα γίνεται με το Standby? Νομίζω ναι... Κάτι τέτοιο μου'ρχεται τώρα που το σκέφτομαι... Αλλά το standby με κλεισιμο του PC δεν είναι το hibernation??? (αν και τέτοιο δεν έχω δοκιμάσει)... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (13 Ιαν. 2004 , 10:55) Απενεργοποιούνται οι δίσκοι, τα ανεμιστηράκια και ο επεξεργαστής. Παραμένει σε λειτουργία το τροφοδοτικό που δίνει ένα μικρό ρεύμα στη RAM ώστε να μη χαθούν τα δεδομένα της. Εχω laptop. Σε αυτο τι απενεργοποιηται..?Η ειναι τα ιδια? thnx Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts