niknik Δημοσιεύτηκε January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2008 Σκέφτομαι να φτιάξω ένα site και θα ήθελα τη συμβουλή κάποιου σχετικά με τη χρέωση των banners για διαφημιστική χρήση. Το ερώτημα μου είναι το πώς φορολογούνται ΦΠΑ 19% κάποιο αγγελιόσημο κάτι άλλο παροχή υπηρεσιών π.χ. στα 300€ ποιό είναι το καθαρό κέρδος από ένα banner? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 η τιμή εξαρτάτε απο πολλά π.χ επισκεψιμοτιτα κ.α δεν μπορω εγω που εχω μια νεα σελιδα και αγνωστη πχ http://www.ena_neo_forum_gia_kinita.gr με 10 επισκεψης το μηνα να ''χρεώνει'' 100€ για 1 μηνα !! αυτες οι τιμες ειναι (για την γνωμη μου ) υπερβολικές!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Δεν εννοώ πόσο να χρεώνω, αλλά από το Χ ποσό που θα χρεώνω ποιό είναι το καθαρό ποσό που θα μένει στην τσέπη μου αν το αποφορολογίσουμε τελείως. Εστω με κάποιο παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 252 € + 19% (47,88) = 299,88 € αρα 252€ το κερδο σου αλλα μειων την φορογογια περιπου 15-20 % στο τελος χρονου Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Δε χρεώνεται κάποιο αγγελιόσημο ως διαφήμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ρε παιδια μια που το συζητατε... αν καποιος εχει μια σελίδα χψ ιδωτικη και θελει να βαλει διαφημησεις, πως θα κοψει τιμολογιο/αποδειξ για τα λεφτα που πηρε; μιλαμε για πχ προσωπική σελιδα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Δε χρεώνεται κάποιο αγγελιόσημο ως διαφήμιση? Aπο οσο ξερω οχι ! μονο φπα 19% και φορο Ρε παιδια μια που το συζητατε... αν καποιος εχει μια σελίδα χψ ιδωτικη και θελει να βαλει διαφημησεις, πως θα κοψει τιμολογιο/αποδειξ για τα λεφτα που πηρε; μιλαμε για πχ προσωπική σελιδα... :wacko: Θα πρεπει να κανεις εναρξη στην εφορια (ΑΜΑ ειναι να ασχοληθείς επαγγελματικά ) η στην μαυρη (χερι-χερι):X Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Μάκη σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts