Jump to content

Σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση (TFT-LCD, CRT κ.ο.κ.)

superman1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 81
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

vga καλωδιο εννοεις που να πηγαινει απο το μονιτορ? γιατι η ποιοτητα ειναι χειροτερη. εινια κριμα απο τι στιγμη που εχω εξοδο s-video.

μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν λειτουργει το καλωδιο που εχω και τι πρεπει να κανω?

ΠΑΙΔΙΑ SOS,

ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΙΑ 46 ΑΡΑ SAMSUNG ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΕ DVI ME ENA PC AMD 2,8

ΜΕ 512 ΡΑΜ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ NVIDIΑ GEFORCE 440 128 MB. ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΖΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΗΝΥΜΑ "ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΗΜΑ". ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ DVD. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:O:O:cry:

• 2 weeks later...

Ψάχνοντας κι εγώ απάντηση στο πως θα συνδέσω τον Η/Υ με την τηλεόραση βρήκα αυτό

Οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Αν κάποιος το δοκιμάσει μπορεί να μας πει αν πέτυχε? :rolleyes:

• 6 months later...
παιδια βοηθεια...προσπαθησα να συνδεσω το λαπτοπ με την LCD τηλεοραση μεσω HDMI(φυσικα υποστηριζουν και τα δυο HDMI συνδεση) και δεν ξερω τι συμβαινει και δεν γινετε η συνδεση...πηγα στισ ρυθμισεις απο το λαπτοπ κ δν μου δειχνει καθολου την δευτερη οθονη σαν να μν την αναγνωριζει καθολου...στην τηλεοραση μου λεει οτι δν υπαρχει σημα...τι να κανω???τι προβλημα υπαρχει??γνωριζει καποιοσ???ευχαριστω..

Καλησπέρα κι από μένα.

Εχω στο PC την GeForce 8600 GT. ΔΕΝ έχει έξοδο s-video αλλά κάτι άλλο παρόμοιο με ποιο πολλές τρύπες όμως. Δεν ξέρω πως λέγεται.

Πως θα βρώ καλώδιο να φέρω εικόνα σε μια CRT τηλεόραση που έχω(με Scart ή rca)?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ