derbu Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 τελοσπαντων φιλε, ασε το υφος. υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει? ο υπολογιστης ειναι σχεδον καινουριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Γιατι δεν δοκιμαζεις με VGA καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 vga καλωδιο εννοεις που να πηγαινει απο το μονιτορ? γιατι η ποιοτητα ειναι χειροτερη. εινια κριμα απο τι στιγμη που εχω εξοδο s-video. μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν λειτουργει το καλωδιο που εχω και τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkot Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS, ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΙΑ 46 ΑΡΑ SAMSUNG ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΕ DVI ME ENA PC AMD 2,8 ΜΕ 512 ΡΑΜ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ NVIDIΑ GEFORCE 440 128 MB. ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΖΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΗΝΥΜΑ "ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΗΜΑ". ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ DVD. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:O:O:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ψάχνοντας κι εγώ απάντηση στο πως θα συνδέσω τον Η/Υ με την τηλεόραση βρήκα αυτό Οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν κάποιος το δοκιμάσει μπορεί να μας πει αν πέτυχε? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιδια βοηθεια...προσπαθησα να συνδεσω το λαπτοπ με την LCD τηλεοραση μεσω HDMI(φυσικα υποστηριζουν και τα δυο HDMI συνδεση) και δεν ξερω τι συμβαινει και δεν γινετε η συνδεση...πηγα στισ ρυθμισεις απο το λαπτοπ κ δν μου δειχνει καθολου την δευτερη οθονη σαν να μν την αναγνωριζει καθολου...στην τηλεοραση μου λεει οτι δν υπαρχει σημα...τι να κανω???τι προβλημα υπαρχει??γνωριζει καποιοσ???ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Καλησπέρα κι από μένα. Εχω στο PC την GeForce 8600 GT. ΔΕΝ έχει έξοδο s-video αλλά κάτι άλλο παρόμοιο με ποιο πολλές τρύπες όμως. Δεν ξέρω πως λέγεται. Πως θα βρώ καλώδιο να φέρω εικόνα σε μια CRT τηλεόραση που έχω(με Scart ή rca)? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts