teorizo Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 entaxi gia ena Registration kanoume etsi!!! afou einai free ti pirazei !! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icewind Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Εχω ενα 7610 στο οποιο εβαλα τον blizzard installer στην mmc και εβαλα και το Moto GP που δουλευει μια χαρα...Μετα εβαλα και τα Red Faction και Pandemonium αλλα δεν παιζουν.Γιατι αυτο;Επισης δεν μπορω να τα απεγκαταστησω...Ξερει κανεις πως θα μπορεσω να παιξω στο 7610 τα παιχνιδια για n-gage που εχουν κατι φακελους system,app κτλ κτλ...;Δοκιμασα να τους περασω στην mmc αλλα δεν τους αναγνωριζει...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!! Παράθεση C:\Documents and Settings\Icewind\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\A.E.L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Icewind (19 Οκτ. 2004 , 16:24) Εχω ενα 7610 στο οποιο εβαλα τον blizzard installer στην mmc και εβαλα και το Moto GP που δουλευει μια χαρα...Μετα εβαλα και τα Red Faction και Pandemonium αλλα δεν παιζουν.Γιατι αυτο;Επισης δεν μπορω να τα απεγκαταστησω...Ξερει κανεις πως θα μπορεσω να παιξω στο 7610 τα παιχνιδια για n-gage που εχουν κατι φακελους system,app κτλ κτλ...;Δοκιμασα να τους περασω στην mmc αλλα δεν τους αναγνωριζει...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!! Γιατι δεν παιζουν ολα απλουστατα Δες εδω τι παιζει και την δεν παιζει ,διαβασε λιγο το αναλογο θεμα :whistle: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=14811&perpage=20&pagenumber=13 Απεγκατασταση θα κανεις σβηνοντας τον αναλογο φακελο του παιχνιδιου με καποιον file manager. (system/apps/game Tα παιχνιδια με κατι φακελους system,app θα πρεπει να τα μεταφερεις στην rsmmc με καποιον card reader. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Edited :o Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icewind Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Ευχαριστω nervous...οταν λες file manager..;Ο card reader τι ειναι,καποια συσκευη που πρεπει να αγορασω; Παράθεση C:\Documents and Settings\Icewind\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\A.E.L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 File Manager: Μια application που σου επιτρπει να κανεις browse σε ολυς τους φακελους της μνημης του κινητου σου. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε καθε Series 60. Τωρα το Card Reader ειναι μια συσκευη στην οποιο τοποθετεις την MMC και μεσω USB τη συνδεεις με το πισι για μεταφορα δεδομενων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 to card reader einai polu xrisimo gia autous pou exoun n-gage giati mporei na perasei ta games polu grigora stin mmc Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icewind Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Thanks guys....κατι ακομα,εγω που εχω 7610 αν αγορασω card reader θα μου ειναι χρησιμος;Θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια στο κινητο μου;Ευχαριστω και παλι.... Παράθεση C:\Documents and Settings\Icewind\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\A.E.L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Icewind το card reader δεν χρησιμευει μονο για να περνας τα παιχνιδια του N-Gage αλλα και οποιοδηποτε μεγαλο αρχειο (π.χ. mp3,route66,κτλ).Σιγουρα δεν ειναι χασιμο χρηματων.Ασε που μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σε αλλες συσκευες που παιρνουν αλλα format memory card (π.χ. ψηφιακη μηχανη).Οσο για το ποια παιχνιδια μπορεις να παιξεις στο 7610 διαβασε λιγες σελιδες ποιο πισω μια λιστα που εχει γραφτει. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icewind Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ευχαριστω,μαλλον θα παρω εναν card reader γιατι εχω και ψηφιακη μηχανη..... :D Παράθεση C:\Documents and Settings\Icewind\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\A.E.L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 ego proteino na pareis card reader emena mou elyse ta xeria einai poli grigoro Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Pedia paratheto edo mia lista me tin empeiria mu apo ta games pu pezoun se 6600: ;) N-Gage Games στο 6600 Όνομα παιχνιδιού N-Gage Τύπος Αποτέλεσμα 1)Puzzle Bobble VS - Blz OK 2)Puyo Pop -Blz OK 3)Red Faction -Blz OK 4)MLB Slam! - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 5)Moto GP -Blz OK 6)Pandemonium -Blz OK (Πρέπει να τρέχει το Anti-Mosquito για να λειτουργήσει) 7)Super Monkey Ball -Blz OK 8)Sonic N -Blz OK (Πατήστε # για να φτιάξουν τα χρώματα) 9)Virtua Tennis -Blz OK 10)Tomb Raider -Blz OK 11)Marcel Desailly Pro Soccer - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 12)Rayman 3 -Dir OK (Δεν μπορείς να τελειώσεις την 2η Πίστα λόγω του ότι πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση η οποία δεν γίνεται με το πληκτρολόγιο του 6600) 13)Tony Hawk's Pro Skater -Blz OK 14)Tom Clancy's Splinter Cell -Dir Αλλοίωση χρωμάτων (Δεν μπορείς να το παίξεις με τίποτα) 15)NCAA Football 2004 - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 16)Fifa Soccer 2004 -Dir OK (Πρέπει να αλλάξεις προφίλ όταν εμφανιστεί η οθόνη που σου δείχνει τα πλήκτρα πριν αρχίσει το παιχνίδι) 17)The Sims Bustin' Out -Dir Δεν ξεκινάει καν 18)Ashen -Dir OK (Αλλοίωση χρωμάτων,πρέπει να κάνεις κλήση σε κάποιον χωρίς χρέωση αριθμό για να λειτουργήσει το παιχνίδι) 19)Tiger Woods PGA Tour 2004 - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 20)Spider-Man 2 - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 21)Crash Nitro Kart -Dir OK (Αλλοίωση χρωμάτων μόνο στην αρχή) 22)Bomberman - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 23)Tom Clancy's Ghost Recon:Jungle Storm - Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη 24)Operation Shadow -Dir OK # # # ΠΡΟΣΟΧΗ!!! : Για να κάνετε τα N-Gage Games να δουλέψουν πρέπει να εγκαθιστάται το ''N-gage All Libs Update v1.00'' μετά από κάθε εγκατάσταση ενός καινούριου παιχνιδιού. Το ''N-gage All Libs Update v1.00'' μπορείτε να το βρείτε στο briefcase μου. # # # made by * * jonakis * * my briefcase : http://briefcase.pathfinder.gr/view/jonakis_1908 Epeidi edo i lista den fenete kala mporite na tin katevasete apo edo: http://h**p://briefcase.pathfinder.gr/contents/jonakis_1908/27924 Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 to Operation Shadow mipos to exei kanena site alla na douleuei !!! to katebasa apo irc alla den anigi kamia idea; :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 teorizo evales sigura sosta ta files?? to eixa katevasei ki ego apo irc kai sthn arxh den mu anige katholu. xanadokimasa kai xanaperasa me ton card-reader ta arxia xana alles 2 fores. meta dulece :) (exo kolisei sto Red Moon 4 :mad: ... kaneis na stilei ta save games tu??? :whistle: ) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (21 Οκτ. 2004 , 20:46) teorizo evales sigura sosta ta files?? to eixa katevasei ki ego apo irc kai sthn arxh den mu anige katholu. xanadokimasa kai xanaperasa me ton card-reader ta arxia xana alles 2 fores. meta dulece :) (exo kolisei sto Red Moon 4 :mad: ... kaneis na stilei ta save games tu??? :whistle: ) Completed Save Ganes για σχεδον ολα τα παιχνιδια στην γνωστη πια πηγη μας για N-Gage Stuff h**p://www.symbianz.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=20 ο σκοπος αγιαζει τα μεσα φιλε JuNiOr! :o :D ;) :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 να συμπληρώσω τη λίστα του φίλου jonakis: ΜΒL SLAM- OK Tiger Woods PGA Tour 2004 - Αλλοίωση χρωμάτων Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icewind Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Ξερει κανεις καποιο site για να κατεβασω το pocket kingdom;Επισης ξερετε αν ειναι σε .blz μορφη γιατι δεν ξερω πως να περασω τα παιχνιδια που ειναι σε φακελους στο κινητο μου;Εχω βρει και ενα καλο site με παιχνιδακια δεν ξερω αν το εχει βρει κανεις αλλος αλλα οποιος ενδιαφερεται..... ***.gsmcyber.c*m Παράθεση C:\Documents and Settings\Icewind\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\A.E.L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 to paixnidi pou zitis file mou den einai blz ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 ενα δωρακι απο n-gage sites απο εμενα: :o h**p://www.uxge.uni.cc/ h**p://breezie.no-ip.com:1337/ngagecenter/ ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_on_V_ic_T Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Filoi katevasa to crash_nitro_kart_ngage-engage alla poia arxeia prepei na steilo sto mob to mono .dlz einai auto file_id.dlz ti prepei na kano Παράθεση KAI ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ `ΜΟΥΝΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 dlz? τι σχεση εχει το dlz? μαλλον τα μπερδεψες με το blz ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_on_V_ic_T Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 mallon nai ta mperdepsa >Tora poia prepei na steilo Παράθεση KAI ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ `ΜΟΥΝΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Να βάλεις όλον τον φάκελο system/apps και system/libs στο κινητό σου με έναν card reader ή με τον epocware filemanager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Delete me! (λαθος thread) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Οκ αλλα τι σχέση έχει με τα ngage games στο 6600;;; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts