zaxus Δημοσιεύτηκε January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2008 Παιδία τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω ένα πρόβλημα καθυστέρησης κατά την εκκίνηση που οφείλεται σε ένα usb adapter. Στο παρελθόν είχε λυθεί μετά από clear cmos. Χθες παρουσιάστηκε ξανά και το πρόβλημα είναι πως μετά από clear cmos που έκανα με κλειστό τροφοδοτικό αλλά με το καλώδιο τροφοδοσίας συνδεδεμένο, ενώ φαίνεται αρχικά να ξεκινάει ο υπολογιστής, στην οθόνη δε φαίνεται τίποτα. Δοκίμασα να ξανακάνω τη διαδικασία αποσυνδέοντας οποιοδήποτε καλώδιο ρεύματος χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το τροφοδοτικο επρεπε να ειχε αποσυνδεθει,ισως να προξενιθηκε βλαβη απο αυτο.Τη μπαταρια την εβγαλες???Για ξαναδοκιμασε αποσυδεοντας το τροφοδοτικο και βγαζοντας τη μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Έβγαλα την μπαταρία για πάνω από 10 λεπτά αλλά καμία αλλαγή. Ο υπολογιστής ξεκινάει, φαίνεται να δουλεύουν όλα αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα και τα λαμπάκια των δίσκων είναι μόνιμα αναμμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Αυτο το επαθα και εγω με παλια μητρικη που ειχα.Προσπαθησα να κανω clear cmos αλλα τιποτα.Αναβε κανονικα αλλα δεν εδειχνε τιποτα.Τελικα την αλλαξα.Βεβαια ειχα προσπαθησει να την κανω overclock.Απο κει και μετα ειχαν αρχισει τα προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε μετά από αρκετές προσπάθειες, αφού αποσύνδεσα και τους δύο sata δίσκους και έκανα clear cmos ξανά μέσω της αλλαγής του jumber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts